< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 31 Ekim 2016; 1:07:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 31 Ekim 2016; 1:07:35 > |
Hiç kimse dememiş ki
direk testinde mercedes e den daha yüksek puan almış. Egea çöp değil. İyi bir araç. |
Bu benim fikrim değil ki katılasınız. Bunlar Euroncap'in teknik datalarının yazılı olduğu, sitelerinden indirilebilen pdf'lerde yazılı olan şeyler.
|
Sen kafayı yemişsin heralde :)) Ben hayatımda Suberb, E segmenti diyen birini görmedim ve de öyle bir yazı, inceleme de okumadım. Kendi hayal aleminde otomobilleri segmentasyona ayırıp şizofren gibi kendinle mi tartışıyosun anlamadım ama konumuz Egea ve o da C segmenti bir otomobil, istediğin kadar ağla istediğin kadar zırla bu değişmeyecek ne yazık ki ? C segment otomobillerden küçük dedin öyle olmadığını da gösterdim haliye şimdi acizce iihs'ye girsin göreceğim onun segmentini falan diyorsun. Sen ciddi misin şaka mısın anlamadım ama bu gibi teknik bilgilerde oldukça yetersiz olduğun hemen hemen her konuda belli oluyor. Bu arada bir otomobilin iihs'ye girmesi önce ABD pazarında satılması gerekir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 31 Ekim 2016; 1:10:06 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 31 Ekim 2016; 8:20:6 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 31 Ekim 2016; 12:51:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 31 Ekim 2016; 12:47:01 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 31 Ekim 2016; 12:49:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |