Selamlar İstanbul içi genelde kısa mesafede kullanacağım evin 2. aracı olarak kullanacağımız bir araç bakıyorum .İşin içine hanım girince direk Polo alternatifimiz oldu Özetle 2023 Hatasız Boyasız bir polo 1150- 1200 K aralığında. 2023 Değişensiz 1-2 parça boyalısı ise 1075-1150 K 2024 Opak renk 0 Polo ise 1285-1300 Bandına.. Sizin seçiminiz hangisi olurdu ? Yada 1300-1350 bandına Taigo fikri çık aklımdan çık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 15 Mart 2025; 0:2:6 > |
1 Yaşında Filo Çıkması Araç mı yoksa 150-200K Fark Verip Sıfır Araç mı ?

-
-
B-Suv en nihayetinde, ben alacak olsam Taigo alırdım. Ama ben Ww almazdım o fiyatlara o ayrı :)
-
Geçtiğimiz yıl aralık ayında benzer ikilemdeydim. 900 bin civarına clio bakıyordum. Genellikle filo çıkmasıydı. Sahibinden satanlar kendilerini (haşa) ilah gibi görüyorlardı. Galericiler aracı ekspertize sokturmuyorlardı. Gözü karartıp kredi çekip bayon aldım 1m 185 bine. Başta taksitleri öderken zorlandım çok şükür o da hafifledi. İyiki böyle yapmışım diyorum. Temiz garantili araca biniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taigo gönüllerde ama 1350 altına temiz içimize sinen neredeyse yok.
Ne alırdınız peki siz max 1250 bandına.
-
Bende Bayon yada i20 yönünde daha mantıklı buluyorum ama eşimin bir Polo sevgisi var ki sormayın :):)
-
Benim de geçen yıl bütçem 1250 civarıydı. Kararımız Tucson oldu. Tabi 1400 maliyetle 😀 2021 model dizel prime paket aldık. Garantinin 5 yıl olması Hyundai çok öne çıkarıyor benim gözümde. 15 bin km yol yaptım 1 yılda oldukça memnunum. Yine araç alacak olsam SUV alırım yine SUV alacak olsam Tucson alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında SUV olarak geçmiş ve güncel dönemde 2024 Qashqai ve Kadjar 2017 kullanıyoruz Ailemin aracı zaman zaman, oturduğumuz yerdeki otopark olsun istanbuldaki park sorunu olsun daha küçük bir arabaya ittiğinden Kadjar malesef çok verimli olmuyor.
Aracı daha çok eşim kullanacağından bizi küçük sınıflara itiyor.
**Sizin seçiminiz çok daha konforlu ve yakışıklı
-
Hocam ben eşimle i20 alma niyetiyle gittim hanım bayonu görünce istedi kıramadım onu. Eşiniz de haklı polo ile i20 arasında fark var doğrusu. Ancak fiyat farkını bilmiyorum ama bayonun içinin ferah olması düşünülebilir
Ablasında olduğundan dolayı onu listeye almıyor bile
Sanırım 0 Bayon parasına 2. el Taiogo alıyoruz
-
Biz zamanında filo aracı almıştık. Bilindik bir firmanın personel için kullandığı bir araçtı. Bakımları falan hep yetkili serviste yapılmıştı. Hatasız boyasızdı. Senelerdir hanım kullanıyor ve her hangi bir sorun yaşamadık.
-
0 Polo parasına 2.el 2024 Taigo Alındı Herkes mutlu :)
Çok teşekkürler herkese.
-
Hayirlisi olsun gule gule kullanin. Ben de bu ay aldim taigo cok memnunum
Modelden bağımsız yazıyorum. Ben 1 yaşında filo çıkması araç almıştım. Sahibinden fiyatlarına göre daha uygundu. Hatasız ve 10 bin km yetkili servis bakımı yapılmıştı iç dış kondisyon sıfır gibiydi. Bir sorun yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X