Şimdi Ara

Evlenmeyin yiğit Türk erkekleri, yazık etmeyin kendinize.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün akşama doğru bi AVM ye uğradım bi avize fln alacaktım ledli falan ama alamadım sadece baktım:)

Neyse mağazadan çıkınca bi bağrış duydum, bi çift hemen karşımda ikide tatlı çocuğu var neyse küçük kızı ağlıyo o ağlarken, karısıda adama bağırıyo benle böyle konuşamassın diye sen kimsin falan diye bağırıyo neyse adam sustu çocuk beşiğini sürmeye başladı bilirsiniz meşhurdur AVM lerde kadın arkada yürür adam önde çocuğu gezdirir heralde kanun gibi bişey bu:)

Adamın yanından geçerken gözgöze geldim bi an inanın filmlerdeki gibi herkes durdu sadece bakıştık,ben dün boluda yaptığım kampı düşünüyordum, sabaha kadarki sohbetleri, kızları, o elemansa çöpü atmayı unuttuğu için karısından yediği lafıı düşünüyordu.

Adam 190 boyında, kadın 1,50 var inanın içimden dedimki yiğit erkeğin, yiğit adamım bu hale düşecek adammıydın bide eşine numaradan gülümsüyordu, mutluyım der gibisinden kurban olurum ben sana :( bi masayı bi vuruşta ikiye bölecek yiğit adam sen 1,50 boyundaki kadından laf yiyecek adammısın.

Arkadaşlar korkmayın siz Çanakkale'de üç öğün zeytinle beslenen adamların torunlarısınız, yalnızlıktan korkmayın, tinder, Happn indirin dolu kadın var inanın ben dertlendim sıgara yaktım şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye’de evlilik erkeğe büyük işkence. Kadınlar ipleri çok kolay ele alıyorlar ondan sonra hayat çekilmez oluyor. Evlendiğin an erkeklik merkeklik kalmıyor bitiyor.

• Evlilik kadına erkeğe işkence. Aslında sorun evlilikte değil. Evlilikte en nihayetinde aşktan meşkten öte ekonomiktir de. Ekonomi kötüyse evliliklerde kötü olur. İnsanlar tahammülsüzleşti en yakınından çıkarıyor hırsını.

• İyi evlilik yoktur, evliliği çeken adam vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şehirleşme ile okumuş kesimde kıraathane kültürünün bitmesi, şehirli çiftlerin yapışık ikiz gibi hayat yaşamaları erkeğe sıkıntı oluyo.

iş arkadaşlarıma bakıyorum, eşleri isterlerse kadın kadına buluşup keyifli vakit geçiriyolar ama erkekler bunu yapmak isterlerse iş hemen ailecek buluşma şekline dönüyo. erkeğin evlenince bekarlarla görüşmemesi bundan dolayı, karısı diyo ki evli arkadaşınla görüş biz de gelelim kadınlar olarak, beni evde bırakıp gitme diyo.

erkeğin akşamları kıraathaneye gidiyor olması lazım. arkadaşları ile beraber küfrederek maç izlemek istediğinde bunu yapabiliyor olması lazım. okey oynamak istediğinde bunu yapabiliyor olması lazım. kadın istediğinde diğer kadınlarla gün yapıp kısır yapabiliyorsa, erkek de kıraathaneye düzenli olarak gidebilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

İki yakın arkadaşım var 12 13 yıllık evliler eşleri beni tanıyo biliyo ve bu adamlarla tatile gittim, okey oynadım ve herşey yerli yerinde ve güzel oldu.

Burdan evli kadınlara şunu söylemek istiyorum, kocalarınız bekar arkadaşlarıyla buluştumu sabaha kadar gurup sex yapmıyoruz :)) evli çift olayıda saçma belki evli adam aklımı çelecek ne biliyosunuz bu çift muhabbeti midemi bulandırıyo.

Kardeşim sana bişey danışacam benim bi teyze oğlu var kardeş gibi büyüdük her konuyu benle dertleşirdi ben ve samimi bi arkadaşla neyse bu başka şehirdeydi, inan her an konuşır dertleşirdik bu sonra biriyle tanışto evlendi ve ortadan kayboldu dedim neyse mutlu olsun yeter, 2 yıl haber alamadım hocam sonra birden telefon çaldı kuzen arıyo birden bana evlenirsen beyinsizsin fln dedi, meğerse boşanıyomuş neyse yine konuştuk.

Psikolojisi bozuktu bi an yalnız bırakmadım hatta boşanma davası devam ediyordu ona işte gel yazılım işine gir dedim, yazılımdan iyi anlıyorum neyse benimde iki samimi kız arkadaşım var ve bu elemanı havaalanından almaya gittik kız arkadaşlarımdan biride kimle olmuş, kimle yatmış hep anlatır bana neyse bunlar tanıştı ve evlendi birden beni engellediler :))

Bu davranış şeklini yorumlarmısın.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    haha benzerini yaşadım.

en samimi çocukluk arkadaşım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, o bize gelip kalırdı ben onlara gidip kalırdım senelerce kardeşim gibiydi.

ben askere Kıbrıs'a giderken bu bana dedi işte tezkere alınca beni hava limanında karşılayacak falan.

askerliğin son haftası bizim cep telefonlarını geri verdiler. buna ulaşamadım :) kendim döndüm, ben ailemin yanına döndükten sonra açtı telefonu. normalde mesajlaşmadığımız gün yoktu ama asker dönüşü eleman iki gün beni görmeye gelmedi işim var diyerek. üçüncü gün buluştuk, buluşma saatinden 1 buçuk saat sonra geldi. çok vakti olmadığını söyledi sadece çay içerim para harcamak istemiyorum dedi. ok dedim, çay içerken dedi ben evleniyorum. ok dedim.

bunlar evlendiler, aradan iki sene geçti, hanımı bunu evden kovmuş, bu hemen bana döndü sürekli mesaj yazıyo. ben de o ara iş için sık sık Ankara'ya gidiyorum. akşam buluştuk, eleman bana diyo ki gece kalacak yerim yok diyo, işyerinin sana ayarladığı otel odasına ben kaçak gireyim ben de orda yatayım diyo. dedim lan git :)

suç bizde. silmemiz gereken kişileri silmiyoruz. mesela asker dönüşü benim bunu tamamen ikinci plana atmam gerekirdi. ama gittim gene onla buluştum.

ben hayatta şunu gördüm, sana karşı hata yapana karşılık vermeyip kenara çekilirsen, sonuçta kazıklanıyosun. yanlış yapana hemen tepkini gösterecen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun evlilik değil, uyumsuz çiftlerin birlikte olmaya çalışması.

26-27 yaşına kadar annesiyle yaşamış, temizlik yapmayı bilmeyen, yemek yapamayan adam ile, benzer yaşlarda kendini prenses zanneden kadının birlikteliği tabii ki yürümüyor.

Evlilik kutsaldır falan filan geyiklerine girmeyeceğim, fakat birlikte yaşayabildiğin insanla hayat çok daha keyifli.

Abi bana sormamışsın ama benim fikrim bu kız yattığını kalktığını sana anlattığı için seni uzak tutmak çok mantıklı gelmiş seni tehlikeli görmüş kuzenini de gazlamış olay bu. Bir de bir ara tipim nasıl konusu açmayı düşündünüz mü hiç merak ettim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5765A7F6 -- 12 Temmuz 2023; 17:6:10 >
  • Tipim konusunu konu dışınamı açaym

Oraya aç istersen abi başka yerden kaldırırlar herhalde oraya uygun olur

Abi konuyu açmışsın sağ ol da sonra gidip kızlar forumdaki tanımadığı erkeklerin bile tipini merak edip soruyor evlenmeyin yiğitlerim diye konu açma da ben senden korkuyorum yaparsın sen :D

• 01001101 kullanıcısına yanıt

haklı bir tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: adv11

haklı bir tespit

Aynen

• Paranız ve işiniz gücünüz varsa evlenin , babanızın aldığı bazadan millete sallamayı bırakın artık , benle yaşıt kuzenimde aynı , ben evleneli 3 seneyi geçti hala der ben evlenmeyecem diye, hala faturalarını annesi babası öder 😂

• Geldimmm sen bana gurban ol ha

• Böyle konular açıp kadınların götünde bok sineği gibi dolaşıyorsunuz.

Yalancıyı öpseler ülkede güzel olacakta

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Böyle konular açıp kadınların götünde bok sineği gibi dolaşıyorsunuz.

Yalancıyı öpseler ülkede güzel olacakta

Memnun oldum

• Bunun tek derdi evlenmek ama böyle numara çekiyor. Sabah akşam evlenmeyin diyenden korkun.

Sürekli her ortamdan kız arayan ve durmadan kızlardan şikayet eden birisi 2 gün sonra millet çatır çatır evleniyor deyip duruyor. Evlenmek derdin değilse niye evlenmelerinden şikayetçisin?

Ciddiye almayın gitsin. Açıkçası benim evlilik umrumda olmasa konusunu açmam hatta böyle konu varsa açıp bakmam nedir ne değildir diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.