Faturalı hattımı faturasıza aldım blofumu yemedıler sımdı tekrar faturalıya gecmek ıcın bayıye gıttım bayı 3 ay zaman gecmesı lazım dedı faturasızda faturalıya gecme ıslemının telekom genel mudurlugunden yapılabıleceyını soylendı 10 yada 8 gblık 30/35 tl arası gecebıleceyım tavsoye bır tarıfe onerebılırmınız arkadaslar
Yazdığın paketi o fiyata bulamazsın, 1 ay kadar idare edin, tekrar online uygulamasıyla, iyi bir teklif gelecektir. Bu arada, nasıl hemen faturasız yaptılar ki veya pazarlığı nasıl oraya getirdin
Ara ara uygulamaya bak tt mobil islemlere ordan geliyor ozel teklif.
Telekomu bişeyler oymuş, artık hiç iplemiyorlar müşteriyi. Benimde ev interneti taahhütüm bitmişti, bi kez aradılar, 65 liralık teklif yaptılar, ben nazlandım, daha da aramadılar. Sonra taahhütüm bitti, yine aramadılar, sonra ben arayıp 75 liralık paketi aldım mecburen
Noxco
kullanıcısına yanıt
Benim de thh bitti, hiç üşenmedim TT merkezine gidip iptal başvurusunda bulundum.2 gün sonra arayıp yarıyarıya indirip yaptılaar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme