Bildirim
ERA 1.4 Start AC YARDIM....
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ilk önce hayırlı olsun arabanı yeni almışsın arabayı açmadan önce kesinikle besmele cekilmel sonra nazarlık takılmalı sonrası da kitapcıklarda yazıyo yanılmıyosam okumanda fayda var ilginç seyler yazar...
şaka bi yana arabanı alır almaz istediğin gibi kullanabilirsin. Eskiden motor parçaları bu kadar uyumlu olarak yapılamıyordu. Bu nedenle rodaj için ilk bin km belirli devir sayısını geçmemen daha sonra biraz daha arttırman sonrasında ise moturu açılması için sıkıştırman gerekiyordu. Ancak şu anda araç motorları o kadar hassas ki birbiriyle tam olarak uyumlu çalışıyorlar. ilk 1000 km düşük devirlerde kullanmaya özen gösterip, 1000 km sonunda motorun yağını değiştirmekte fayda var (ilk aşınma sırasında metal parçacıkları yağın içinde kalabilir, oyüzden yağı ve filtreyi değiştirmekte fayda var)
bir de bunun dışında bildiğim kadarıyla da parçalar piston segmen gömlek birbirine alışana kadar zorlamamak gerekir... bide aynı viteste uzun süre kullanmamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wf1x -- 14 Aralık 2007; 21:13:52 >
-
yakıtı değişmiş olabilirmisin
başka istasyon yada marka dene
olmazsa bi servise göster istersen -
ilginize teşekkürler arkadaşlar ben de benzinden şüpheleniyorum pislik var gibi sunpet'ten fullemiştim. en iyisi shell de en yakın sunpet vardı . bu ara düşük vites yüksek devir deneyim diyorum yağ değiştirme işi kafamı kurcaladı değiştirsek mi acaba;? -
yağ değiştirmeye gerek yok arkadaşım. o dediğiniz eskidendi.. -
shell yeni 95 çıkarmış...reklamlardan da bilirsiniz belki..2 senedir kullanıyom sheel den sorun çıkmadı...97 kullanmanın bir anlamı yok onu da size söliim..performans araçlarında 97-98 hatta100 kullanılabilir..bize gerek yok... -
yakıtını shell veya totalden kullan.sorun düzelir.sunpette opetinmiydi neydi ama yakıtı güzel değil. -
kardeşim babamın ark da aynı sorundan şikayetçi hep 1.4 ler şikaetçi bnce motar açma flan deildir ark ı taksici düşün artık babama kimse 1.4 ünü önermemiş bizde ticari taksi kanpanyasından yaralandık ve adlık ama bilmiorumda 1.4 lerden şikayetçilermiş taksiciler onların yalancısıyım inşallah çözülür nede olsa baya para balanıyor hayırlı günler -
1,4 ler kötü olsa taksicilerin büyük çoğunluğu alırmı sence?
tabi 1,6 lar daha iyidir fakat 1,4 lerde iyi yakıtı düşer daha rodajda sonuçta.
quote:
Orjinalden alıntı: karaman26
kardeşim babamın ark da aynı sorundan şikayetçi hep 1.4 ler şikaetçi bnce motar açma flan deildir ark ı taksici düşün artık babama kimse 1.4 ünü önermemiş bizde ticari taksi kanpanyasından yaralandık ve adlık ama bilmiorumda 1.4 lerden şikayetçilermiş taksiciler onların yalancısıyım inşallah çözülür nede olsa baya para balanıyor hayırlı günler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X