Şimdi Ara

Evime BENCH PRESS alacağım. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up
  • Aslinda hep denildigi gibi spor salonu daha mantikli cozum. Fakat bunu evine alma amacin nedir? Tum antremanini tek bench ve bir kac dambil ile goturmeyi mi planliyorsun bu senin icin zor olabilir. Boyu sorun etme uzun da olsan kisa da olsan oraya sigarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Aslinda hep denildigi gibi spor salonu daha mantikli cozum. Fakat bunu evine alma amacin nedir? Tum antremanini tek bench ve bir kac dambil ile goturmeyi mi planliyorsun bu senin icin zor olabilir. Boyu sorun etme uzun da olsan kisa da olsan oraya sigarsin.

hocam benim amacım sadece fit kalmak ,ve orantılı bir vucut, hepsi bu kadar, olabildiğince yani. 5-6 aydır dambıllarla çalışıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm , ekipmanları genişletirsem daha da güzel birşeyler yapabilirim. ama asıl sebep , üşeniyorum evimden çıkıp ta salona gitmeye , gözümde yükseklerde olmadığı için evimde halledebileceğime karar verdim. ve şuan memnunum.
    evim müsait, dambıllarım, barfiksim , halterim , ters barfiks aletim var ,birde bench olsun istiyorum . o zaman bugün sipariş vereyim bench i.

• Dostum bu linklerin hepsinde aynı ürün var. Ben mi yanlış gördüm acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Dostum bu linklerin hepsinde aynı ürün var. Ben mi yanlış gördüm acaba?

evet hocam aynıymış ,bende şimdi farkettim, önerir misiniz hocam bu ürünü ? ne diyorsunuz?
  • 46petro kullanıcısına yanıt
    Ben evde hiç kullanmadım ama eski bir salonda vardı. bu tarz bar aralığı dar benchleri sevmiyorum. ağırlık takarken devrilmemesi için dikkat etmen gerekecek. Geniş olan da eve sığmaz. Ürünü alıp kullanmış tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Ben evde hiç kullanmadım ama eski bir salonda vardı. bu tarz bar aralığı dar benchleri sevmiyorum. ağırlık takarken devrilmemesi için dikkat etmen gerekecek. Geniş olan da eve sığmaz. Ürünü alıp kullanmış tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur.

hmm,anladım,teşekkür ederim
  • Bench asma yerleri çok dandik duruyor kilit yok gibi allah korusun hızlı koyduğunda sekip düşebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.