Şimdi Ara

Evdeki programıma bir bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çok kiloluyum kiloluyum düzgün göbeksiz hafif hacimli bir vücut ve kuvvetli olmak istiyorum. İnternet günlerdir araştırma yaptım fakat mevcut iş yoğunluğum nedeni ile kendime göre düzgün bir beslenme ve antrenman programı çıkartamadım Bu nedenle kendime göre bir çalışma prensibi belirledim. Yanımda sandwiç taşıyorum fırsat buldukça karbonhidrat protein içerikli göbek yağ kilo yapmayan enerji güç kuvvet verici yiyecekleri yiyebildiğim kadar yiyorum. sabah ve akşam hızlı yürüme yapıyorum akşamları eve gelince tüm vücut kaslarını çalıştıracak şekilde 7 kiloluk dumbıllar ile yapabildiğim kadarı önce hızlı sonradan ise yavaş şekilde tekrar yaparak kaslarımı zorlayarak çalışıyorum sizce bu çalışma sistemi ne işe yarar yani hacimmi verir genel kuvvetimi geliştirir yoksa patlayıcı kuvvetimi yada hiç bir işe yaramazmı sizin görüşlerinizi almak istiyorum.

• ben hareketleri araştırdım kendime programıda hazırladım benim asıl merak ettiğim şey şu. ben değişik bir çalışma sistemi yaptım kendi kendime bu konuda yorumlarınızı almak istiyorum . ben 7 kiloluk dumbıll ile önce hızlı bir şekilde bir müddet sonra kaslar zorlanınca yavaş yavaş çalışıyorum iyice zorlanınca hareketin en zor olduğu yerde bir müddet durup bekliyorum yani maksimum tekrar ile maksimum şekilde kasları zorluyor ve bırakıyorum . bu ne işe yarar hiç denedinizmi yada yaptınızmı maksimal kuvvetimi arttırır patlayıcı kuvvetimi hacim sağlarmı yda hiç bir işe yaramazmı bu konudaki fikir yorum ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum araştırma yapmadım zannetmeyin yani ...
  • cevap verecek kimse yokmu arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime Ait bir odam yok
    9 yıl önce açıldı
    Birkaç soruma bakarmısınız
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.