Şimdi Ara

Fiat Linea mı Kia Cerato mu ? Kararsızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum beyler. 2 araç arasında kararsız kaldım size danışmak istedim araçların kullanıcıları ve anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum :)

1 ARAÇ 26.500 TL
    Sanırım 25.500 TL'e bırakır.

Kia Cerato 2006 Model-1.5 crdi EX-Dizel
    125 HP
    127 Bin Km
    Değişen ve Kaza yok
    Sol çamurlukta boya var

2 ARAÇ 29.000 TL
    30.000 TL den indirdık daha inmesi zor

Fiat Linea 2011 Model-1.3 Multijet Active Plus-Dizel
    100 HP
    108 Bin Km
    Değişen ve Kaza ve boya yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİNKELAM -- 4 Ocak 2016; 13:51:28 >

• Aleykum selam.

Bahsettiğiniz linea sanıyorum 90hp olan. Hiç sürmedim ama forumdaki herkes 1. vitesi ölü, manevra kabiliyeti çok zayıf diyor. Ayrıca geçen hafta forumda konusu açıldı, emniyet kemeri mi kopuyormuş, koltuk mu kırılıyormuş bir şey oluyormuş bu linealara kaza anında. Bunu bir araştırın bence önemli bir sıkıntı.

Onun dışında fiat'ın bu 1.3 multijet platformu baya dayanıklı bir platform. Bugüne kadar alıpta kırılganlık veya masraf açma konusunda şikayet edene rastlamadım ne forumda ne günlük hayatta. Uzun süre kullanmayı planlıyorsanız sadece bunun için bile linea tercih edilebilir.

Kia hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için yazamadım bir şeyler. Ama Hem model, hem km hem de eskimiş yüzü ile lineanın gerisinde.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 4 Ocak 2016; 13:59:40 >
  • Linea derim ben yedek parcasi bol servis agi heryerde cok fazla vedeeee 1.3 multijet harika sorunsuz bir motor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cerato forumlarında okudum yol tutuşu kalkışı yakıtı cok ıyıymıs yanı adamlar yokuşlarda milleti tokatlıyorum falan dıyor. Linea için doluyken yokuş cıkamıyor falan dıyorlar ayrıca 1.vıtes sadece kalkış içinmiş
  • cerato güzel araba ama bu durumda linea 90 bg derim,arada 5 yıl fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

cerato güzel araba ama bu durumda linea 90 bg derim,arada 5 yıl fark var.

evet bende yıl konusunda tereddütte kaldım.. cerato alırsam elimde kalır gıbı bı dusuncem var yılı eski ve pıyasası olmaması nedenı ıle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Aleykum selam.

Bahsettiğiniz linea sanıyorum 90hp olan. Hiç sürmedim ama forumdaki herkes 1. vitesi ölü, manevra kabiliyeti çok zayıf diyor. Ayrıca geçen hafta forumda konusu açıldı, emniyet kemeri mi kopuyormuş, koltuk mu kırılıyormuş bir şey oluyormuş bu linealara kaza anında. Bunu bir araştırın bence önemli bir sıkıntı.

Onun dışında fiat'ın bu 1.3 multijet platformu baya dayanıklı bir platform. Bugüne kadar alıpta kırılganlık veya masraf açma konusunda şikayet edene rastlamadım ne forumda ne günlük hayatta. Uzun süre kullanmayı planlıyorsanız sadece bunun için bile linea tercih edilebilir.

Kia hakkında çok bilgi sahibi olmadığım için yazamadım bir şeyler. Ama Hem model, hem km hem de eskimiş yüzü ile lineanın gerisinde.

Saygılar.

teşekkür ederim yorumunuz için :)

• Linea daha mantıklı gibi sizde 3-4 sene kullansanız Kia'nın satışı epey zorlaşır ve değer kaybeder diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerato lar hakkında bilgim yok ama yaşı genç olan her zaman daha iyi bir seçenektir.
  • İki araç arasında Linea daha mantıklı bir seçim olur. Arada 5 yaş var kmleri aynı olsa bile yeni araç daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.