Şimdi Ara

Evde denemeye odaklanamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeyken tyt mat ve genel deneme atamıyorum en az 2 kez masadan kalkıyorumdur arada da sıkılıp 5 dakika durduğum oluyor, 75dk verdiğim mat denemesi 2 saat 165dk verdiğim tyt denemesi 4 saat sürüyor bunu nasıl düzeltiriz   dershanede denemeye girerken bir sıkıntı yok ama uzun süren denemelerde evde odaklanamıyorum, ortamda aslında bayağı sessiz

• Ben 2 yıl sınava hazırlandım sanırım bir defa bile deneme bölmedim. Kütüpte atacağım zaman sorun yok zaten. Evde denemeye girerken ailemi uyarıyordum 3 saat boyunca ses çıkarmamaları ve beni çağırmamaları için.

Deneyebilirsin

• Farklı yerde çöz. Denemeden önce karşında ne duruyorsa ona 2 3 dakika bakmak odağı artırır. Duvara bakabilirsin mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4848A1E3A -- 24 Ekim 2023; 11:51:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses açısından zaten bir sorun yok ev çok sessiz, ama bir türlü dershanede girdiğim denemeler dışında evde denemeye odaklanamıyorum  

• kütüphane işe yarayabilir belki

• denemeyi bölme verdiğin saatden fazlasını verme 165 dklık denemeye 4 saate yayinca gram faydası olcagini sanmiyorum,sıkılsan bile masadan kalkmamak senin elinde 75dkn dolsun öyle kalkarsın 1 2 böyle yap sonra kendini azarlaman bu durumu yok eder zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    çok ciddi olunca evde de çözülüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.