Şimdi Ara

ERZURUM ASKERLİK HAKKINDA-ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • USTA BİRLİĞİM ''4. ZIRHLI TUGAY-TOPÇU TABURU/ERZURUM'' OLARAK ÇIKTI.YARIN AKŞAM 8'DE HAVAALANINA İNECEĞİM.HENÜZ BİRLİĞİMİN ADRESİNİ DE BİLMİYORUM.ERZURUMU BİLEN VEYAHUT YAKINI OLAN VARSA HAVAALANINDAN BİRLİĞİME NASIL ULAŞABİLECEĞİM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..

• valla bende izmir gaziemirde yapmıştım ilk olarak acemi birliğimi uçaktan inince nasıl gideceğimi bilmediğim için taksiye bindim zaten sülüs te yazıyor adres

taksici götürüyor kapıya kadar olmadı esnafa sor garanti biliyolardır.

ayrıca topcu birliği güzeldir siyah bere takacaksın (hep istemişimdir)

denetimleri çok oluyor ama topcu ve tank birliklerinin zordur biraz ama sonuçta sayılı gün elbet bitecek

hayırlı teskereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 29 Aralık 2011; 12:02:42 >
  • askerim diyip taksiye binmeyin öperler. ordan servis mervis şehir merkezine inip esnafa sorun. en basit ve ucuz yolu size söylerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

askerim diyip taksiye binmeyin öperler. ordan servis mervis şehir merkezine inip esnafa sorun. en basit ve ucuz yolu size söylerler.

her taksici aynı değil yaw...
  • Yerine göre değişebilir. ama havaalanından taksiye binmek pek mantıklı değil. Servis ile şehir merkezine inip biraz gezip tozup akşam 3 gibi teslim olmak daha mantıklı. sonuçta acemi birliği değil usta birliğine gidiyorsunuz. Askeriyedeki tatil haklarını ne kadar çok kullanırsanız o kadar iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğuda askerlik hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.