Şimdi Ara

fiat bravoda kalkış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb 1.6 16valf fiat bravo aracım var ufak bi karavanım var 700kg lık bunu aracımla çekmekteyim kalkarken zorlanıyo özelikle az dik rampalarda hemen balata kokusu geliyo internetten tanıştıgım bi arkadaşta 1400kg karavanını benim aracımın aynısıyla çekiyomuş gittim gördüm şaşırdım ta antalyaya gitmiş bend euzun yola gittim en ufak sıkıntı ollmuyo yokuşlarda falan sadece durdumu kalkamıyo aklıma gelen sebepleri baskı balata buji gaz ayarı bunların hepsini sıfırladım fakat degişen bişey yok geçen bi ustada tiriger kayışı atlama yapabilir dedi ama onuda zanetmiyorum sizce napmam gerek benzinle%20daha iyi kalkıyo ama genede istedigim gibi degil mesela denemek için patinaj çektirm diyom ondada az çekiyo anlamadım bilgisi olna varmı yada fikri araç kalktıktan sonra az bi serselik yapıp 2000devirden sonra mükemmel gazla çıktım bolu dagını karavanla banamısn demiyo sorun dik rampada kalkış

• quote:

Orjinalden alıntı: ilyasfb

mrb 1.6 16valf fiat bravo aracım var ufak bi karavanım var 700kg lık bunu aracımla çekmekteyim kalkarken zorlanıyo özelikle az dik rampalarda hemen balata kokusu geliyo internetten tanıştıgım bi arkadaşta 1400kg karavanını benim aracımın aynısıyla çekiyomuş gittim gördüm şaşırdım ta antalyaya gitmiş bend euzun yola gittim en ufak sıkıntı ollmuyo yokuşlarda falan sadece durdumu kalkamıyo aklıma gelen sebepleri baskı balata buji gaz ayarı bunların hepsini sıfırladım fakat degişen bişey yok geçen bi ustada tiriger kayışı atlama yapabilir dedi ama onuda zanetmiyorum sizce napmam gerek benzinle%20daha iyi kalkıyo ama genede istedigim gibi degil mesela denemek için patinaj çektirm diyom ondada az çekiyo anlamadım bilgisi olna varmı yada fikri araç kalktıktan sonra az bi serselik yapıp 2000devirden sonra mükemmel gazla çıktım bolu dagını karavanla banamısn demiyo sorun dik rampada kalkış

bence normaL yani dik ramapda kaLkış tabiki...zor oLur...muhtemeL bir araııza veremem çünkü dedin gibi rampada iyi çekiyor ama kaLkış yok....

• arabanın gücü yetmiyor diyecem ama örnek vermişsin kafa karışıyor.
    değişmedik yerde kalmamış.

• Arabayı değiştireceksiniz , sattığınız paraya kamyonet alacaksınız ona takacaksınız.
  • TORK TORK ARACINIZIN EKSİĞİ TORK KARAVAN ÇEKMEK İÇİN ARACINIZIN ZORLANMASI GAYET NORMAL ZATEN ATMOSFERİK BİR ARABA , ŞİMDİ NEDEN DERSEN ?? ARACI KARAVANLA BERABER KALDIRMAK İÇİN KAVRAMA NOKTASINDA RAMPALARDA ÇOK FAZLA GAZ VERMEK GEREKİR, DEVİR FAZLA OLUNCA KAVRAMA NOKTASINDA BALATA KOKUSU KAÇINILMAZ OLUR , EĞER YÜKSEK TORKLU BİR ARAÇ MİSAL ; DİZEL OLSA FAZLA DEVİRE İHTİYAÇ OLMAYACAK ARAÇ ZATEN KALMIŞ OLACAK , DOLAYISIYLA ARABAYI BAĞIRTMAYACAKSIN VEDE BALATA KOKUSU OLMAYACAK

EMSAL BİR ARABADAN BAHSETMİŞSİN BENCE O BİLGİLERE ÇOKDA GÜVENME GÖRMEDEN KULLANMADAN , KİMSEYİ SUÇLAMAK İSTEMİYORUM AMA BANA MANTIKSIZ GELİYOR 1600 CC VEDE 135 NM TORKLA 1400 KG GERÇEKTEN DÜŞÜNDÜRÜCÜ , ARACINIZ 103 BEYGİR GERÇEKTEN İYİ BİR DEĞER ANCAK BU BEYGİRLERİ VERMEK İÇİN 6000 DEVİRLERE İHTİYACI OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ

BENDE 125 HP TOLEDO VAR 4 KİŞİ VEDE BAGAJ DOLU OLDUĞU ZAMAN ARABA RESMEN SAÇMALIYOR GİTMİYOR AMA BOŞKEN YADA 2 KİŞİ PERFORMANS SÜPER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 15 Eylül 2008; 5:42:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.