Şimdi Ara

Expertiz Önerisi ve 2. El araç Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz bir araç buldum, haftasonu görüşüp expertix yaptıracağım. Önereceğiniz firma var mı arkadaşlar ? Maslakta otorapor'un gold plus paketini düşünüyorum her ne kadar biraz yüksek olsa da...

Bir de 2. el araç alırken bilinenlerin dışında şuna dikkat et dediğiniz birşey varsa yazarsanız sevinirim.

• Şase no motor no kontrol edin

5664de sorgulamayı şaseden yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CilginForumcu

Şase no motor no kontrol edin

5664de sorgulamayı şaseden yapın

Expertiz yapıyor onları hocam ama bakarım gene de.

• Otorapordan sasmayin. Koltuktaki su lekesine kadar rapora yazip veriyorlar.

• Sigortacı tanıdık varsa ona da sorgulatın ikincisi mutlaka servise de sorgulatın aracı

Düşük km olup da bakımı serviste yapılmamış araçlardan uzak durun

• Kendi sitelerinde kampanyaları var ve grupanya'da en pahalı paketleri indirimli satılıyor. Otorapor'u kullanmadım ama ününü iyi duydum hep. Maslak şubesine fiyat sormaya gitmiştim, baya kibar, ilgili insanlar vardı.

Ek olarak aracın şasi numarası ile ruhsattaki numarayı eşleştirin, sigortacınıza bu numaraları iletin, geçmişini araştırsın. Plaka değişmiş mi, muayenelerde kaç kmden geçmiş, kaçıncı sahibisiniz, ne zaman alınmış, satılmış vb detayları iletirler eğer otorapordan alacağınız pakette bu sorgular yoksa.

• Yeşil Oto Expertiz & Halil İbrahim usta. Başakşehirde . Araştırırsan ne kadar iyi bir expertiz ustası olduğunu görebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Engelliden 2. El Araç Alımı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maslaktaki otoraporu bende tavsiye ederim hocam. bende gold plus paketini yaptirmistim aracta ne varsa a dan z ye hersey cikiyor 7-8 sayfa rapor veriyorlar. fiyat biraz yuksek olabilir ama kesinlikle hakkini veriyorlar sonucta onca para verilecek araca ucuza kacipta sonradan problem cikmasin.

• Ümraniye sanayi karsısı master oto ekspertız tavsiye ederim

• yaptırma kardeşim expertiz inan ki aracını almaktan vazgeçersin.

bugüne kadar 20 civarı araba almışımdır ilk defa expertize sokucam dedim 200 tl bayıldım

abiler arabayı 1saat incelediler, ön takımın a dan z ye toparlanması lazım dediler eyvallah dedik.

aracı aldım akşama kaputu açtım ki su yok! Lan nasıl su olmaz dedim hemen antifriz ekledim, 1 hafta geçti bi baktım arabada yine su yok.
    Dün gittik 200 tl bayıldık, yedek su deposu delikmiş yaptırdık. Ha bu arada rotçuya gittim ön takıma baktırdım 50 tl lik rot kolundan farklı bozuk olan birşeyi de yokmuş.

E ben ne anladım bu işten? sen arabada ki suyun bittiğini göremiyorsan expertiz yapma kardeş. Ben araca bakmasam motoru elime alacaktım bunun hesabını kim verecek ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.