Şimdi Ara

DÖVİZLE ARABAYA BORÇLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dövize (11000 Euro) borçlanarak 2005-2007 makyajlı kasa Honda CR-V almak istiyorum. Ne dersiniz? Döviz fazla artar mı? Geçen yıl bu zamanda 7.600 TL civarında idi.

Tabi borcu vereni de bulursam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 29 Ağustos 2019; 15:56:24 >

• Dostum vallahi hayat kısa. Gözünü seveyim boşa harcama zamanını sonra sorarlar ne yaptın derler adama bu konuyu gösterirler üzülürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam burası Türkiye, bir gecede devalüasyon oluyor memlekette.
  • Uzak dur ülkenin yakın tarihindeki en iyi ekonomik döneminde bile YEN (Japon para birimi) kredisi yüzünden mağdurlar olmuştu,ki o kredilerin yasaklanmasına sebep oldu malum.
  • Döviz fiyatları arttı mı 1-2 lira birden artabiliyor ekonomi dengesiz bu sebeple döviz borçlanması için kötü bir dönemdeyiz.
  • dünden bu güne 5 kuruş arttı. döviz artar mı ne demek.
  • Hocam neden dovizle borclanip kur riskini aliyorsunuz?
    Eger geliriniz doviz ise dovizle borclanin, eger gelirinizi TL ise TL borclanin derim ben.
    Kur riskini almaya gerek yok.

Ha derseniz ben kendi arastirmam ile dovizin dusecegini dusunuyorum kar etmek icin borclaniyorum ona diyecek bir sey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsa Yatırım Aracı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Git ihtiyaç çek daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAKIN!...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövizle maaş alıyorsan neden olmasın.
  • Gecen sene ben denedim. Altın ve Euro olarak aldim. Allah'tan Mayista bitti de psikolojim düzeldi.
    Aldigimda euro 5.4 tl idi. Bir ara 8 i buldu. Öderken Düşer diye almiyorum yukseliyor.
    Daha da yukselecek deyip aldigimda düşüyor.
    İnan borç bitene kadar arabayi benimseyemedim. Her baktigimda şeytan görmüş gibi oluyordum.
    Bir daha tövbe....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanichay -- 29 Ağustos 2019; 19:59:24 >
  • ocağın söner
  • Hayırlı sabahlar herkese.

Teşekkür ederim. Verdiğiniz cevaplardan dolayı.

Tavsiyelerinize uyacağım. Sonuçta öğretmeniz. Alınan belli harcanan belli. "Az aşım ağrısız başım" demiş atalarımız.

Sıkıntı çıkarmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

Hocam burası Türkiye, bir gecede devalüasyon oluyor memlekette.
    Yumruk vuruyorlar dolar dusuyo bu seferde issizlikte devaluasyon oluyor :D komedi ulkesi olduk resmen bakalim nereye kadsr gideceek bende merak ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.