Şimdi Ara

Dosyalar elimde şimdi ne gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağustos ayında motosiklet A2 ehliyet sınavına girdim ve kazandım. Daha sonra direksiyon sınavını da geçtim ve dosyaları teslim aldım. O günden beri hiçbir şey yapmadım para sıkıntısından dolayı. Şimdi benim nasıl bir yol izlemem lazım hangi evraklar gereklidir nereye ne kadar para yatırmalıyım bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Hiç emin olmamakla birlikte diyebilirimki şimdi emniyete gidip dosyalarını verebilirsin. Tabi randevu alıp. Emineyette kart ücreti elden ödeniyor diye hatırlıyorum ama yine de bi araştır. En kötü kursu ara sor ben bu dosyayı ne yapıcam diye.
  • Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun.
    3-4 sene önce bende aldım.Dosyalarını tamamladıysan ve ehliyet kursundan aldıysan sadece emniyet müdürlüğüne randevu ile gidip teslim etmen gerekiyor.
    Genelde sabahtan teslim alıyorlar ve öğleden sonra pek ilgilenmiyorlar.

Ben aldığımda ücret olarak 70 TL vermiştim kart parası.Şimdi ne kadar bilmiyorum açıkçası.Sürücü kursundan daha detaylı bilgi alabilirsin bence.

Tekrardan hayırlı olsu, kazasız belasız sürüşler.
  • ben cuma günü aldım maliyeye(Vergi Dairesi) 'ne 110 tl polisede 108 tl veriyorsun 1 günde dandik bi karta basıp veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sshyzhe -- 18 Kasım 2014; 15:18:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİSTEMİMDE EKSİK OLAN NE?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.