Şimdi Ara

Esp + lastik basıncı + motor ışığı aküden midir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar aracımla bir süre gidince esp+lastik basıncı+motor ışığı yanıyor bazen diğerleri sönüp sadece motor ışığı açık kalıyor. Gidişinde vs hiçbir sorun yok..

"Biraz araştırdım bu sorun aküden olabiliyormuş."

İlk çalıştırmada otoparkta bir kaç kez arabanın gösterge paneli prrrrr gibi ses yaparak gidip gidip geldi, bir kaç kerede camları indirip kaldırırken takılma gibi şeyler oldu iyice aküden şüphelendim. Sizce sorun aküden midir? Değiştireli 2 yıl falan olmuştur.

Özel bir kaç yere gittim çözemediler bir şey yok diyip ışığı söndürüp yolluyorlar.

• Akiden olma ihtimali yüksek olabilir ama tam cözmeden masraf yapma derim akü garantisi bitmediyse gara tiye gönderebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    ilk çalıştırmada bir iki kez ekran ve sesli titreme olması ve camların açılıp kapanırken takılması durumu şüphemi artırdı hocam. 3 senede olmuş olabilir aküyü değiştireli tam hatırlamıyorum garantisi yok sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chosen kullanıcısına yanıt

Elektronik olunca net cvp vermek zor,aküde olabilir.Üzerindeki hangi marka.? Eger akü ise kaliteden şaşmayin bosch veya varrta ilk tercihim. Akü ömrü min 4 yil veya 5 yil aracdan araca değişir tabi.Youtube kanallarinda bu tür sorunlarla karşilaşan bilgiler var isterseniz araştirin,örnegin formen motors ramazan usta 2,3 hafta veya 1 ay önce aküyle ilgili problemleri dile grtirip değişim yapmişti izleyin derim

Söylediğiniz videolara bakacağım. İnanın hatırlamıyorum akü markasını ama iyi bir sey değildi sonradan takılan onu hatırlıyorum, şimdi ceremesini cekiyorum maalesef, orijinalinin muadili vartaymis cozum olmasa bile en azından iyi bir aküye gecmis olmak icin değiştireceğim sanırım. Sizce ben kendim takabilir miyim aküyü?

• Chosen kullanıcısına yanıt

Yok hcam takamazsin sanirsam pc baglaniliyor.Aracina uygun olan varta veya bosch yada inci çelik mutlu vs modellere ağirlik ver kanala formens motor akü yazarsan videolar vs var belki yardimci olur bilgi sahibi olursun

Tamamdır hocam dediğiniz videoları izleyeceğim varta buldum zaten kendileri gelip takıyorlarmış inşallah düzelir sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.