Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba arkadaşlar. Yeni masaüstü bilgisayar topladım ama monitöre görüntü gelmiyor.
    1) tvye hdml ile bağladım.( sadece bilgisayar açılmadan önce bağlanırsa görüntü geliyor. Bilgisayar açıkken bağlanırsa görüntü gelmiyor.)
    2) tv den görüntü alındıgında bilgisayar kapanmadan monitöre hdml bağlanınca görüntü geliyor. Ama her seferinde öncesinde televizyona bağlayıp çıkartmak gerekiyor. Hdml kablosu ikisindede aynı ve farklı kablolarla da denedik.
    3) başka bilgisayara monitörü bağladığımda sorun yok.
    Bilgisayardan kaynaklı bir sorun gibi duruyor. Sizce ne olabilir?
    Monitör: viewsonic vx2458-c-mhd
    Ekran kartı: saphire pulse rx 580
    Anakart: msi b450 gaming plus
    İslemci: ryzen 5 2600
    Ram: kingston hyperx 8gb 3000mhz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf45

Bu mesaj silindi.
    Ekrana görüntü gelmiyorken menüye giriş yapmıyor. Otomatik olarak farklı pclere bağlayinca ayarlama yapıyor. Benim pcyi neden kabul etmiyor anlamadım

• hdmı dışında dvi denedinmi ?
  • Anakart(asus tuf b450) ve ram(gskill trident 3000) harici gerisi full aynı ve sorunda aynı. Dün ben sistemi topladım getirdim kurdum 1 saat görüntü gelmedi.Merak ettiğim bu rx 580 ile ilgili bi sorun olabilirmi sorusu en çok şüphelendiğim konuydu ancak ekran kartını komple söktüğüm ve hdmi'dan anakarta bağladım halde bile görüntüyü oradan alamadım.Bundan önce sistemim eskiydi ondada buna benzer problemler yaşıyordum reset atıyordum görüntü gelmesi için ve ekran kartım hariç bütün sistemi değiştirdim. Bu sorunun devam ettiğini görünce dedim ekran kartı kesin gitti bu sefer.

Ekran kartını söktükten sonra anakarttanda görüntü alamayınca monitörü değiştirdim bir iki deneme hdmi kablo değişikliği yaptıktan sonra görüntüyü verdi sonunda. Ortada bana göre yazılımsal bir sorun var bunuda farklı forumlarada olmazsa yazarak detek almaya çalışacağım sonuçları buraya yazacağım umarım, sizin taraftada bi çözüm olduysa geri dönüş yapmanızıda rica ederim. Hayırlı forumlar.

• Aynı sorun ben de 1660ti da var fakat hiçbir şekilde televizyona da bağlayamiyorum ne yapmam gerekiyor acaba sistem itopyadan hazır gelmişti lütfen yardım edin

• tkilicemir T kullanıcısına yanıt
    Bu olay BIOS'de biter gibi geliyor cihazı incelemek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.