Şimdi Ara

Ekran Kartım Bozuk Olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Windows 7 32Bit işletim sistemine sahibim bazen PC açılırken,bazen İnternet tarayıcılarını açtığımda(Tarayıcınız çökme tehlikesi içinde veya windows çalışmayı durdurdu diyor) Mavi ekran hatası alıyorum.Ardından PC yi tekrar başlattığım da Masaüstü Pencere renkleri olsun en alt araç çubuğunun rengi kayboluyor sanki windows 7 değilde windows 98 kullanıyorum gibi oluyor tekrar reset atınca düzeliyor.Bunun sebebi Ekran kartından mı (Aygıt Yöneticisinden Tüm Sistemdeki parçaları sağlam gösteriyor) yoksa sebebi nedir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.(Tüm Driverlar günceldir)

Not:Ekran Kartından olduğunu düşündüğümden buraya konu açmak zorunda kaldım

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.50GHz
    Ram: 4,00 GB
    Anakart: MSI G41M-P26
    Ekran Kartı: Zotac Synergy Edition NVIDIA GT 430 2GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubo1907 -- 28 Ağustos 2012; 23:02:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mubo1907

Herkese iyi forumlar.
    Arkadaşlar Windows 7 32Bit işletim sistemine sahibim bazen PC açılırken,bazen İnternet tarayıcılarını açtığımda(Tarayıcınız çökme tehlikesi içinde veya windows çalışmayı durdurdu diyor) Mavi ekran hatası alıyorum.Ardından PC yi tekrar başlattığım da Masaüstü Pencere renkleri olsun en alt araç çubuğunun rengi kayboluyor sanki windows 7 değilde windows 98 kullanıyorum gibi oluyor tekrar reset atınca düzeliyor.Bunun sebebi Ekran kartından mı (Aygıt Yöneticisinden Tüm Sistemdeki parçaları sağlam gösteriyor) yoksa sebebi nedir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.(Tüm Driverlar günceldir)

Not:Ekran Kartından olduğunu düşündüğümden buraya konu açmak zorunda kaldım

İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.50GHz
    Ram: 4,00 GB
    Anakart: MSI G41M-P26
    Ekran Kartı: Zotac Synergy Edition NVIDIA GT 430 2GB

Selamlar,öncelikle bu durumun kesinlikle ekran kartı ile alakası yok. Aynı sorun ile eski masaüstü bilgisayarımda bende karşılaşıyordum sorun büyük bir ihtimal hdd'nizin dosyaları okuyamadığından dolayıdır. Harddisk anlık dosya okuyamadığında chrome gibi şeyler çöker kapatır kendini. Denemenizi tavsiye ederim bir kaç oyun yükleyin yüklerken hata vericek bazende vermeden yükletebiliyor.

Tabi tek sorun harddisk değil. Sata kablosuda arızalanmış olabilir. İDE ise İDE kablosu arızalıdır.

Bazende bu tür sorunlar anakarttan kaynaklanıyor..

Ekran kartı dahil dilen bileşenlerle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 29 Ağustos 2012; 2:40:59 >

• Cevabın için Teşekürler(Fakat HDD yi sıfır aldım ondan olduğunu düşünerekten)
    Aslında bundan 2-3 hafta önce bendeki eski kesintisiz güç kaynağı(baya bi eski bataryasından cızırtı geliyordu) ile çalıştırdım ne olduysan ondan sonra oldu oyunlardan hata almaya başladım Oyunu tekrar indirdim olmadı.Windows 7 format atmaya çalıştm Dosyalar Genişletiliyor bölümünde sürekli hata veriyordu.Deniye deniye sonunda bir tane attım oyunları felan tekrar kurdum hata devam ediyor.ACABA DİYORUM BİZ PC YE O ESKİ GÜÇ KAYNAĞI ile çalıştırarak elektrik ile ilgili parçalara zararmı verdik ondan dolayımı çalışmıyor.Lütfen yardımcı olun PC deki hangi parçalar arızalı Lütfen yardımcı olun ve buna ek olarak sık sık mavi ekran hataları da alıyorum Şimdi şuan devam etmekte olan oyundaki hatanın resmini de göndereyim size .

http://img88.imageshack.us/img88/5695/ekranalntsce.png

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.