Şimdi Ara

FİNAL LYS 1 CEVAP ANAHTARI OLAN VAR MI ??*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARI LAZIM DOSTLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukisteyenmezun -- 15 Nisan 2016; 17:48:05 >

• banada lazım.
  • Final dershanesi ne gidiyorsanız anlatabilirmisiniz nasıl dershane ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hytgzl08

Final dershanesi ne gidiyorsanız anlatabilirmisiniz nasıl dershane ???

temel liseye gidiyorum, şubeden şubeye değişir
  • Tamam nasıl sana gore dersler alakaları vs . azda olsa bi bilgim olsun istiyorum

• ç
    Bu mesaja eklenen görseller:

FİNAL LYS 1 CEVAP ANAHTARI OLAN VAR MI ??*

• zeynepbusra Z kullanıcısına yanıt
    fotoyu tam yükleyememişsin sanırım
  • Arkadaşlar cevaplamamış ben cevap vereyim. Ben niğde final temel lisesine gidiyorum. Hocaları gayet iyi ilgi büyük sonuçta ilk seneleri bir başarı şart tutunabilmek için. Okulda düzen güzel kamplar falan oluyor bizde mesela bir hafta otele götürüyorlar falan. Soru çözümleri ve bire bir etüt imkanı var kaynakları eksik ama içinde güzel sorular oluyor genelde zor sorular olduğu için pek tutulmuyor. Bunlar haricinde başka sorun varsa kendi okuduğum okul üzerinden cevaplarım fakat her şubede kalite bir olmuyor arkadaşın dediği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Arkadaşlar cevaplamamış ben cevap vereyim. Ben niğde final temel lisesine gidiyorum. Hocaları gayet iyi ilgi büyük sonuçta ilk seneleri bir başarı şart tutunabilmek için. Okulda düzen güzel kamplar falan oluyor bizde mesela bir hafta otele götürüyorlar falan. Soru çözümleri ve bire bir etüt imkanı var kaynakları eksik ama içinde güzel sorular oluyor genelde zor sorular olduğu için pek tutulmuyor. Bunlar haricinde başka sorun varsa kendi okuduğum okul üzerinden cevaplarım fakat her şubede kalite bir olmuyor arkadaşın dediği gibi.

Peki derece synyflarina müdahale nasyl ? Ylgileri nasyl onlara ne yapyyorlar ?

• Ben derece synyfyndayym zaten dedi?im gibi kampa götürüyorlar, etüt imkany falan daha fazla oluyor, rehberlik servisi ile sürekli ileti?im halinde oluyorsunuz sürekli takip ediyorlar. YGS ye yakyn zamanlarda bizde konu tekrary falan yapylmy?ty mesela. Kamp i?i zaten puan syralamasyna göre yapylyyor. Sizi bir haftaly?yna kampa otele götürüyorlar bizde 350 yada 400 tl idi 4 yyldyzly otelde tabiri caizse köpek gibi çaly?tyryyorlar. Bizim kampta kayseri final koleji ve temel lisesinden gelen derece ö?rencileri de vardy sürekli bir rekabet olu?uyor 8-12 arasy sürekli ders çaly?my?tyk ve baya zevkliydi. Hocalary gayet anlayy?ly size sahip çykyyorlar. Dedi?im gibi ilgi baya yüksek en azyndan bizim okulda durum bu.

• quote:

Ben derece synyfyndayym zaten dedi?im gibi kampa götürüyorlar, etüt imkany falan daha fazla oluyor, rehberlik servisi ile sürekli ileti?im halinde oluyorsunuz sürekli takip ediyorlar. YGS ye yakyn zamanlarda bizde konu tekrary falan yapylmy?ty mesela. Kamp i?i zaten puan syralamasyna göre yapylyyor. Sizi bir haftaly?yna kampa otele götürüyorlar bizde 350 yada 400 tl idi 4 yyldyzly otelde tabiri caizse köpek gibi çaly?tyryyorlar. Bizim kampta kayseri final koleji ve temel lisesinden gelen derece ö?rencileri de vardy sürekli bir rekabet olu?uyor 8-12 arasy sürekli ders çaly?my?tyk ve baya zevkliydi. Hocalary gayet anlayy?ly size sahip çykyyorlar. Dedi?im gibi ilgi baya yüksek en a**** bizim okulda durum bu.

Çok tesekkur ederim anlattiklariniz gayet iyi faydalı geldi. Peki bu derece sınıfına girmem için kaç net lazım ne zaman oluyor bu sınavlar ve sınav içeriği ne şekilde

• Hocam denizli finalde mezun ogrenciyim. Denizli adina soyluyorum çöp. Hocalara birsey diyecek lafim yok. Ama final gibi koklu bir dershane bu sene gercekten berbat. Haftasonu oluyor soru cozumu sadece. 14.00dan 16.30a kadar. Hocalarin kimisinin dersi oluyor. Birkaci kafasina gore gelmiyor. Derece sinifi diye bir ayrim yok. Ben mezsaya dayim. Ygs donem ici 20 net birden dustum. Bir allahin kuluda hayrola demedi. Rehberlik servisinin tek yaptigi is dergi dagitmak. Derse giren tek bir hoca ygs siralamalarini sormadi. Denizli final pişmanliktir. Uzak durunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MezunaKal

Hocam denizli finalde mezun ogrenciyim. Denizli adina soyluyorum çöp. Hocalara birsey diyecek lafim yok. Ama final gibi koklu bir dershane bu sene gercekten berbat. Haftasonu oluyor soru cozumu sadece. 14.00dan 16.30a kadar. Hocalarin kimisinin dersi oluyor. Birkaci kafasina gore gelmiyor. Derece sinifi diye bir ayrim yok. Ben mezsaya dayim. Ygs donem ici 20 net birden dustum. Bir allahin kuluda hayrola demedi. Rehberlik servisinin tek yaptigi is dergi dagitmak. Derse giren tek bir hoca ygs siralamalarini sormadi. Denizli final pişmanliktir. Uzak durunuz.

Yaa oylemi . Denizli de değilim ama çok yanlış böyle yapmaları :( ben ilgi alaka bekliyorum şahsen.

• Temel lisede öğrenci sayısı az olduğu için( en azından burada) derece sınıfına girmek kolay, sınavları senenin başında yapıyolar okuldan 15 gün önce açılıdı bizimkisi ona göre sınıfları oluşturuyorlar. Derece sınıfına kapak atarsanız düşmesi zor oluyor e okulda sınıf değişikliği vs yapmak gerektiği için.

• quote:

Temel lisede öğrenci sayısı az olduğu için( en azından burada) derece sınıfına girmek kolay, sınavları senenin başında yapıyolar okuldan 15 gün önce açılıdı bizimkisi ona göre sınıfları oluşturuyorlar. Derece sınıfına kapak atarsanız düşmesi zor oluyor e okulda sınıf değişikliği vs yapmak gerektiği için.

Tamam çok tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.