Şimdi Ara

Fiat Egea sizce tuttu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sedan aracalarin full donanimi yollarda neredeyse yok.anca bos paketleri var oda sirket araclari zaten.Hb serisi desen fiyat olarak cok uçuk.insanlar Egea almak yerine ayni fiyat seviyelerinde olan Auris,Leon,Astra,308 almayi tercih ediyor.su ana kadar en con satilan versiyonu 1.4 Baz versiyon 51.000 tl olani.İstedikleri kadar taleplere yetişemiyoruz desinler hepsi koca bir YALAN... bu aracin fiyatlari tüm donanim seviyelerinden 8.000 tl inmesi lazim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu bunu bilmiyorum da Bursa'da fiat fabrikasının az ilerisinde otobanın hemen yanında kestane şekeri fabrikamız var satış yapıyoruz aynı zaman lokantamız var bekleriz. İpek kestane-pişmaniye.

Günde abartmıyorum yalnız gözüme takılan tırların sayısı 200'den fazla saymadım ama 2-3 dakikada bir ful yüklü sedan-hb-station karışık bir dolu araç geçiyor. Bir tır 9 adet araç alıyor. Hesaplayın artık. Tabii bunların yurtdışına gideni var başka sebeple gideni var ama gayet iyi satılıyor bence. Bursa'da her yer egea doldu. Bencede dolmalı. Fiat ülkemizde üretilip vatandaşa istihdam sağlayan ayrıca yarısı Türk sermayeli bir şirket. Yabancılara kafirlere ne kadar güvenicez.? Bizi en boş zamanımızda sırtımızdan vururlar. Bence fiat renault yarısı Türk sermayeli araçlara markalara destek olmalıyız. Benim görüşüm budur. Şirket araçlarımızın hepsi doblo-ducato-linea-egea-palio araçlardır. Vatanını seven bir insan yerli aracımız çıkana kadar bu markalara yönelmelidir. Piyasada ve sosyal medyada negatif propaganda yapanlara aldanmayın fiat deyip geçmeyin gayet kaliteli ve sağlam bir araç herşeyi ile. Renault'ta aynen o şekilde. Yerli aracımız çıkana kadar bu markalara devam. Aynı şekilde Türkiye'de üretim yapan yabancı markalarada lafım yok taktir edilesi bir başarı.. 4-5 gün önceden megane sedan testi yapılırken bursa minareliçavuş da gördüm siyah renk bir araçtı. Çok güzel olmuş tam aile arabası binilecek oturaklı bir araç olmuş. Çok beğendim. Biz bu markalara destek olursak aynı zamanda bizim vatandaşımızda kazanıyor evine ekmek götürüyor. Gidipte elin Alman markalı araç alıp Türkiye'ye bir gram faydası olmayan dolarlarımızın eurolarımızın dışarı akmasına sebep olan volkswagen bmw mercedes marka araç alıp zamanı gelince bize sıkılacak mermilerin parasını cebimizden vermeyelim.

Edit: arkadaşlar ben zaten hiçbir yerde fiat ve renault markası yerli demedim. Zır cahil değilim şükürler olsun. Sadece yarı Türk sermaye dedim. Yani fiat'ın koç holding ortağı, Renault'un ise ordu yardımlaşma kurumu ortağı. Yani bunu demek istedim. Lütfen bunu değerlendirin, benim yazımı dikkatli okumadan diğer arkadaşlara inanmayın. Ben yerli araç çıkana kadar bu ülkede, üretim yapıp emekçiye işçiye ekmek veren ihracat yapıp ülkemize katkı sağlayan markalara destek olmalıyız dedim. Bakın Bursa'da ikamet etmeyen bilmez. Bursa'da 2 tane araba fabrikası vardır. Tamam yabancı menşeili ama birde yan sanayi üretimini görün. Öyle araba fabrikası demek sanki tüm araç parçaları aynı fabrikada üretiliyor demek değil. En az 200 adet küçük-büyük yan sanayi fabrikası var ve en azda bunların 150 tanesi Türk oğlu Türk fabrikalar. Koltukları-klimaları-airbagleri-araç camlarını-egzos-iç kaplama-torpido ve aklınıza ne gelirse hepsi farklı farklı bakın hepsi diyorum. Fren balatalarını bile üreten ayrı bir fabrika var, sadece yan aynaların üretimi yapan fabrika var düşünün. Bunları sallamıyorum kendim biliyorum, araştırıp hayli hayli bulabilirsiniz yalan borcum yok bu sektörün ne kadar büyük ve ülkeye katkı sağlayan bir ekonomik faliyet olduğunu bilin. Bunların hepsinde Türk işçi çalışır. Çoğu Türk oğlu turk sermayeli şirketler. Aynı zamanda bunlar ciddi miktarda ihracatta yapıyor. Sizin o bindiğiniz opel insignianın klima motoru bursa demirtaş sanayi sitesinde üretilip Rüsselsheim fabrikasına gönderiliyor. Lütfen bunları bilelimde konuşalım. Lütfen yerli araç çıkana kadar Türkiye'de üretim yapan araçlara markalara destek olmaya çalışalım. Çok çok teşekkürler benimle aynı görüşte olup bu ülkenin gelişmesini insanının rahat yaşamasını isteyenlere.

Saygılar çok çok saygılar
  • Temmuz satışlarında kendi segmentinde 3'üncü sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam. Gayet iyi yani.

• tuttu

• Bence gayet tuttu. Hatta gördüklerimin binici olarak alınanların çoğu full donanıma yakındı . 2-3 arkadaşıma da tavsiye ettim onlarda beğenip aldılar. Mantıklı bir araba
  • Fiat olmasından dolayı, parça ucuzluğu, servis ucuzluğu gibi nedenlerden tuttu. Ben bolca görüyorum.

Astradan iyi demek astraya hakaret olur ama opel servisleri vs malum nedenler.
  • Kardeş sen neden bahsediyorsun şimdi pencereden dışarı baksam en az 3 egea görürüm sokakta, ayrıca şahıs araçları da şirket araçları kadar çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 7 Ağustos 2016; 23:24:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum niye egeaya bu kadar takıldı ucuz fiat işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Fluence mi egea mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuttu
  • aracı sakarya da çok görüyorum. Hatta bugün orta donanım sedan kullanan bir kadın gördüm (tahminen şahıs aracı). Ama benim açımdan tek sıkıntısı araç iyi güzel de C sınıfında sunroof yada cam tavansiz bir araç olmamalı.

• aracınn tuttuğu kesin de tuhaf bir şekilde istanbul'da çok az görüyorum. sanırım daha çok anadolu'da satıyor. 1.4 tüpçü modeli çok gidiyor anladığım kadarıyla.
  • temmuz 2016

1-Renault Symbol : 2226
    2-VW Passat : 2172
    3-Toyota Corolla : 2097
    4-VW Polo : 2084
    5-Fiat Egea : 1925
  • Gayet tuttu bizim apartmandan 2 kişi aldı camdan dışarıya her baktığımda egea görmekten bıktım

• Samsunda çok görüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel araba yalniz 1.3 Mj dizeli 5.vites 2 bin devirde 80 yapiyor Cogu 6 ileri dizelin 4. vitesi 2 bin devirde o hizla gidiyor. uzunyol olum olur o arabayla. 120 ile gitsen 3 bin abooo

• 3gea tutmadı da Egea iyi tuttu.

• Onu bunu bilmiyorum da Bursa'da fiat fabrikasının az ilerisinde otobanın hemen yanında kestane şekeri fabrikamız var satış yapıyoruz aynı zaman lokantamız var bekleriz. İpek kestane-pişmaniye.

Günde abartmıyorum yalnız gözüme takılan tırların sayısı 200'den fazla saymadım ama 2-3 dakikada bir ful yüklü sedan-hb-station karışık bir dolu araç geçiyor. Bir tır 9 adet araç alıyor. Hesaplayın artık. Tabii bunların yurtdışına gideni var başka sebeple gideni var ama gayet iyi satılıyor bence. Bursa'da her yer egea doldu. Bencede dolmalı. Fiat ülkemizde üretilip vatandaşa istihdam sağlayan ayrıca yarısı Türk sermayeli bir şirket. Yabancılara kafirlere ne kadar güvenicez.? Bizi en boş zamanımızda sırtımızdan vururlar. Bence fiat renault yarısı Türk sermayeli araçlara markalara destek olmalıyız. Benim görüşüm budur. Şirket araçlarımızın hepsi doblo-ducato-linea-egea-palio araçlardır. Vatanını seven bir insan yerli aracımız çıkana kadar bu markalara yönelmelidir. Piyasada ve sosyal medyada negatif propaganda yapanlara aldanmayın fiat deyip geçmeyin gayet kaliteli ve sağlam bir araç herşeyi ile. Renault'ta aynen o şekilde. Yerli aracımız çıkana kadar bu markalara devam. Aynı şekilde Türkiye'de üretim yapan yabancı markalarada lafım yok taktir edilesi bir başarı.. 4-5 gün önceden megane sedan testi yapılırken bursa minareliçavuş da gördüm siyah renk bir araçtı. Çok güzel olmuş tam aile arabası binilecek oturaklı bir araç olmuş. Çok beğendim. Biz bu markalara destek olursak aynı zamanda bizim vatandaşımızda kazanıyor evine ekmek götürüyor. Gidipte elin Alman markalı araç alıp Türkiye'ye bir gram faydası olmayan dolarlarımızın eurolarımızın dışarı akmasına sebep olan volkswagen bmw mercedes marka araç alıp zamanı gelince bize sıkılacak mermilerin parasını cebimizden vermeyelim.

Edit: arkadaşlar ben zaten hiçbir yerde fiat ve renault markası yerli demedim. Zır cahil değilim şükürler olsun. Sadece yarı Türk sermaye dedim. Yani fiat'ın koç holding ortağı, Renault'un ise ordu yardımlaşma kurumu ortağı. Yani bunu demek istedim. Lütfen bunu değerlendirin, benim yazımı dikkatli okumadan diğer arkadaşlara inanmayın. Ben yerli araç çıkana kadar bu ülkede, üretim yapıp emekçiye işçiye ekmek veren ihracat yapıp ülkemize katkı sağlayan markalara destek olmalıyız dedim. Bakın Bursa'da ikamet etmeyen bilmez. Bursa'da 2 tane araba fabrikası vardır. Tamam yabancı menşeili ama birde yan sanayi üretimini görün. Öyle araba fabrikası demek sanki tüm araç parçaları aynı fabrikada üretiliyor demek değil. En az 200 adet küçük-büyük yan sanayi fabrikası var ve en azda bunların 150 tanesi Türk oğlu Türk fabrikalar. Koltukları-klimaları-airbagleri-araç camlarını-egzos-iç kaplama-torpido ve aklınıza ne gelirse hepsi farklı farklı bakın hepsi diyorum. Fren balatalarını bile üreten ayrı bir fabrika var, sadece yan aynaların üretimi yapan fabrika var düşünün. Bunları sallamıyorum kendim biliyorum, araştırıp hayli hayli bulabilirsiniz yalan borcum yok bu sektörün ne kadar büyük ve ülkeye katkı sağlayan bir ekonomik faliyet olduğunu bilin. Bunların hepsinde Türk işçi çalışır. Çoğu Türk oğlu turk sermayeli şirketler. Aynı zamanda bunlar ciddi miktarda ihracatta yapıyor. Sizin o bindiğiniz opel insignianın klima motoru bursa demirtaş sanayi sitesinde üretilip Rüsselsheim fabrikasına gönderiliyor. Lütfen bunları bilelimde konuşalım. Lütfen yerli araç çıkana kadar Türkiye'de üretim yapan araçlara markalara destek olmaya çalışalım. Çok çok teşekkürler benimle aynı görüşte olup bu ülkenin gelişmesini insanının rahat yaşamasını isteyenlere.

Saygılar çok çok saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 13 Ağustos 2016; 3:47:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

temmuz 2016

1-Renault Symbol : 2226
    2-VW Passat : 2172
    3-Toyota Corolla : 2097
    4-VW Polo : 2084
    5-Fiat Egea : 1925

Önümüzdeki aylarda ilk 3 kesin girer

• Full paketi bende çok denk geldim petrolde konuştuğum bir abi ile arabayı sorduğumda parçası ucuz,yaygın servis ağı ve az yaktığını söyledi ve memnun olduğunu, bence gayet tuttu
  • Şirketlere satılan bir araç. Tutup tutmadığını filo satış rakamlarını çıkardıktan sonra görmek lazım. Ancak o veri kimse de yok..

Piyasada gördüğünüz her egea bilerek ve isteyerek gidilip alınmış egea değil.

Plakalara ve plaka altlıklarına bakınca aslında minik bir istatistik çıkarmak çok zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 8 Ağustos 2016; 0:38:55 >
  • Forumdakiler nah satar diyordu bu fiyata ama helal olsun çoğu şirket aracı ama iyi sattılar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.