Şimdi Ara

evlendim.. dugun resmim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hayırlı olsun gelinde çok güzelmiş biribirinize çok uyumlu bir çift oluşturmuşsunıuz
  • Allah bir yastıkta kocatsın,yeğenlerin resmini bekliyoruz atık...
  • eyvallah, darısı başınıza.
  • Hangisi sensin....Tebrik ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: vagrantier

evet tebriklerinizi alayim.

abi bu şaka değil dimi kameralar nerde lütfen şaka değilse ciddi bir havaya bürünür ve tebrik ederim azizim bir yastıkta kocarsınız umarım der ve hemen kaçarımm..ıyghhhhh
  • artık sıra yavaş yavaş bize geliyor beyler

mutluluklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben Evlenmeyecem
    2 yıl önce açıldı
    Karakalem Kurt Resmim [SSLİ]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah sabır versin.Mümkünse çocuk yapma,o kadının soyu tükensin
  • quote:

Orjinalden alıntı: prenses serenity

quote:

evet tebriklerinizi alayim.

abi bu şaka değil dimi kameralar nerde lütfen şaka değilse ciddi bir havaya bürünür ve tebrik ederim azizim bir yastıkta kocarsınız umarım der ve hemen kaçarımm..ıyghhhhh

• baslik olarak temiz bir alienware verdim. yengeye yüz görümlüğü olarak athlon 64 3700+ taktım.
  • quote:

baslik olarak temiz bir alienware verdim. yengeye yüz görümlüğü olarak athlon 64 3700+ taktım.

benden 166 mmx ve edo ram bozuk
  • senikide böyle olmaz inşallah

Turhan Bey sonunda, bir kez daha evlenmeye karar verir. Turhan Bey 64 yaşında, eşi yarı yaşında. Almanya'da evlenirler. Eşini de alıp Trabzona gider. Amacı, Nüfus Müdürlüğü'ne evlenme belgelerini götürüp, yeni karısını kütüğe işletmek. Sonra eşiyle beraber biraz Türküye'yi gezip, tekrar Almanya'ya dönmektir.

Nüfus memuru bayan, yeni evlilerden belgeleri alır ve onları süzdükten sonra isteksizce

- Siz biraz bekleyin

diyip yanlarından ayrılır.

Az sonra, elinde kocaman kara kaplı kitapla geri gelir. Koca cildi açar, Turhan beyin sayfasını bulur. Bulmasına bulur da, şaşkınlıktan kendisini alamaz. Gözleri fal taşı gibi açılır. Sayfada yer kalmamıştır. Arka sayfaya bakar. Orada başkasının kayıdı var. Ne yapacağını bilemez. Şaşkınlıkla kızgınlık arasında söylenmeye başlar :

- Şu moruğa bak sayfayı doldurmuş. Ben nasıl işleyeceğim bu yeni kayıdı. Bir de utanmadan yarı yaşında kadın alıyor.
    - Bence Müdüre sor o bilir belki.

der yanındaki arkadaşı için için gülerek.

Doğru ya, daha önceki yedi evlilik ve bu evliliklerden olan altı çocukla kütükte kendisi için ayrılan sayfa dolmuştur. Nüfus Müdürlüğü doğduğunda bilseydi böyle olacağını, iki sayfa ayrırdı. Kütükte sayfa mı yok. Turhan Bey merakla sonucu beklemektedir. Kulak kabartır Müdür ne diyecek diye :

- Kızım, bence bu sayfaya bir ek yap. Bir kağıdı deftere yapıştır. Sonra evlilik kayıdını işle. Eklediğin kağıdı da, sayfanın kapanışına uygun katla.

Müdürün önerisine uyarak memure hanım, kağıdı özenle sayfaya yapıştırır. Sonra evlilik kayıdı yazacak kadar yer ayırıp, makasla fazlalığı kesmek ister. Makası eline alınca olayı dikkatle izlemekte olan Turhan Bey hemen atılır. Bankonun üzerinden sarkarak :

- Sakın kesme. Başka kayıtlar için bir daha kağıt yapıştırmakla uğraşılmasın. Aynı kağıdı kullanırız.

Memure hanım zaten sinirli, başlar bağırmaya :

- Şu moruğa bak. Almış yanına dünya güzeli gibi bir kadını. Evlenme kayıdı yaptırıyor. Bu arada da belli mi olur deyip başka evlilikler için yer bırakmamı söylüyor. Gözü doymamış bu aç adamın. Bu kaçıncı evlilik be adam ?

- Bence sen görevini yap. Evliliklerimin sayısını soruyorsan bu sekizinci, Allah daha uzun ömür verirse, dokuz da olur on da. Sana ne...

Bence Turhan Bey çok uzun ve mutluluk içinde yaşasın. Nüfus kayıdına eklenen sayfayı sonuna kadar kullanma gereği duymadan, bu evliliğinde mutlu olsun, karısı ile anlaşabilsin.

• gayet uyumlu bi çift olmuş...
    çocukları merak etmekteyiz ailece... bakalım nekadar benzeyecekler diye... :),
  • yaw adam sizle kafa bulmuş sizde tebrik ediyonuz
  • yapma yaw kafamı bulmuş tüh ya bak şu admamın yaptığına
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Allah sabır versin.Mümkünse çocuk yapma,o kadının soyu tükensin

allahım yarabbim geberttin beni gülmekten.mavi gözlü bir hatunda seni güldürsün inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: galaksi

yaw adam sizle kafa bulmuş sizde tebrik ediyonuz

ciddi demiyosun heralde bunu??
  • hahhaahhahaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

Allah sabır versin.Mümkünse çocuk yapma,o kadının soyu tükensin

• hiç hoş değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.