Şimdi Ara

Egea üretimden kalkınca Mazda, Nissan sedanları geri gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doblo üretimden kalktı ne oldu Pug citroen ticarisi benzer fiyata geldi eskisi gibi ucuz doblo almak imkansız oldu. Dolayısıyla millet doblodan vazgeçip diğer araçlara yöneldi.

Aynı şekilde egea da üretimden kalkarsa 1 milyon bandı sedanlarda ortadan kalkacak dolayısıyla alımlar 1,5 milyonluk araçlara doğru kayarsa tekrar mazda, nissan vb araçların c sedanları tekrardan ülkemize giriş yapabilir gibi geldi bana

• egea kalkarsa yeni model bir sedan ile üretime devam ederler , megane gibi yerli alternatif varken o fiyat bandında c sınıfı ithal sedan araç zor gelir .Ayrıca araba pahalı değil ötv'si fazla

• Egea giderse yer gök Renault olur. Clio, Duster, Megane.

• -Hardwell- - kullanıcısına yanıt

yav zaten askeri personel özel %20-25 indirimle alıyor oyak indirimi o nedenle bu ülkede renault herzaman satılır. Ama diğer araçları alan özelliklede engelli indirimli araç alan bir kitle de var

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt

tabiki 1.200 fiyatıyla lpg uyumlu olması ve turbolu olması megane ı rakipsiz yapıyor ama honda civic , ford focus gibi 1.6M bandındaki araçları alanda bir kitle var özelliklede engelli indirimini sonuna kadar kullanayım mantığında olan bir kitle. Dolayısıyla Egea dan kısmen megane ve bu 1.6M luk araçlara kayan kitle de olacaktır aralarında 400 bin tl fiyat farkı var oda engelli ötv indirimiyle 200 bin tl farka denk gelir (motosiklet fiyatına) mazda 3 gibi ard arda yılın otomobili ödülü alan bir aracı almakta isteyebilirler, illaki c pazarı yukarlara kayarsa tekrar ülkeye bazı firmalar dönüş yapabilir. Zaten çinlilerde sanırım hybridleri bile getiremediler bu %40 gümrük vergisi muhabbeti yüzünden

• Mazdanın tekrar geleceğini düşünmüyorum ben. Türkiye de son dönemlerinde zaten çok iyi satış adetleri elde edememişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Namütenehi kullanıcısına yanıt

araba getirmediki son dönem araçları hep yılın otomobili seçildi birçok ülkede o nedenle getirmedi çünkü üretim yetişmiyor diğer ülkelere. Dolayısıyla türkiyede yok 1.6 motor hacim yollayayım diye uğraşmıyor artık. Araç satışlarına bakın artık nissan da çekilecek gibi sadece qashqai ayakta tutmuştu bu sefer qashqai de yok satıyor dolayısıyla yetişemiyorlar. Hatta çinliler bile kasası değişecek eski elde kalan modellerini gönderdiler onlar bile elde kalan araçları olmasa yollamayacaklardı mecburen eldeki fazlalıkları yolladılar belki çinliler bile çekilebilir yeni kasaları getirmeyebilirler.

Ama tabi konuda bahsettiğim olay farklı c sedan pazarımız geniş olduğu için kısmen bu pazarı düşünüyorum yine elde kalan üretim fazlası araçların yeni kasaları seneye çıkarsa egea çekilince buraya yollayabilirlermi bilemiyorum, zaten kasaları eskidiği için bi nebze yollama şansları var zaten yollamazlarsa da komple ülkeden çekilecekler 10 sene dolunca anlamına gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar altın yumurtlayan tavuğu keserler mi?Yerine gelen aracı getirmeden egea'yı kaldırmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım c4x benzeri bir araç üretilecek Egea yerine

• Nasıl ki linea yerine egea geldi yine öyle olur.

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

tamam işte doblo yerıne yenisi gelince fiyat uçtu egea yerine başka araç gelince yine fiyat artınca kimse almaz uuz olduğu için satıyor

• Mazda-nissan megane ile aynı paraya sedan satsa yine de alan olmaz. DH forumda bile yıllardır herkes mazda 3 tavsiye eder fakat kimse de almaz 

• D-Assault kullanıcısına yanıt

Ben de egea yerine c4x üretileceğini (adı artık ne olursa) düşünüyorum.

• Bir akrabam OYAK fiyat listesini gösterdi de öyle ciddi bir indirim yokmuş. Şu an çoğu askeri personel başka markaları alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albea gider, Linea gelir. Linea gider Egea gelir. Egea gider, Belea gelir.

Öyle hazır piyasayı kimselere bırakmazlar.

• ByGÖKTÜRK kullanıcısına yanıt

yav adamların dünyadan haberi yokki bu arabalara neden bu kadar dünyada otomotiv mühendisleri birçok ödüller veriyor bu arabaları araştıran bilen yok. Ama hakta veriyorum ülkede öyle ustalar varki filtre değiştirmeyi bilmiyor ama hertürlü sertifikaları var bıraksan uzay mekiği bakımı yapacak adamalar ama burası Türkiye tabiki kimin ne yaptığı belli değil millet sahte doktor diplomasıyla ameliyata bile giriyor o yüzden normal vatandaş arabanın nesini araştırsın hayatta kalma derdinde herkes bu iç savaş ortamında

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

o ciddi indirim 3 yılda 1 oluyor . Her sene normal indirim oluyor sonrasında o ciddi indirim belli aralıklarda oluyorki ona göre üretim satış dengesini sağlıyorlar dünya pazarına göre dengeliyorlar. Aldığı aracı sor hangi sene yüzde kaç indirimle almış . Ama mesela koç ailem indiirmi var o da çok büyük indirim yapıyor ama her sene belli modellerde yapıyor. Bu sene ford rangerda yapıyor, seneye focusta seneye fiestada vs ama az uz değil %20ler civarında en az

• Mazda sedan kitlesiyle egea kitlesi aynı mı sanki. Millet megane alır duster alır.

Nissan sedanların tr gelmesi lojistik açıdan oldukça saçma avrupada bile qq dışında tutulamıyorlar. Zaten kuzey amerikada satılan nissanım b sedanları ab regulasyonlarına uyumlu olduğunu da sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 22 Mart 2024; 19:20:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

egea kalkarsa geriye megane kalınca 300 bin tl fazla vererek yada herkesin 1. derece yakınında artık engelli var , engelli araç indirimiyle 200 bin TL fark verip Mazda 3 'mü alırsın?

Megane mı Mazda 3 mü? Zaten honda civic ve mazda 3 bu sınıfın dünyadaki en iyi aracı seçiliyor tüm ülkelerde. Buyur mazda 3 bu tasarım

Stas Como estasyoutube
    Mazda 3 SEDAN 2024 - Exterior & Interior Exterior Color - Soul Red Crystal Metallic Body - SEDAN Model Year - 2024 Special Thanks to Mazda Tel Aviv Israel Subcribe if you would like to support me https://www.youtube.com/channel/UCP6LKH4NN0k86hV7-7re2tQ Recommended 4K HDR videos ↓↓↓ by Stas Como estas BMW M2 Competition - https://www.youtube.com/watch?v=UGZTFdEUkhg&t=22s Cupra Formentor https://www.youtube.com/watch?v=gNoHsob8Z9k Honda Civic Type R https://www.youtube.com/watch?v=Fab6M_WPIAw BMW M5 Competition https://www.youtube.com/watch?v=d2dB7jRQ-WE Alfa Romeo Giulia Veloce https://www.youtube.com/watch?v=tmQI1pbA_PA
    https://www.youtube.com/watch?si=yncUhMd6HaZ-mvR7&v=AubWiGazvRU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 22 Mart 2024; 21:5:47 >
  • Yahu banane mazda 3 tasarımından babacım. Egea binen kitle mazdaya binmez
    Mazda 3 hiç almam ahahahaha o kdr para verip atmosferik motora binemem türkiyede
    Bir çok kişi bu kafada.
    Bunun yanı sıra mazda zaten hiç mass productiona girme niyetinde olan firma değil. Az satam karlı olsun derdinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 23 Mart 2024; 8:19:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.