Şimdi Ara

DVD'siz Ev Sinema Sistemi Öneriniz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan kullandığım 3D blu-ray Oynatıcım için ev sinama sistemi almak istiyorum ancak hazır sistemlerin içinde hep oynatıcıda var. Ben elimdekini kullanmak istiyorum. Bu şekilde satılan hazır sistemlerden öneriniz var mı?

Yada kendim bir sistem kurabilirmiyim acaba (çok fazla bilgili değilim bu konuda).

Bütçe olarak 400-500 arası düşünüyorum. Saygılar.

• Ne yazık ki fiyat limitiniz düşük bu fiyata ilginçtir ancak içinde blue ray player olan bir sistem alabilirsiniz. LG 1100mk idi sanırım. Uygun fiyatlı forumdaslarin memnun kaldığı bir sistem. Ya da pc ler için üretilmiş edifier in optik girişli bir modelini tercih edebilirsiniz. Diğer türlü bin lira gibi bir para harcaması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Ne yazık ki fiyat limitiniz düşük bu fiyata ilginçtir ancak içinde blue ray player olan bir sistem alabilirsiniz. LG 1100mk idi sanırım. Uygun fiyatlı forumdaslarin memnun kaldığı bir sistem. Ya da pc ler için üretilmiş edifier in optik girişli bir modelini tercih edebilirsiniz. Diğer türlü bin lira gibi bir para harcaması lazım.

Cevap için teşekkürler,

Eğer bulamazsam elimdeki oynatıcıyı satıp hazır bir sisteme yönelebilirim.

Birde Bu arkadaşın sattığı ürün dikkatimi çekti sizce uygun olurmu ?

http://forum.donanimhaber.com/m_65606084/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65647557

• Bu sadece hoparlör Seti tek başına ses çıkarmaz. Bir avr receiver yani amfi alınması lazım yanına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.