Şimdi Ara

Fiat Egea 1.3 mjet tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Megane 2 aracımı değiştirmeyi planlıyorum.Bütçem 60-65 bin lira arası.
    4 gündür araçlara bakıyorum.Baktıklarıma göre en mantıklı seçenek egea 1.3 mjet oldu.Tercihim en az 2016 model ve 60 bin km.

Özellikle olumlu-olumsuz yorumlara,kullanıcı yorumlarına ve bilgi sahibi arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.
    Bunun dışında model yılı ve km tercihime uygun başka tavsiye edebileceğiniz araç varsa onlarıda öğrenmeyi çok isterim.
    şimdiden teşekkür ederim

• Burda herkes Mercedes Bmw audi filan bindiği için herkes egea kötüler daha aklı başında otomobil forumlarında konuyu açman daha iyi olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aldım 1.3 Egea, gayet memnunum. Çekmiyor falan diyorlardı ama gayet de çekiyor. Motor sesli diyorlardı gayet normal dizele göre, rölantide benzinli gibi diyebilirim.
    Bir tek uzun yolda 6. Vites olsaymış diyorsun.
    Fiyatına göre çok iyi araç tavsiye ederim, malzeme kalitesi orta seviye.
    Ama Türkiye şartlarında, yürütme maliyetleri açısından çok tercih edilebilir bir araç.
    Bu arada yakıttan çok memnunum, 37 km ortalama hız ile 4.1 lt gösteriyor yol bilgisayarı, yol bilgisayarına göre sapma oluyor. 4,8 lt gibi hesaplıyorum ben.

• 1 sene egea sedan 1.3 urban kullandım. Yol tutuş orta, konfor orta, malzeme kalitesi orta, yakıt tüketimi orta, bagaj ve iç hacim iyi, bakım masrafları ve sorunsuzluk açısından iyi kısacası parasına göre alınabilir bir araç.
    Ancak 60-65 bin civarına urban biraz zor alınır easy paket olabilir tabiki hatasız olma şartıyla söylüyorum.

• 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.urban ve easy arasında çok fark var mı kalite ya da konfor açısından.ve yakıt durumu kaç litreydi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisapmaz -- 6 Ağustos 2019; 23:59:13 >
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkür ederim sizinki hangisi urban easy?
  • Paketler arasında kalite değişmez malzemeler aynı ancak konfor elbette değişir özellik farklarından dolayı.

Dijital klima, hız sabitleme, alaşımlı jant, multimedya ekran, deri direksiyon, +2 adet hoparlör ve 220 watt ses çıkışı, sis farı ve viraj aydınlatma, +4 adet airbag, park sensörü, usb aux girişi, krom ön panjur gibi çok önemli artıları var urban paketin easy donanıma göre

Yakıt olarak 5,5 civarı yakar şehir içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 404NotFounD -- 7 Ağustos 2019; 0:8:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim
  • Easy paket yerine imkanlar dahilinde Urban bakmanızı tavsiye ediyorumi gerçekten değiştiriyor aracı.
  • atmosferik tercih sebebi

• Yürütme maliyeti önemli değilse 1.6 MJet, önemliyse 1.3 MJet. 1.3 MultiJet ne sıkar nede 1.6 kadar keyif verir ama rölanti sesi ile yürütme maliyeti açısından ideal bir motor.

Donanım olarak Fiat kullanıcısı olarak Easy gibi boş paketleri tavsiye etmem. İçerideki konsolun kalitesinden plastiklere kadar çok değişiyor araç. En başta 2 hava yastığı var. Güvenlik donanımı zayıf. Urban idare eder, Mirror ile Lounge Plus-Sport-S-Design paketleri iyidir.

Tanıdığın pop fiorino'sunda torpido kapağı yoktu diyeyim

• Easy olmasın da alınabilir bi araç ama fiyatı abartılmamak şartıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

Burda herkes Mercedes Bmw audi filan bindiği için herkes egea kötüler daha aklı başında otomobil forumlarında konuyu açman daha iyi olacaktır
    Sorması ayıp olmasın Hocam da, bu Forumdan madem bu kadar şikayetçisiniz, "daha aklı başında otomobil forumlarında konuyu açman daha iyi olacaktır" diye Millete tavsiye veriyorsunuz,siz neden başka otomobil forumlarına takılmıyorsunuz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Sorması ayıp olmasın Hocam da, bu Forumdan madem bu kadar şikayetçisiniz, "daha aklı başında otomobil forumlarında konuyu açman daha iyi olacaktır" diye Millete tavsiye veriyorsunuz,siz neden başka otomobil forumlarına takılmıyorsunuz???

Alıntıları Göster
    kötü ve kanser kitleyi tanıyıp iyinin değerini anlamak içindir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

Paketler arasında kalite değişmez malzemeler aynı ancak konfor elbette değişir özellik farklarından dolayı.

Dijital klima, hız sabitleme, alaşımlı jant, multimedya ekran, deri direksiyon, +2 adet hoparlör ve 220 watt ses çıkışı, sis farı ve viraj aydınlatma, +4 adet airbag, park sensörü, usb aux girişi, krom ön panjur gibi çok önemli artıları var urban paketin easy donanıma göre

Yol bilgisayarına göre Ankara şehir içi 4.2 lt nin üstüne çıkamadım ben yakıtta. Ama yol bilgisayarı doğru hesaplamıyor, 05-06 lt sapma ekliyorum, max 4.8lt falan yakmışım şehir içi 35km ortalama hız ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

Paketler arasında kalite değişmez malzemeler aynı ancak konfor elbette değişir özellik farklarından dolayı.

2018 yılının belli bi döneminden önce easy paketlerde konsol sert plastik idi ve kapılarda döşeme yoktu.

Kalite epey düşüktü yani diğer donanımlara göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla linea'da 1.3 mjet'in özellikle kalkışı zayıftı çok yavaş kalkıp hızlanıyordu araç. egea'da aynı mıdır bilmiyorum tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.