Şimdi Ara

Eskişehirde Yaşayanlar Gelsin ( Önceden Gitmiş olanlar da gelebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda yaşıyorum ilerde Eskişehire taşınmayı ve burada yaşamayı planlıyorum zira istanbul'un yaşanılabilir bir yanı kalmadı benim için. Eskişehire bir defa gittim hoşuma gitti. Gezilecek bir dolu yeri var sosyal faaliyetler çok fazla diğer anadolu şehirleri gibi saatler 9 u gösterince sokaklar boşalmıyor gece geç saatlere kadar hareket var. Gözlemlediğim kadarıyla yobaz sayısıda çok az. Sizce eskişehirin + veya - leri neler? Teşekkürler şimdiden.

• bence tek kötü yanı ayazı ve soğuğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Eskişehir'de doğdum, sonra Antalya'ya taşındık. Eskişehir fazla soğuk, ben Antalya'yı daha çok sevdim.

• eskişehir küçük büyük şehirden gelenler için bir süre sonra sıkıcı ve rutin olabiliyor.
  • Problem yok soğuk ve kar severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

eskişehir küçük büyük şehirden gelenler için bir süre sonra sıkıcı ve rutin olabiliyor.

Hocam istanbulda büyük de ne oluyor ? Burada yaşadığını sanan insanlar boğazı sadece metrobusle işe giderken görebiliyor. Haftasonunu da çoğunlukla evde dinlenerek geçiriyor.

Bende öyle o bar senin bu bar benim her gece çıkan partiden partiye akan gezen eğlenen biri değilim. He kafam sıkılırsa 2-3 ayda bir çıkar istanbula giderim hava değişikliği olsun diye ama onun haricinde düşünmüyorum.
  • gelmeyin artık ya şehir doldu sizin gibilerle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

gelmeyin artık ya şehir doldu sizin gibilerle

Bana pek kalabalık gelmedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Ben Eskişehir'de doğdum, sonra Antalya'ya taşındık. Eskişehir fazla soğuk, ben Antalya'yı daha çok sevdim.

Bende 4 sene sonra %90 antalyaya gelicem :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süslü bir anadolu şehri, fazlası yok.
  • Doğma büyüme Eskişehirliyim. Burada yaşamaktan hiç rahatsız değilim. Diğer büyük şehirlere göre kıyasla burası daha samimi ucuz ve küçük, her yer yürüme mesafesinde. + Olarak bir çok seçenek var. Saat kaç olursa olsun dilediğin gibi adalarda gezip barlar sokağında rahat rahat içebilirsin.Her ay bol bol konserler olur dilediğin grubun konserine gidebilirsin(benim tercihim peyote dekiler) Yemekler burada fazlasıyla ucuz bir tek ulaşım pahalı zaten o da sorun olmuyor her yer yürüme mesafesi. Şehrin öyle kekosu yobazı felan de çok az,burası gayet kültürlü modern bir şehir zaten. Ev kiraları da üniversite caddesinde pahalı diğer yerler biraz daha ucuz 3+1 evi 500-600 e tutabilirsin.Benim değerlendirmelerim bu kadar haydi hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış

Doğma büyüme Eskişehirliyim. Burada yaşamaktan hiç rahatsız değilim. Diğer büyük şehirlere göre kıyasla burası daha samimi ucuz ve küçük, her yer yürüme mesafesinde. + Olarak bir çok seçenek var. Saat kaç olursa olsun dilediğin gibi adalarda gezip barlar sokağında rahat rahat içebilirsin.Her ay bol bol konserler olur dilediğin grubun konserine gidebilirsin(benim tercihim peyote dekiler) Yemekler burada fazlasıyla ucuz bir tek ulaşım pahalı zaten o da sorun olmuyor her yer yürüme mesafesi. Şehrin öyle kekosu yobazı felan de çok az,burası gayet kültürlü modern bir şehir zaten. Ev kiraları da üniversite caddesinde pahalı diğer yerler biraz daha ucuz 3+1 evi 500-600 e tutabilirsin.Benim değerlendirmelerim bu kadar haydi hayırlı işler.

Sağolasın hocam çok yardımcı oldun biri de çıkıp senin gibi detaylı inceleme yazmamış.

• Eskisehirin en büyük eksisi gerçekten kislarinin cok soğuk olmasi artilari coktur ama yemekleri olabilir kucuk bir sehir olmasina ragmen gidilecek mekanlarinin cok fazla olmasi ve cok canli bir sehir olması trafik yogunlugu yok ve sehir içinde gideceginiz en uzun mesafe en fazla 1 saat orasida sultandere ondan baskada uzak bir yer yok diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'den geldim 2 aydır buradayım.

Şehir çok iyi güzel, ama ÇOK KÜÇÜK. Gezmeye yer kalmadı bilindik ne varsa gittik bile, kışın dışarı çıkılmaz zaten.
    Kafeler berbat ve pahalı, adam gibi Rock, Metal yapan bar veya kafe yok. (1-2 tane var, Puzzle ın altında meyhane var zaten. )
    Evler vs. ucuz, yemekler pahalı, kahvaltılar çok ucuz. Garip bi memleket.

Eskişehirliler kusura bakmayın ancak çok kabasınız. Yürüyen merdivenin solunda beklemek nedir ya? Şaka mısınız arkadaşlar? Tam tersi olarak da kadınları çoook kibar, harbiden insanları seviyorlar Eskişehir'in kadınları.
    Dolmuşçuları ve kekoları insanı hayattan soğutur ancak üniversite caddesi nezih temiz bir yer.
    İstanbul'un kaliteli bir semtinden gelirsen çok sıkılırsın. Ancak herhangi bir Anadolu şehrinden gelen için cennet. (ki şehri iyice bozuyor küçük şehirden gelen insanlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 19 Kasım 2015; 11:04:04 >

• Trafik sorun cozmemekte israrcilar
    Kışın soğuk hava çöker şehre birde Soba yakanlar varsa kar havası çekemessin rezalet Soba kokusu dolar evin içine
    Kar yağana kadar kuru ayaz denilen bir soğuk olur kat kat da giyinsen de tır tır titrersin
    Yollar buzlanir kayıp düşmek cabası
    Suriyeliler yeni yeni toplasmaya başladı ve cok rahatsız nerde dilenci varsa gelmiş

×Bana eksi olarak muhafazakâr bir yapıya sahibim gece hayatı da bana ters geliyor eskişehirde ve iyrenc keşke doldurmasalardi öğrencileri diyorum hep (çöp kutusunda bebek ölüsü görmek)

+ olarak sadece memleketim olması

Gazayıntap a okumaya geldim iyiki kurtulmuşum oralardan istanbul nasıl bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eisenmate

İzmir'den geldim 2 aydır buradayım.

Şehir çok iyi güzel, ama ÇOK KÜÇÜK. Gezmeye yer kalmadı bilindik ne varsa gittik bile, kışın dışarı çıkılmaz zaten.
    Kafeler berbat ve pahalı, adam gibi Rock, Metal yapan bar veya kafe yok. (1-2 tane var, Puzzle ın altında meyhane var zaten. )
    Evler vs. ucuz, yemekler pahalı, kahvaltılar çok ucuz. Garip bi memleket.

Eskişehirliler kusura bakmayın ancak çok kabasınız. Yürüyen merdivenin solunda beklemek nedir ya? Şaka mısınız arkadaşlar? Tam tersi olarak da kadınları çoook kibar, harbiden insanları seviyorlar Eskişehir'in kadınları.
    Dolmuşçuları ve kekoları insanı hayattan soğutur ancak üniversite caddesi nezih temiz bir yer.
    İstanbul'un kaliteli bir semtinden gelirsen çok sıkılırsın. Ancak herhangi bir Anadolu şehrinden gelen için cennet. (ki şehri iyice bozuyor küçük şehirden gelen insanlar.)

Şehrin küçük olması bize göre daha iyi dostum. Kışları soğuk olması daha bir tatlı yapıyor bu şehri(yaşayan bilir). Hangi kafeye gittin bilmiyorum ama bazı kafeler gerçekten de kötü. Adam gibi rock,metal bar eskilerde kaldı. Eskişehir metal konusunda bir zamanlar Türkiye'nin Norveç'i gibiydi ama geçti gitti şimdi bir tek peyote sapa sağlam duruyor.Yemekler de oldukça ucuz sen pahalı lüks yerlerde yemişindir biz oldukca ucuza yiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

Trafik sorun cozmemekte israrcilar
    Kışın soğuk hava çöker şehre birde Soba yakanlar varsa kar havası çekemessin rezalet Soba kokusu dolar evin içine
    Kar yağana kadar kuru ayaz denilen bir soğuk olur kat kat da giyinsen de tır tır titrersin
    Yollar buzlanir kayıp düşmek cabası
    Suriyeliler yeni yeni toplasmaya başladı ve cok rahatsız nerde dilenci varsa gelmiş

×Bana eksi olarak muhafazakâr bir yapıya sahibim gece hayatı da bana ters geliyor eskişehirde ve iyrenc keşke doldurmasalardi öğrencileri diyorum hep (çöp kutusunda bebek ölüsü görmek)

+ olarak sadece memleketim olması

Gazayıntap a okumaya geldim iyiki kurtulmuşum oralardan istanbul nasıl bilmiyorum

Muhafazakar gecinen insanlar da cocuk dogurup sogukta ayazda camii avlusuna birakip olduruyorlar kardesim bu cok mu normal geliyoda o insanlarin yaptigi anormal geliyo. Bunun muhafazakar yapiyla dinlr imanla ilgisi yok insanliktan nasibini almamakla alakali yurdun heryerinde bu manzaralar var kayserisinde de konyasinda da var. Sen gormuyorsun diye olmuyor degil yani

• Küçük bir şehir 1 ayda heryerini gezip görürsün sonra sıkar. Daha çok gençliğe hitap eden bir şehir ayrıca 9da cadde boşalmıyor gençler var ama dükkanlar falan kapalı barlar sokağı açık sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

Küçük bir şehir 1 ayda heryerini gezip görürsün sonra sıkar. Daha çok gençliğe hitap eden bir şehir ayrıca 9da cadde boşalmıyor gençler var ama dükkanlar falan kapalı barlar sokağı açık sadece

Benim kastettigim sokakta market bakkal gibi dukkanlar gece gec saatlere kadar acik. Bunun haricinde sokaklarda insan oluyor. Herhsngi bi anadolu sehrine git haftasonu olsa dahi 9 dan 10 dan sonra sokakts insan bulamazsin. Eve gider perdesini ceker oturur.

• Up
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.