Şimdi Ara

Fiber internete hala geçmediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bahçeşehir bölgesinde Turkcell Superonline Fiber internet hakkında bilgi almak ve kampanyaları detaylı olarak öğrenmek için bana ulaşabilirsiniz.. ismim Hasan ALTIN

Bazı Kampanyalar hakkında bilgi vermek isterim,

24 ay Taahhüt ile birlikte 1 yıl boyunca ücretsiz Digitürk ( Standart kanallar + LigTv 1 + LigTv2 + LigTv3 ve 2 adet şeçebileceğiniz Belgesel + Çocuk + Haber + Spor + Müzik kanalları ile birlikte )

24 ay Taahhüt ile birlikte hediye Mediapad S7 Tablet

24 ay Taahhüt ile birlikte hediye Turkcell T11 Maxiphone Dokunmatik Telefon

ve Abonelere özel olarak Tarifelerine ek olarak Kredi Kartsız ve Peşinatsız 24 ay taksitle Samsung Laptop alma imkanları bulunmaktadir, detayli bilgi almak
    için 5423555250 numaradan bana ulaşabilirler..

• Bu digiturklu paket kaç para oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

Bu digiturklu paket kaç para oluyor acaba ?

Ben söleyim onu, digiturk 12 ay bunun 6 ay hd, 6 ay sd yayın. İnternet 24 ay 20mbit 100gb kota.. Telefonda istersen aylık 64tl, telefonsuz sadece ikisini istersen 69tl oluyor.
  • Taahütsüz bir kampanyanız varmı?
  • Kusura bakma ama ben bu mesajı atarken maç var diye video akışlarını yine yavaşlattı Süperonlğine daki dangalaklar kim niye böyle bir servis sağlayıcı ister ki?
    Rezilliği şu ara TTNET ile berabere süperoflineın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Kusura bakma ama ben bu mesajı atarken maç var diye video akışlarını yine yavaşlattı Süperonlğine daki dangalaklar kim niye böyle bir servis sağlayıcı ister ki?
    Rezilliği şu ara TTNET ile berabere süperoflineın.

Söylediğinizin ne alakası var anlamadım.

Bedava ligtv olduğunu bilmiyordum keşke oyle alsaymışım. Şuan o pakete geçiş hakkım varmı peki ?
  • malesef taahhütünüzden kampanyaya geçiş hakkınız bulunmuyor bununla birlikte süperonline üyesi olduğunuz için 24 ay taksitle faturanıza ek olarak bilgisayar satın alabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adresinizde Superonline Fiber İnternet olup olmadığınıhttp://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur adresinden tediy edebilirsiniz.
  • malesef suan Telekominikasyon Üst Kurulunun 2012 Mayis ayında aldığı karardan dolayı İnternet kullanıcılarını fiyat artışından zarar görmemesi ve fatura tutarı ile ilgili bir süprizle karşılasması adına hiç bir iss firması taahhütsüz kampanya düzenleyememektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanALTIN -- 8 Kasım 2012; 0:50:19 >
  • Acaba Superonline'na abone olursak, kendi piyasadan aldığımız herhangi bir router'ı gerekli ayarları yapıp kullanabilir miyiz YOKSA mecbur muyuz Sol'un verdiği bu uyuz cihazlara taahmül etmeye?

Cevaplayan çıkacak mı bakalım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Acaba Superonline'na abone olursak, kendi piyasadan aldığımız herhangi bir router'ı gerekli ayarları yapıp kullanabilir miyiz YOKSA mecbur muyuz Sol'un verdiği bu uyuz cihazlara taahmül etmeye?

Cevaplayan çıkacak mı bakalım :)

zyxel nbg416n model router ile denedim oldu

• olmayan şeye nasıl geçilecek?
  • Yarın fiber internet bağlatmayı düşünüyorum.
    Modemi oturma odasına kurduracağım, ancak istediğim zaman başka odaya alabilir miyim? ADSL gibi modemi istediğimiz odaya takabiliyor muyuz?
  • acaba akk yani adil kulanımıda yada yeni adıyla hız alanı anlatacakmısn bilmeylenlere ayrıca fiber gibi bir teknolojide neden uplad hızları simetrik olmuyo hala anlamış degilim sonucta bakır kablo degil sizin altyapınız değilmi ayrıca fiyat politikasını revizyona ihtiyacı var aşagı yönlü hala yaygın degil apartmanlar siteler müstakil ev kulanıcılar ads devam size kolay gelsin
  •  Fiber internete hala geçmediniz mi?

Dün itibarı ile superonline'a geçtim. İşte sonuç. Allah herkese adsl'den kurtulmayı nasip etsin.
  • Hasan bey merak ettigim iki soru var? Oncelikli fiber icin ev telefonuna ihtiyac var mi?ikincisi bi ara duymustum dsmart taahutumu bozsam superonline faturamdan duser mi?

• beyler apartmanda fiber var.
    Ev telefonuna telekoma her ay 29 tl para ödüyorum. eve sınırsız net düşünüyorum. sınırsız net + telefon olan bir kampanya hangisini önerirsiniz?
    ttnet mi yoksa superonline fiber mi daha avantajlı?

saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.