Şimdi Ara

Ekran kartı Sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyun oynarken 50-55 derece iyimi.
    Çok ısınıyor bence borusunu elleyince elim yanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeater

Beyler oyun oynarken 50-55 derece iyimi.

Dostum şaka mı bu :) çok iyi değerler. Özellikle Amd kartlar 80 dereceyi bile rahatlıkla görüyor , zorlandığı bir oyunu ultrada açarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Haziran 2015; 17:22:04 >
  • Benim kart boşta 50 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 21 Haziran 2015; 17:20:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: ReBeater

Beyler oyun oynarken 50-55 derece iyimi.

Dostum şaka mı bu :) çok iyi değerler. Özellikle Amd kartlar 80 dereceyi bile rahatlıkla görüyor , zorlandığı bir oyunu ultrada açarken.

AS:DA:SDS:
  • ReBeater kullanıcısına yanıt
    Boru yansın zaten kart değil.Herşey normal.Hatta normalin çok üzerinde soğutma performansınız var.Kartınızı merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 21 Haziran 2015; 17:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Boru yansın zaten kart değil.Herşey normal.Hatta normalin çok üzerinde soğutma performansınız var.Kartınızı merak ettim.

Asus r7 265
  • quote:

Birşey sorucam size Ekran kartım azıcık yamuk duruyor sorun yaratırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Ekran kartı güç
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ReBeater kullanıcısına yanıt
    Tabii ki sorun olur.Anakartın pci express slotuna ya da kartın kendisine zarar verir zamanla. Backplate adı verilen,birçok insanın soğutma performansı için çıkarıldığını zannetiği tabakayı da bu yüzden çıkardılar zaten. Ek güç kablolarından mıdır vida eksikliğinden midir nasıl eğri duruyor bilmiyorum bu sorunu aşmalısınız.
  • quote:

Tabii ki sorun olur.Anakartın pci express slotuna ya da kartın kendisine zarar verir zamanla. Backplate adı verilen,birçok insanın soğutma performansı için çıkarıldığını zannetiği tabakayı da bu yüzden çıkardılar zaten. Ek güç kablolarından mıdır vida eksikliğinden midir nasıl eğri duruyor bilmiyorum bu sorunu aşmalısınız.

Bende çok az eğri duruyo
  • quote:

En sonunda az eğriliyo nasıl çözeceğim nasıl bir zarar verir
  • quote:

pci express eğilmeden oturuyor
  • İnşallah bişi olmaz.
  • 4-5 tane plastik kelepceyi birbirine ekleyip kasa tavanindaki fan deligine kartin guc girisi tarafindan tutturarak (karti iple baglarmis) gibi yamukluk giderilebilir bu sekilde cozebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

4-5 tane plastik kelepceyi birbirine ekleyip kasa tavanindaki fan deligine kartin guc girisi tarafindan tutturarak (karti iple baglarmis) gibi yamukluk giderilebilir bu sekilde cozebilirsiniz

Saol yaptım hep böleme kalcak kendisi alışıcakmı
  • fazla yukari dogru kasmasin bisi olmaz sadece kartin yamulan boslugunu alcaksin bendeki strix 970 tede backplate olmasina ramen yarim cm kadar var o egilme bende bu sekilde cozdum yamuk durmasindan iyidir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

fazla yukari dogru kasmasin bisi olmaz sadece kartin yamulan boslugunu alcaksin bendeki strix 970 tede backplate olmasina ramen yarim cm kadar var o egilme bende bu sekilde cozdum yamuk durmasindan iyidir bence

Çok iyi saol hep bi biraz fazla yukarı almışım onu zeltem diye kestim daha düzleşimişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.