Bildirim
Dünya'nın En Çılgın Hayvanı !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunun meşhur olmasının sebebi anlatan adamın anlayanı koparması ama nerde paylaşsam olayın belgesel boyutuna baktılar. O da lazım tabi.
Honey badger don't give a shit -
u hayvan harbiden fena ya daha öncede böyle bir begeselini izlemiştim kobra ısırıyo bunu bayılıyo 3-4 dakka sonra tekrar kalkıyo gidiyor ,ölmüyor hayvan -
Bana bunlarla gelin işte.
-
Pisikopattttttttttttttttttttt -
Tazmanya canavarı değilmi bu -
Ahahahaha anlatan oglan hrbi oglan laa...
Bu arada bu hayvan yasayan canlilarin en piskopat olani. Bir belgeselde boz ayiya saldirdigini gormustum hatta cekim yapan birisinin yakabisindan kapti saatlerce birakmamisti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zıplayan Kaktüs
Tazmanya canavarı değilmi bu
he. -
.
-
takip -
quote:
Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE
Ahahahaha anlatan oglan hrbi oglan laa...
Bu arada bu hayvan yasayan canlilarin en piskopat olani. Bir belgeselde boz ayiya saldirdigini gormustum hatta cekim yapan birisinin yakabisindan kapti saatlerce birakmamisti.
Ayı mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: kıpçak+kk
u hayvan harbiden fena ya daha öncede böyle bir begeselini izlemiştim kobra ısırıyo bunu bayılıyo 3-4 dakka sonra tekrar kalkıyo gidiyor ,ölmüyor hayvan
Ne gitmesi kardeş; bayılmadan yemeye başlamıştı, bayılıyor, kendine geldiğinde ziyafete kaldığı yerden devam ediyor!!! -
-What a crazy fuck -
quote:
Orijinalden alıntı: bhiziroglu
.
-
-
şu çocuk daha çılgın bence
quote:
/>
Çocuk yüzerken annesinin yiğeninin getirdiği pitbull saldırısına uğramış, ilk anda çocuğun yüzünü ısırmış ama kurtulmuş sonra yüzünün parçalandığını görünce sinirlenmis ve tekrar denize atlayıp pitbullu denizin dibinde nefessiz bırakmış, nefesini çok iyi tutabildiği icin pitbull hareketsiz kalasıya kadar denizin dibinde durmuş..
Yukarıdaki Anlattığım dha ve tgrt haber karışımı oldu...
Olay sonu video ;http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=303941
-
kangal bunuda alır -
You think Honey Badger cares? He doesnt give a shit!! olay hayvan -
-
Başlığa hitaben apaçi diyorum
Benzer içerikler
- şah damarı kesildikten sonra kaç dakika yaşanır
- ankara mamak en iyi mahallesi
- spor programı oluşturma
- hem türkçe hem ingilizce isimler
- kuştepe nasıl bir yer
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- penis nakli
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X