Şimdi Ara

Ekrandan çıt sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hatta önce iPhone X model telefonumu Face ID sorunu ile garantiye götürdüm telefonda sıvı hasarı var diye değişim yapmadılar servisten aldığımdan beri ekranın sol üst köşesine dokunduğumda baya çıt sesi geliyor götürsem telefonu değiştirirler mi? Sıvı teması var diye Önceden değişmediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük olasılık garanti dışı olduğu için prosedüre uygun kapatmadılar cihazı ondan ses yapar ses conta olmadığı için ekran ile kasa arasında boşluk oluştuğu için olur boşa Servise verme conta al telefoncuda yapıştır

• sivi temasi olan cihazi hiç değişim yaparlarmi. bitti onun işi garanti dışı. artik hic bir işlem yapilmaz. altta iki vida var onları bi telefoncuda yada vende tornavidasi var diyorsan sıkıştır. iyice sık alttaki iki vidayi. büyük olasılıkla çit sesi gidecek

• Garantisini kontrol ettiğimde devam ediyor yazıyor

• Kenan2929 K kullanıcısına yanıt
    Onarım merkezine gidmediği sürece garanti devam eder eğer onarım merkezinde bu karar verilseydi garanti yi silerdi Apple Aasp ların garanti silme yetkisi yok

• Girmez

• Apple storede 6S telefonumun bataryasını değiştirttim. bu çıt sesi bende de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 3 Haziran 2019; 23:14:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavandan çıt çıt ses geliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün Apple Desktekle batarya ile ilgili sohbet ederken bu sorunumu yazdım. Ekran tam takılmamış olabilir servise götürün dedi. Zorludan randevu aldım. Telefonumun garantisi bitti. Ama sonuçta bu sorunu yaratan apple store. Bakalım ne olacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ücretsiz bant değişimi yapıldı. Ses azaldı ama halen var. Apple Storedeki kişi de ses azalır dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.