benim bilgisayarda yazdığım dvd leri samsung dvd player ımda okunmama problemi var..
Bilgisayarımın dvdwriter ı LG marka..
Kullandığım dvd ler ise TDK marka..
Yazdığım dvd leri LG marka DVD player okurken Samsung marka DVD Player okumuyor..
Samsung DVD Player a orijinal olmayan herhangi bir DVD (Kopya dvd) taktığımda bir sorun olmuyor, okuyabiliyor..
Acaba LG ' den yazdığım için mi bir problem olabilir? yoksa TDK marka dvd ler mi böyle bir probleme sebep oluyor??
Bu sorunun çözümlenmesi için ne yapmam gerekir? YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM..
Kardeş dvd filmleri kaç hız da yazıyorsun? Eğer 8x de yazıyorsan dvd player ın okumaması normal, yazarken filmleri 4x de yazdırmalısın. Ben de samsung dvd writer da yazdırıyorum ama LG dvd player da izliyorum, kolay gelsin.
16x te yazıyodum.. 4x te yazıp denedim oldu.. 16x te yazılanlar sadece LG de mi çalışıyor şimdi?
sağol yardımın için..
quote:
Orjinalden alıntı: raja_ss
16x te yazıyodum.. 4x te yazıp denedim oldu.. 16x te yazılanlar sadece LG de mi çalışıyor şimdi?
sağol yardımın için..
Öyle bir kural yok kardeş, önemli olan senin yazdığın dvd'nin hızı...4x'te yazdığın bu filmi hemen her player' da (tabii player'ın orijinal dvd seçme gibi bir huyu yoksa) izlersin. Bir de eğer bu şekilde film kopyalam yapıyorsan sana tavsiyem Nero'yu değil de ziyade DVD Shrink programını denemen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme