Şimdi Ara

FAN (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2015'ten beri kullandığım Monster Abra a5 v1.1 marka laptobunda 2 hafta öncesi fan sıkıntısı yaşamıştım. İnternette uyumlu fan aldım. Taktığımda ise herşey normal gidiyordu ta ki oyuna girene kadar. Oyuna girdiğimde öncesinde aldığım sıcaklık değerleri 70 derece olmasına karşın şu anda 90 dereceleri buluyor. Sorularım şunlardır.
    1)Fanım orjinal olmadığından bu kadar ısınması normal mi ?
    2)Fan hızımı manuel ayarlayabilir miyim ? (Arttırmak)
    3)Fan hızımı arttırırsam eğer ki bilgisayarıma zararı olur mı ?

Alternatif çözümlerinize açığım, lütfen yardım edin, şimdiden teşekkürler.

• Servisi ile görüstünüz mü? Fan yokmuydu ellerinde ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Evet görüştüm yollayın bakalım dediler, fiyat verin diyorum ona da yok diyorlar. İllede yollayın özel üretim oluyor fanlar diyorlar. Bende yüksek lisans için tez çalışması yapıyorum gönderemem diyorum. Malesef yanıtı veriyorlar.
  • sikortil kullanıcısına yanıt
    özel üretim oldugu büyük ihtimalle dogrudur, iki tane fan size parasi karsiligi gönderecekler aslinda bunda birsey yok ama bence esas problem ellerinde yok, uyarsa baska bir modelden takip cozmeye calisacaklar. monster larda böyle durumlar yasaniyor. diger markalarin en kücük parcasi dahi bulunabilir. hele birde anakartiniz ariza yaparsa görün siz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

özel üretim oldugu büyük ihtimalle dogrudur, iki tane fan size parasi karsiligi gönderecekler aslinda bunda birsey yok ama bence esas problem ellerinde yok, uyarsa baska bir modelden takip cozmeye calisacaklar. monster larda böyle durumlar yasaniyor. diger markalarin en kücük parcasi dahi bulunabilir. hele birde anakartiniz ariza yaparsa görün siz...
    Bu kötü oldu x2 fiyatı çok mantıksız geldi bana. Öteki model fanların orjinal olmayanları bile 150 tl den başlıyor. Peki sizin bir öneriniz var mı bu konu hakkında ?
  • Termal macun-ped vs yenilemesi de yaptınız mı?
    Aldığınız fanın rpm-cfm değerleri önceki ile karşılaştırdığınızda ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Termal macun-ped vs yenilemesi de yaptınız mı?
    Aldığınız fanın rpm-cfm değerleri önceki ile karşılaştırdığınızda ne durumda?
    Benim laptop ssd'siz modeldi. 1 ay önce ssd alıp taktım, o zaman termal macun yenilenmişti, hava kanalları falan temiz yani, dandik bir de usb soğutucum mevcut onu kullanıyorum sürekli. Rpm-cfm değerlerini bilmiyorum açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.