Bildirim
EMEĞİMİN KARŞILIĞINI ALAMIYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilmediklerinin üzerine gitmeni tavsiye ederim . eğer doğru ders çalışıyorsan zamanla artar -
Çalışıyorum diye kendini kandiriyorsun. Hiç kimse günde 7 saat çalışamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes sen calis elbet karsiligini alicaksin.Bu seni yildirmasin oyle bi anda puanin yukselmeye baslar ki sen bile sasirip kalirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ladyeliff
arkadaşlar 2 haftaya yakın dershane oldugu gunler 6 saat falan olmadıgı gunler 7 8 çalısıyorum ama yınede netlerım yukselmıyor tam tersıne dusuyor ne yapacagımı bılmıyorum :( hedefım pdr veya psikoljı ama bu gıdısle olmıcak galıba lutfen yardım edın bı yol gosterın
Temelle alakali bir sey . Demekki senin temelin kotuydu . Bu hizla devam edersen netlerin 2-3 hafta sonra yavas yavas ondan sonrada hizla artar .
Bir adami havuza atarsan 4 ihtimal vardir .
Bu adamin yuzme temeli vardir calisir cikar o havuzdan rahatca .
Yuzme temeli vardir ama o temelinin uzerine gitmedigi icin yuzmeyi bir sure sonra unutur ve orda bogulur .
Yuzme temeli yoktur . Cikmaya calisir cirpinir sonra ben yapamiyorum deyip birakir .
4. ve seni ilgilendiren Yuzme temeli yoktur cirpinir calisir azmeder yilmaz ve kararlilikla o havuzdan kurtulmaya calisir . Sonra bir kulac atmayi ogrendimi gerisi corap sokugu gibi gelir .
Gecen seneden bu forumdan ornekler bilirim . 20 netle baslayip 70 le bitiren . 70 le baslayip 60 la bitiren sen yilmadan calismaya devqm et dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Demekki zeka problemin var ya da yanlış calisiyon seç birini
ınsallah zamanla görucez -
ya neden kendımı kandırım kı -
ınsallah dedıgın gıbı olur teşekkur edermın yorumun ıcın -
temelım var sözllerden mat da bıraz ama dedıgın gıbı cırpınmam gerek galıba ama boyle de dusuk netlerı gorunce moralım bozuluyor -
bılmıyorum kı hangısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X