Şimdi Ara

DSG Araç almalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar burada gördüğüm yorumlar kadarıyla dsgnin baya bir vukuatı mevcut. 160.000 de bir golf almayı planlıyordum ama dsg beni baya korkutuyor. Kesin alma diyen bir kişinin yorumlarına ihtiyacım var? Zaten 2.el alıyoruz tabiki sorun olma ihtimalini göze alıyorum ama dsg sorun çıkarma olasılığını göze almalı mıyım sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun yoksa japon;
    Sorun cozuluyorsa alman;
    Sorun cozulmuyorsa Fransız, diye bir laf var.

160 binde japon harici bir araç alıyorsanız su veya bu şekilde arıza cikartmasini kabul etmelisiniz.

Japon aracı alıyorsanız da en ucuz japon araclarini alabildiğimiz için konforsuzlugu kabullenmelisiniz.

Bütçe işi. Kılı kırk bütçem var diyorsanız benzinli corolladan şaşmayın. Keyfim önemli diyorsanız golf alın geçin.
  • Alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al.

• Bunlar çok kısa ve net oldu birazcık açıklama da olsa iyi olur aslında xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 22 Ekim 2022; 18:26:59 >
  • Ben de dsg polo alacagim pazartesi ama benimki garantili.Dsg hatasi verirse kimse gozunun yasina bakmaz garantisi yoksa cok para odeyebilirsiniz

• Saatsiz bomba nerede ne zaman patlayacağı belli olmaz. Astra J ye bakabilirdiniz tork konvertörlü tam otomatik

• Vw severler şimdi sana güzelce bu şanzımanı överler bir güzel pazarlama yaparlar alırsın zaten

Ne zaman paylaşacağı belli olmayan binlerce liralık masraf açacak şanzımana sahip araç almam sıfırsa evet ama ikinci elini asla almam...

Arkadasin dediği gibi J veya K kasa astralarada bakabilirsin sorunsuz tork konvertörlü şanzıman... Varsın yarım litre fazla yakıt yaksın 0 dan 100 e 10 saniyede ulaş ama sorunsuz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 22 Ekim 2022; 19:17:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen alma

• Alma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az yaktırması ve hızlı vites geçişi dışında abartılmış bir şanzıman geliyor bana. Belki de benimki bozuktur. Vites düşüşleri sarsıntılı, düşük hızlarda kararsız. Tamam çok kötü değil ama bir ZF de değil.

• Sorun yoksa japon;
    Sorun cozuluyorsa alman;
    Sorun cozulmuyorsa Fransız, diye bir laf var.

160 binde japon harici bir araç alıyorsanız su veya bu şekilde arıza cikartmasini kabul etmelisiniz.

Japon aracı alıyorsanız da en ucuz japon araclarini alabildiğimiz için konforsuzlugu kabullenmelisiniz.

Bütçe işi. Kılı kırk bütçem var diyorsanız benzinli corolladan şaşmayın. Keyfim önemli diyorsanız golf alın geçin.

• Daha once kavrama degismemisse asla alma.. Degismisse kac binde degismis, nerde degismis, volan degismismi, mekatronik degismis mi bunlara bakilmasi lazim.. Yok alındığından beri hicbiri degismemisse asla alma.. Bu arada 4 yıldır dsgli passat kullanıyorum ben bile illallah ettim.. 90 binde kavrama mekatronik garantiden degisti, gecende 135 binde yolda kaldi volan kitledi sanayide 7 bin tlye degistim.. Ve yine bu siralar 1den 2ye gecerken vs bazen titremeler yapıyor.. Anlamıyorsan ve dedigim gibi hiç degismemisse uzak dur basina dert alma.. Haa alirim yaparim 20 bin tl masraf gerekirse dersen alabilirsin..

• Düzgün kullanıldıysa problem olmaz. Sırf şanzumana bakarak da araba alınmaz.

• Korkmadan alabilirsiniz. Ben son 6 yıldır dsg araç kullanıyorum. Bir kere bile arıza yaşamadım. Vites nedir nasıl atılır onu bile unuttum sayesinde

Aynı zamanda yakıt ekonomisi ve konfor konusunda da çok iyi bir tercihte bulunmuş olursunuz

• dsg nin bu kadar dile düşmesinin sebebi piyasadaki sayısı.

2012 üzeri her 10 araçtan 8 i dsg şanzımanlı.

• 2015 sonrası ise dsg sorunsuz

• Yani gören de japon araçları sanayiye sadece periyodik bakıma uğruyor sanır. Sanayideki ustalar taş mı yiyecek? Japon üretince evladiyelik mi oluyor? Her boku abartır bizim millet.

• Patlamaya hazır bomba bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araba hurdaya gitmeyeceğine göre birileri bu aracı kullanmaya devam edecek. Kenarda arıza bütçesini hazırda bekletmek iyidir ama alınmaması gerektiğini düşünmüyorum.

• Hocam marka takıntım hiç yok araba konusunda. Dizel hatchback renault megane hakkında görüşleriniz nelerdir?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.