< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuroruniKenshin -- 7 Kasım 2022; 15:46:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evlilikte Cinsellik
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Birkaç defa yadırgamayın demişsin ama yadırganacak bir kodu değil zaten. Bu arada yorum yapıyorum ama evli falan değilim, sadece erkek bakış açısı dediğiniz için kendi görüşümü söylemek için yazıyorum. Bahsettiğiniz soğukluk durumu daha çok kadınlarda görülen bir şey diye biliyordum ancak erkeklerde oldu mu durum daha vahim oluyor sanırım. Kocanız iktidarsızlık gibi bir sorun yaşıyorsa bu tıbbi yardımla bir ölçüye kadar giderilebilir;gelgelim kocanızın tembelliğinden, kişiliğinden ve size karşı tutku eksikliğinden böyleyse durum daha kötü. Çünkü erkekler sevmediği kadına yaklaşmak bile istemezler. Kocanızın sevgisinden şüpheniz yoksa ve dediğiniz gibi iyi bir insansa bence ayrılığı bile koz olarak kullanıp bir terapiste gitmeye ikna edin. Diğer türlü acımayla, geçiştirmeyle ilişkiniz bir yere kadar gider sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hanımefendi eşiniz tam bir yontulmamış odunmuş bence sizi aldatıyor çünkü hiç bir erkek vaginaya dayanamaz bu arada ben 16 yıllık evli bir abinim ve ne yazık ki eşim cinsellik yönünden çok soğuk ve sadece ayda 1 kez ilişkiye giriyoruz yani bende eşimden şikayetçiyim bu arada eşinize ciddi ciddi beni aldatıyormusun diye sorun ve onu dekolte kiyafetler giyip ve tahrik edici parfümler sürerek tahrik edin belki o zaman bir sonuca ulaşırsınız
Cevabı basit aslında, ten uyumu yoktur. Zaten uzak mesafe ilişkilerinde çiftler birlikte vakit geçirip ilişkiye giremedikleri için kör kütük hemen evleniyorlar. Sonra cinsel uyum problemleri başlıyor. Bence en doğrusu eşinizi yumuşak bir dille ikna edip cinsel terapiste gitmeniz.
İkinci bir çözüm olarak farklı ortamlarda ilişkiye girmeye çalışın, mesela ev değil de otele gidin. İlişkinizi canlı tutabilmek için sıkıcılıktan, tekrara düşmekten uzak kalın.
Mesela spora başlayın ikinizde, spor yapmak libidoyu yükseltir hormonları coşturur. Böyle farklı farklı çözüm önerileri var işte. Herşeyden vazgeçmeden önce deneyebildiğiniz tüm yolları deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 4 Kasım 2022; 10:33:9 >
- Arkadaş iyi de sen adamı defalarca reddettikten sonra ne olmasını bekliyordun ki? Büyük ihtimal ile kendisini suçlu hissetmeye başlamıştır bir süre sonra. Biraz da siz onu zorlayın beraber olmak için.
- İlişki danışmanlığı tek kişi ile olmaz. Uzmana mutlaka ikinizin de gitmesi lazım. Bu konuyu çözecekseniz çift olarak çözmeniz lazım.
- Özellikle çocuk olduktan sonra çiftlerde özellikle bazı şeyleri yapmaya çok istekli olmama hali olabiliyor. Zamanla düzelebilecek bir durum.
- Beraberliğinizde ön sevişme vs. olmamasından şikayetçi iseniz bu durumu uzmanla paylaşıp, onun eşinize tavsiye vermesini isteyebilirsiniz.
-
2 cevabı var sorunlarınızın ikisinden biridir
A:Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla eşinizin kadınlara ilgisi çok düşük belkide cinsel yönelimi farklı fakat evleneyim diye sizinle evlenmiş veya aile çevre baskıyla evlenmiş çocuk sahibi olmuş cevabı bilemeyeceğim.
B:Eşiniz sizin vücudunuzu beğenmiyor ilgi çekici bulmuyor ve aldatıyor başka kadın mevcut o yüzden size karşı ilgisi yok dolayısıyla cinsellikte istemiyor.
Fakat gördüğüm kadarıyla eşinizin libidosu düşük çünkü erkek aldatsada eşe karşıda olsa cinsellik ister ve yapar farketmez o yüzden A seçeneği daha yakın geliyor bana.
-
kalk karı s@kişek
-
yaş farkı var mı?
erkekler 30larından sonra kas kütlelerini daha az koruyabilirler. bu da baldırlarda erimeye gider, daha kolay kilo tutarlar vs.
bu durumda stress de varsa iş hızlanır.
bu durumda erkekler kas kütlesi yapacak işlerle uğraşmalılar. testesteron üretimini tekrar hızlandıracak ve ereksiyonu tekrar kolaylaştıracaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X