Şimdi Ara

Filmler de atlama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazımın konfigurasyon şu şekilde

Gigabyte p965 DQ6 Anakart, 2x1 GB RAM ddr2 667mhz , Core 2 Duo 6400 İşlemci,samsung sata dısk.

Anakartta tek bir IDE yuvası var bu yuvaya takılı bir IDE cd rw. bir de IDE DVD rw var.

Cihazda DVD rw dan Divx. film izlerken bir kere cihaz mavi ekran hatası verip kitlendi.Mevi ekran hatasını not alamadım.Cihazı resetledim.

Cihaz ilk etapta sata samsung diskimi gormedı ve dvd rw ve cd rw su an hatırlamıyorum gorup gormedıgını .Cİhazı kapadım.Diski farklı sata yuvasına taktım ve actım.Cihaz acıldı.

Fakat bu problem den sonra cihaza yeni bir os kurulumu yapmama ragmen. Filmlerde ara ara 1 ve 2 sn lik. atlamalar yapıyo.Elimde test edebileceğim disk yok.

BU arada sorunun aynı ıde yuvasıından haberlesen cd rw. ve dvd rw. olabileceğini düşünerek.Cd rw cıkardım sadece dvd rw ıle test ettim sorun aynı.

Başka yapmam gereken sizce neler var.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

• DVD-Rw yi ide 1, CD-Rw yi ide 2 ye takarsan sorun olmaz benzer şekilde ben kullanıyorum. Ancak kullandığın medyanın sağlam olduğundan emin ol sonra donanimda ara sorunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

DVD-Rw yi ide 1, CD-Rw yi ide 2 ye takarsan sorun olmaz benzer şekilde ben kullanıyorum. Ancak kullandığın medyanın sağlam olduğundan emin ol sonra donanimda ara sorunu.

Merhaba Antor

Tek ıde portu var ,tek ıde portuna sadece tek dvd rw. ile test ettim.Medyalar test edildi, hatta sonradan aldıgım, 1 gb ram testınıde yaptım.Sonuc alamadım. 2x1 gb ram bulunmakta idi tek tek test ettim sorun aynı.

Asılında virusde olabilir cunku dısk bolumlu halde.Bir ara virus yakladım pc de yenı guncel bir antivırus ıle tarama yapamadım.Kaspersky nin 6.0 versiyonun kullnamaktayım.Keylerle ilgili sorun yasamaktayım.Cunku formatı sadece C:/ surucusune atmaktayım.Diğer bolgelerde virüs olma ihtimali nedir oda ayrı bir olay.Kaspersky oralarda bır sey bulamadı.Bır ara yakaladım.Silememiştim nod 32 ile sildim.

• Bir babayigit yok sanırım bu konuda bir fikir vericek.Medyalar ve ram testleri yapıldı.Sadece disk kaldı bu konuda elimde disk olmadıgı ıcın kontrol edemıyorum.
  • Merhaba aynı durum bende var ama sadece rmvb formatta oluyor. Real Player ile izlerken 20 saniyeye kadar atlama yapabiliyor. Her seferinde geri çekmekten bıktım. Diğer formatlarda sorun yok. BS 'den gayet memnunum.
  • Sonuc suan elde var sıfır.
  • filmleri hdd atıp izledigindede takılmalar yapıyormu bi denermisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • test edildi sorun devam ediyor, disk testi yapabileceğim iyi bir program varmı?
  • Butun codecler tammıkı senin.
    Sorun donanımsal olduguna emın olmadan once butun yazılımların(Goruntu ve ses codecleri) tam olduguna emın ol bence.
  • Mastery ' ye katıLıorum sorunun yazılımsaL oLmadıgına kanaat getirdikden sonra sorunu donanımda aramalısın ...
    Aynı sey sirkketteki makinada yapıyordu ve makina çok eski şuan power dvd yükledim en kaliteli hd leri bile oynatıyor..
  • Bence hıgh defination ızlemek ıstıyorsan once hd codeclerı destekleyencodec paketlerını yukle.
    Bırde neroyla gelen dvd player fılan var onuda yukle.
    sonucta lazer okuyucun bozuk degılse veriyı herhalıkarda okuyacaktır.
    Okudugu verıyı yordamlıyacak codec varsa siir gibi izlersin eger Blue Ray dısk kullanmıyorsan...
  • Codec ile ilgili K-LİTE kullanıyorum son surumu , aslında test ettim.Bs player dada sorun yapmakta.Alternatif codec yazılımı varmıdır, önerebileceğiniz ?

Mpeg, mpg uzantılı netten cektiğim dosyalarda da aynı sorun devam etmekte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.