Şimdi Ara

Erkeğe şiddet hız kesmiyor,Kadın defalarca tokatladı erkek polise sığındı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Genç kadın, sokak ortasında tartıştığı erkeği defalarca tokatladı.Antalya'da alışıldık görüntülerin tersine bu kez genç bir kadın, yanındaki erkeğe sokak ortasında şiddet uyguladı. Genç adamı defalarca tokatlayan kadın, etraftaki masa ve sandalyeleri de fırlatınca, adam polise sığındı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Kalekapısı bölgesinde 20-25 yaşlarındaki bir kadının, tartıştığı erkeği defalarca tokatladığı anlar olayın gerçekleştiği noktadaki işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde ikilinin önce tartıştığı görüldü. Tartışmanın şiddetlenmesiyle çantasını fırlatan kadın daha sonra erkeği defalarca tokatladı.

SANDALYELER HAVADA UÇUŞTU
    Erkeğin kaçması üzerine daha da sinirlenen kadın esnafa ait sandalye ve masaları devirdi. Bu esnada erkek olay yerine gelen polis ve bekçinin arkasına saklandı. Tartışmanın uzun süre devam ettiği görüntülendi.

"KADINA ŞİDDETİN TERSİ OLDUĞU İÇİN ŞAŞIRDIM"
    Kalekapısı esnafı Nurettin Şahin, "Sabah geldiğimde masa ve sandalyelerin devrilmiş olduğunu gördüm. Güvenlik kamerasına bakınca bir kadının erkek bir şahsa şiddet uyguladığını gördüm. Bu zamana kadar hep kadına şiddet konuşulduğu için biraz şaşırdım" dedi.

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 6 Mart 2020; 13:47:48 >

• #erkeğeşiddetehayır
  • Feminist mode on.
    Hep kadın mı şiddet görecek, iyi olmuş kim bilir ne yaptı. Beter olsun.
    Feminist mode off.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dik dur eğilme lbgt seninle

• Bu ülkede kadın şiddeti çok artmakta artık bu duruma bir dur denmeli gerçekten. Gerçi bizim erkekler hak ediyor her yerde pozitif ayrımcılık denirse olacağı budur. Özellikle iş yerlerinde ki bütün pozitif ayrımcılıklar son bulmalıdır. Bulunduğum her yerde kadına pozitif ayrımcılık yaptırmam ölene kadar da yaptırmayacağım !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 6 Mart 2020; 13:58:59 >
  • Başlığa bakınca bir an bambaşka paralel bir evrende yaşıyorum sandım. Sanarsın bu tür olaylarda 100 olaydan 99'u erkeğin kadına şiddeti değilmiş gibi. Daha biraz önce şu olayı gördüm;
    ekşi sözlük
    boğaz kesip çuvala koyup arabayla üstünden geçmek
    https://eksisozluk.com/bogaz-kesip-cuvala-koyup-arabayla-ustunden-gecmek--6396125?focusto=103088720
    CNN Türk
    Rabia Kaçmaz davasında skandal savunma
    https://www.cnnturk.com/turkiye/rabia-kacmaz-davasinda-skandal-savunma

• quote:

Orijinalden alıntı: 88mph

Başlığa bakınca bir an bambaşka paralel bir evrende yaşıyorum sandım. Sanarsın bu tür olaylarda 100 olaydan 99'u erkeğin kadına şiddeti değilmiş gibi. Daha biraz önce şu olayı gördüm;
    https://eksisozluk.com/bogaz-kesip-cuvala-koyup-arabayla-ustunden-gecmek--6396125?focusto=103088720https://www.cnnturk.com/turkiye/rabia-kacmaz-davasinda-skandal-savunma
    Merhaba:

Şiddetin kadını erkeği yok ve kanunlar tek taraflı olmamalı.Başlık ise tek taraflılığa ve"Sadece erkek döver"mantığına sadece bir atıftı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 6 Mart 2020; 17:5:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav kardeşim komik olmayın olay ne bilmeden yorum yapmak olmaz ki

• Kadına şiddet diye özel bir şiddet türü olamaz zaten. Kadınlar hak ararken nedense sadece kendileri için arar ve erkeklerden destek ister bazı saf arkadaşlar kendi aleyhine olan konularda kadınlara yancı olur.
  • lanet sandalyeler !
  • amazon yada yadasını söylemeyim.
  • Bu kadın aynını bana yapsa yumruğu geçirirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.