Bildirim
DRİFT KRALININ DSG SANZUMAN TESTİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Video'daki DSG'den ses geliyor dikkat ettiniz mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
o 6 ileri
sorun 7 ileride -
PARK MODE :D -
Şanzıman -
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
quote:
Orijinalden alıntı: Derin Mavi
o 6 ileri
sorun 7 ileride
6 İlerilerde de varmış o ses duymadın mı sen?
Octavia'yı satalı çok olmuş demekki unutmuşun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 22 Ekim 2011; 18:11:59 >
-
DSG icat oldu şöförlük bitti. Benim kayınbiraderin Golf'ünü kullandıktan sonra kararımı vermiştim. Bu arabayı DSG'den iyi kimse kullanamaz. Pedala sonuna kadar bas yandakinin vites topuzu ve gazla debelenmesini izle. Ne yazık ki böyle. -
launch control olması güzel bir nevi debriyaj gibi görev yapıyor -
artık insanlar debriaja basıp frene basmak veya vites değiştirmek istemiyor.böyle alternatif çözümler varkeen...
benim kafa biraz eski sanırım.hala debriajı seviyorum.otomatik araba uykumu getiriyor
lakin dikkat ettiğim bir konu var araba otomatik oldugu zaman şöför daha çok yolla ilgilenebiliyor her zaman çift elle direksiyon tutuyor -
Haye haye zooo dan başka yorum duymadım -
Keiichi Tsuchiya... -
Çok hızlı diyip duruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ccecy
DSG icat oldu şöförlük bitti. Benim kayınbiraderin Golf'ünü kullandıktan sonra kararımı vermiştim. Bu arabayı DSG'den iyi kimse kullanamaz. Pedala sonuna kadar bas yandakinin vites topuzu ve gazla debelenmesini izle. Ne yazık ki böyle.
Aynen öyle.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK
artık insanlar debriaja basıp frene basmak veya vites değiştirmek istemiyor.böyle alternatif çözümler varkeen...
benim kafa biraz eski sanırım.hala debriajı seviyorum.otomatik araba uykumu getiriyor
lakin dikkat ettiğim bir konu var araba otomatik oldugu zaman şöför daha çok yolla ilgilenebiliyor her zaman çift elle direksiyon tutuyor
yalnız değilsin dostum sevemedim bi türlü otomatik arabayı belkide ilk otomatik tecrübem megane olduğundan dolayı böyle ama dsg de sürdüm yineden manueldeki zevki alamadım insan arabayı hissetmek istiyo -
Bana çift kavramalı araçlar zaten yapı itibariyle öyle geliyor ama dsg gerçekten çok başarılı...... -
Köpek gibi vites değiştiriyor Vallahi
Manuelin zevki başka ama İstanbul trafiğinde DSG gibi bir şanzımanın olması sürekli araç kullanan biri için ömrüne bir +5 yıl ekler her halde -
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
Köpek gibi vites değiştiriyor Vallahi
Manuelin zevki başka ama İstanbul trafiğinde DSG gibi bir şanzımanın olması sürekli araç kullanan biri için ömrüne bir +5 yıl ekler her halde
istanbuldayım manuel araba kullanmaktan zevk alıyorum dostum ama trafikte küfür etmiyo değilim hani -
-
-
Benzer içerikler
- audi a6 bluetooth bağlantısı nasıl yapılır
- ankara çelik rötuş
- d1 ehliyet yenileme
- fiat egea marş basıyor ama çalışmıyor
- citroen güncelleme uygulaması
- byd u9
- l200 mitsubishi 2024
- bmw elektrikli motor
- kia sportage 2022 fiyat
- toyota supra 1994 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X