Şimdi Ara

Ekran Kartını kasaya vidalama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartının içinden tutturma vidası çıkmadı.kasamhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=87063&ad=C.MASTER-ELiTE-RC-330-KKP9-420W-SiYAH-Bilgisayar-Kasalari .bu kasada herhangi bir vida vs göremedim.ekran kartını ne şeklide sağlam olarak kasaya tutturabilirim.veya ekran kartına uygun vidayı nerden temin edebilirim.bu konuda kısaca bilgi verecek arkadaşlar olursa sevinirim..

• sol altta bi tutma yeri varmı kaldırınca kasanın slot yerleşilen bölümünün kalkması gerek benim bildiğim türse.
  • kasanın vidalama bölümü şöyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googol -- 17 Temmuz 2011; 0:50:49 >
  • o silah celtiği yukarı kaldır. o farklı renkte olan demir yukarı kalkacak. sonra sen ekran kartını yerleştireceksin. sonra celtiği aşagı cekeceksin.
  • işaretlediğim çentiklermi yukarı kalkacak??.zaten vida deliği filanda yok.o delik gibi görünen yerlerin dikkat ettiyseniz altları kapalı..

• biliyorum :) bugün aynı kada işyerine geldi montajı ben yaptım. bunlarda vida yok. o celtiği yukarı kaldırıyorduk ama nasıl di onu tam hatırlayamıyorum. Merak etmem dediğimi yap saglam oalcak oynama kolay kolay :)
  • yani işaretlediğim kırmızı celtikleri yukarı kaldırıp ardından ekran kartını yerleştiriyor ve sonra celtikleri kapatıyoruz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır bak orda silah kontrol tutma yeri var.
    http://imageshack.us/photo/my-images/51/8386ef8ddada4684bbc441e.jpg/
  • pardon ya işaretlediğim yerde bulunan siyah plastik kulpu kendimize doğru çekince üst taraftaki mekanizmanın açıldığına şahip oldum demin.ekran kartını buraya yerleştirdikten sonra kulpu tekrar eski haline getiriyor yani kapatıyoruz. değil mi?

• evet
  • teşekkür ederim.anlamam biraz zaman aldı ama değdi doğrusu...
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.