< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Alma.
|
Al. |
Sorun yoksa japon;
Sorun cozuluyorsa alman; Sorun cozulmuyorsa Fransız, diye bir laf var. 160 binde japon harici bir araç alıyorsanız su veya bu şekilde arıza cikartmasini kabul etmelisiniz. Japon aracı alıyorsanız da en ucuz japon araclarini alabildiğimiz için konforsuzlugu kabullenmelisiniz. Bütçe işi. Kılı kırk bütçem var diyorsanız benzinli corolladan şaşmayın. Keyfim önemli diyorsanız golf alın geçin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Al. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 22 Ekim 2022; 18:26:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de dsg polo alacagim pazartesi ama benimki garantili.Dsg hatasi verirse kimse gozunun yasina bakmaz garantisi yoksa cok para odeyebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 22 Ekim 2022; 19:17:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Düzgün kullanıldıysa problem olmaz. Sırf şanzumana bakarak da araba alınmaz. |
Korkmadan alabilirsiniz. Ben son 6 yıldır dsg araç kullanıyorum. Bir kere bile arıza yaşamadım. Vites nedir nasıl atılır onu bile unuttum sayesinde Aynı zamanda yakıt ekonomisi ve konfor konusunda da çok iyi bir tercihte bulunmuş olursunuz |
dsg nin bu kadar dile düşmesinin sebebi piyasadaki sayısı. 2012 üzeri her 10 araçtan 8 i dsg şanzımanlı. |
Yani gören de japon araçları sanayiye sadece periyodik bakıma uğruyor sanır. Sanayideki ustalar taş mı yiyecek? Japon üretince evladiyelik mi oluyor? Her boku abartır bizim millet. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |