Şimdi Ara

Eskilere noldu devam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_96041665/f_//tm.htm#96045011

Bu konu noldu bilen var mı? Forum alt bölümlere ayrılacaktı yalan oldu yine.. Bölüm yetkilisi yazmış.

• Bilmiyorum. Ancak o konuda bahsi geçen olaylar yüzünden pek çok arkadaşımız, abimiz, üstadlarımız forumu bıraktı. Ben bile artık konu dışında takılır olduysam, onlar ne yapsın. Yeni alt konular açılsa bile eskisi gibi olması çok zor. Ancak o konuda bahsedildiği gibi en azından;

• Sizden gelen projeler
  • çeşitli arıza ve onarımlar
  • Güç kaynakları
  • Ses sistemleri
  • Led ve aydınlatma sistemleri

diye alt konulara ayrılsa, çok daha çekici ve yardımsever bir alt forum oluruz.

@Yasin yönetimle bir görüşsek bu konuyu nasıl olur dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Bilmiyorum. Ancak o konuda bahsi geçen olaylar yüzünden pek çok arkadaşımız, abimiz, üstadlarımız forumu bıraktı. Ben bile artık konu dışında takılır olduysam, onlar ne yapsın. Yeni alt konular açılsa bile eskisi gibi olması çok zor. Ancak o konuda bahsedildiği gibi en azından;

• Sizden gelen projeler
  • Güç kaynakları
  • Ses sistemleri

• katılıyorum alt forum gibi bölüm açılsa hatta bu bölüme de yabancı sitelerde olduğu gibi D.İ.Y bölümü yada kendin yap gibi isimler verilse sadece proje paylaşılsa soru sormak için açılan konulara izin verilmese gibi yani takip edilse güzel olur bu elektronik kısmında çok fazla açılmış konu var çok büyük bir kısmı zaten soru sormak için projelerin paylaşıldığı konular çok altlarda kalmış durumda ve çoğu canlılığını yitirmiş vaziyette böyle bir bölüm açılsa bu konular daha iyi takip edilebilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Baristatales

quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

Bilmiyorum. Ancak o konuda bahsi geçen olaylar yüzünden pek çok arkadaşımız, abimiz, üstadlarımız forumu bıraktı. Ben bile artık konu dışında takılır olduysam, onlar ne yapsın. Yeni alt konular açılsa bile eskisi gibi olması çok zor. Ancak o konuda bahsedildiği gibi en azından;

• Sizden gelen projeler
  • Güç kaynakları
  • Ses sistemleri

• katılıyorum alt forum gibi bölüm açılsa hatta bu bölüme de yabancı sitelerde olduğu gibi D.İ.Y bölümü yada kendin yap gibi isimler verilse sadece proje paylaşılsa soru sormak için açılan konulara izin verilmese gibi yani takip edilse güzel olur bu elektronik kısmında çok fazla açılmış konu var çok büyük bir kısmı zaten soru sormak için projelerin paylaşıldığı konular çok altlarda kalmış durumda ve çoğu canlılığını yitirmiş vaziyette böyle bir bölüm açılsa bu konular daha iyi takip edilebilir diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Açılması gereken alt bölümleri kendi aramızda belirleyip daha sonra üst yönetime bu şekilde teklif sunabiliriz.

Elektronik bölümü çok geniş bir alandan oluştuğundan ve bütün bu alanlara ayrı ayrı alt bölüm açamayacağımızdan dolayı alt bölüm seçimlerimizi az ve öz yapmalıyız.

Önerilerinizi bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• forgatten2 F kullanıcısına yanıt
    Ben 2.el malzeme pazarı talep ediyorum.konu açmıştım olumlu yorumlar vardı, ülkemizin parası daha çok içerde kalsın.
  • Soru cevap (sadece bilgi almak için bu nedir şu nedir tarzında)
    Projeler
    Hobi elektroniği (robot, matrix led vs)
    Ses görüntü (amfi hoparlör vs)
    Güç elektroniği (power source ups vs)
    Programlama(pic ardunio c vs)
    ve belki ikinci el satış bölümü olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

Soru cevap (sadece bilgi almak için bu nedir şu nedir tarzında)
    Projeler
    Hobi elektroniği (robot, matrix led vs)
    Ses görüntü (amfi hoparlör vs)
    Güç elektroniği (power source ups vs)
    Programlama(pic ardunio c vs)
    ve belki ikinci el satış bölümü olabilir
    Biz bölüm açsak dahi yönetimin sıkı davranması gerekir. Amacım taş atmak değil.

Diğer forumların alt forumları olmasına rağmen üşengeç ve araştırma huyu olmayan arkadaşlara deli oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Biz bölüm açsak dahi yönetimin sıkı davranması gerekir. Amacım taş atmak değil.

Diğer forumların alt forumları olmasına rağmen üşengeç ve araştırma huyu olmayan arkadaşlara deli oluyorum.

Alıntıları Göster
    Çağıralım adminleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclock Makinesi

Çağıralım adminleri.
    Selamlar.

Benim gibi en az 10 yıllık üye olup 6 ayda bir girenleri (ki sayısı çok fazla eskilerden biliyorum) tekrar buraya kazanabilmek için aklı başında ve seviyeli bir foruma ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Burayı hangi alt başlıklarda, alt forumlara ayıracağımızı da biz burada yapılacak olan bir anket veya tartışmalarla karar verelim. Yani yine lafta kalmayacaksa forum yöneticisi bir yerden başlasın, teknik altyapısıyla uğraşsın ne bileyim üyelere ulaşsın, başlıkarı belirlesin, anket hazırlasın falan. 6 ay sonra yeni konu açıp bugün için noldu demeyelim , şimdi Ağustostaki başlığı konuştuğumuz gibi. Yoksa yine bir arkadaşın dediği gibi "körlerle sağırlar birbirini ağırlar" ve kimse gerçek bilgiye ulaşamaz.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: woofer

Selamlar.

Benim gibi en az 10 yıllık üye olup 6 ayda bir girenleri (ki sayısı çok fazla eskilerden biliyorum) tekrar buraya kazanabilmek için aklı başında ve seviyeli bir foruma ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Burayı hangi alt başlıklarda, alt forumlara ayıracağımızı da biz burada yapılacak olan bir anket veya tartışmalarla karar verelim. Yani yine lafta kalmayacaksa forum yöneticisi bir yerden başlasın, teknik altyapısıyla uğraşsın ne bileyim üyelere ulaşsın, başlıkarı belirlesin, anket hazırlasın falan. 6 ay sonra yeni konu açıp bugün için noldu demeyelim , şimdi Ağustostaki başlığı konuştuğumuz gibi. Yoksa yine bir arkadaşın dediği gibi "körlerle sağırlar birbirini ağırlar" ve kimse gerçek bilgiye ulaşamaz.

Saygılar

Alıntıları Göster
    Kenan hocamın bütün yazdıklarını sildiler.

Çok ayıp oldu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Çok ayıp oldu bence.

Alıntıları Göster
    Pc Modifikasyon mu Elektronik bölümümü çok karışıyor. Orda bir çok kişi hobi projeleri vs paylaşıyor elektronikle ilgili. Forum bu konuda yetersiz kalıyor bi çok konuyu oraya açtığımı bilirim buraya kimse bakmıyor diye. Bence burayı canlandıracak bir şeyler yapmalıyız ben elimde yaptığım devrelerden atabilirim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Çok ayıp oldu bence.

Silinenleri geri getirin diye birçok mesaj atıldı ama nerdeeee. bakan bile yok .. Adminlerin foruma faydalı yararlı birşeyler olması konusunda hiç bir derdi yok .. umurunda bile değil... oysaki 3500 ün üzerinde yazı resim ve şema gibi çok değerli literatür bulunuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenakord -- 11 Aralık 2014; 7:34:17 >
  • alt bolum fıkrıne kesınlıkle katılıyorum bırde elektronık bolumunde neyın paylasılacaına daır bır ust konu olmalı bence yanlıs konu demekten sıkıldık ve bolum olarak fıkır gelıstırme bolumude eklenmelı bence ornek bır projenız var neler olur neler olmaz olmayan neden olmaz vs vs tartısılabılecegımız bır bolum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koray.

alt bolum fıkrıne kesınlıkle katılıyorum bırde elektronık bolumunde neyın paylasılacaına daır bır ust konu olmalı bence yanlıs konu demekten sıkıldık ve bolum olarak fıkır gelıstırme bolumude eklenmelı bence ornek bır projenız var neler olur neler olmaz olmayan neden olmaz vs vs tartısılabılecegımız bır bolum
    Artık değmez bu forum için. üst tarafın amacı sağa sola ne kadar reklam sıkıştırırımdan öte birşey değil çünkü..
  • necoinside kullanıcısına yanıt
    +1 malesef durum bu addblokk kullanıyorum geçen kapattım bi bakayım diye , Aman Allahım bildiğin reklam panosu

A D B L O C K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ryzz -- 12 Aralık 2014; 2:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

+1 malesef durum bu addblokk kullanıyorum geçen kapattım bi bakayım diye , Aman Allahım bildiğin reklam panosu

A D B L O C K
    kaldırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksan

kaldırıldı

Alıntıları Göster
    * Elektronik Hakkında Tüm Sabit Konular(adminler tarafından düzenlenen bölüm)
    * Elektronik yeni başlayanlar
    * Elektronik + Mekanik Aksamlar (CNC, Robotik gibi)
    * Programlanabilir işmeciler (PIC,Atmega..)
    * Analog Devreler ve Ses Sistemleri
    * Arıza vb. elektronik hakkında sorunlar
    ....

gibi al forum yapılması gayet mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

* Elektronik Hakkında Tüm Sabit Konular(adminler tarafından düzenlenen bölüm)
    * Elektronik yeni başlayanlar
    * Elektronik + Mekanik Aksamlar (CNC, Robotik gibi)
    * Programlanabilir işmeciler (PIC,Atmega..)
    * Analog Devreler ve Ses Sistemleri
    * Arıza vb. elektronik hakkında sorunlar
    ....

gibi al forum yapılması gayet mantıklı.

Alıntıları Göster
    ben şahsen yüce adminlerin ne yaptığına ilgilenmiyorum
    bir sıkıntım olduğunda bilgiye ihtiyacım olduğunda foruma danışırım,
    sadece bu forum değil başka forumlarda var, oralarada,,,,
    birinin bilgiye ihtiyacımı var
    varsa elimde bende yardımcı olurum. gerisine bakmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rondo1194

ben şahsen yüce adminlerin ne yaptığına ilgilenmiyorum
    bir sıkıntım olduğunda bilgiye ihtiyacım olduğunda foruma danışırım,
    sadece bu forum değil başka forumlarda var, oralarada,,,,
    birinin bilgiye ihtiyacımı var
    varsa elimde bende yardımcı olurum. gerisine bakmıyorum.

Alıntıları Göster
    Anlaşıldı, kimsenin buradan bir beklentisi kalmamış, admin bile yok. Arkadaşın dediği gibi kenarlardaki reklamlar, bannerler dolsun yeter. Konu başlığını tekrar açtığım için kusura bakmayın, bir ümitti işte. Bence başlık amacına ulaştı. Alternatif forumlar oluşturmak isteyen arkadaşlar olursa bir mail grubu oluşturalım. Yabancı forumlaradaki gibi bir kültür seviyesine hiçbir zaman ulaşamayacağız..
    Herkese selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: woofer

Anlaşıldı, kimsenin buradan bir beklentisi kalmamış, admin bile yok. Arkadaşın dediği gibi kenarlardaki reklamlar, bannerler dolsun yeter. Konu başlığını tekrar açtığım için kusura bakmayın, bir ümitti işte. Bence başlık amacına ulaştı. Alternatif forumlar oluşturmak isteyen arkadaşlar olursa bir mail grubu oluşturalım. Yabancı forumlaradaki gibi bir kültür seviyesine hiçbir zaman ulaşamayacağız..
    Herkese selamlar.

Alıntıları Göster
    benim beklentim elinde küçük bile olsa
    denenmiş ve çalışırlığı kesin olan her türlü devrelerin paylaşılması

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.