Şimdi Ara

Dünyada yaşama hakkı sadece düzgün insanlara mahsus olmalıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlık niye tek seferlik radikal bir karar veremez ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 20 Kasım 2024; 14:10:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• o zaman dünyada cenneti yaşardık herhalde, ah nerede..

• Düzgün insandan kastın nedir? Daha önce bunun tanımı yok.

Uyuşturucu kullanmamak mı? İyi ahlak mı? İnançlı olmak mı? Düzgünden kastın nedir?

Bir dine bağlı insanlar kendilerinden olanları genelde düzgün olarak nitelendirir farklı dine sahip veya dinsiz olanları düzgün olarak nitelemez.

Keza bir bağımlılığı olanlarda aynı şeyi yapar.

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    Gereksiz boş felsefeye ihtiyaç yok düzgün ahlaklı düzene uyan çevresinin iyiliğini düşünen her insan düzgün insandır

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Ben de diyorum ki bu dediğin görecelidir.

Ona bakarsan yahudiler kendi çevrelerinde iyi ahlaklıdır, siyonistler iyi ahlaklıdır, israil ordusu iyi ahlaklıdır ama bebek öldürmek onlar için normaldir veya Amerikalılar için.

İyi ahlak dediğin kime göre neye göre?

İleride bir ülke bizim ülkemizi işgal etmek isteseler işgalciler kendilerini iyi ahlaklı olarak göreceklerdir.

• Kriterler belirlenirse, düzgün insan için bir puanlama yapılabilir.

Diop10 puanınız kaç? Aşağıdaki linkten hesaplayın.

duzguninsan.blogspot.com
    Düzgün İnsan Olma Puanı
    https://duzguninsan.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 19 Kasım 2024; 23:58:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Testte zayıf aldı da herkes ondan mı kimse yazmadı? :D

• Kollektif bir şekilde global bir karar verilemez. Kimin düzgün bir insan olduğunu kimin neyi ne şartlar altında hak ettiğini insanlara anlatamazsın. Bunun doğru olup olmadığı konusunda ikna olunucak bir psikolojide olmak ise bunun farkında olmayan insanlar için bir tehdit unsurudur.

• ''Düzgün insan'' diye bir şey yok, ona bakarsan ben bana zararı olmayan birine aynı şekilde davranırım ama bana düşmanlık edene zerre acımam, kimisine göre bu da kötü bir şey, çünkü düzgün insan diyince size zararı olana bile merhamet edin şeklinde anlaşılacaktır ama bu benim yapımda yok

• Biliyormusunuz gereksiz felsefe yapmıcam sadece keyfime uyan insanların olduğu bir dünyada makul olurdu

• düzgün insan olmak sana yapılmasını istemeyeceğin şeyleri başkasına yapmamaktır.

düzenin empatiden geçtiğine inanıyorum ve bütün kötülüklerin sebebinin empati yoksunluğu olduğuna..

kimse kendisine zarar gelsin istemez ya da varlığının görülmemesini ya da fiziki bütünlüğü bozulsun... vs. vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.