. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Kasım 2024; 13:32:35 > |
silinsin
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Findeks raporu mu bu yoksa hangi kredinin oluşturduğu birşey mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Findeks sitesinden alabiliyormuyuz bunu yoksa hangi kredi üzerinden mi almamız lazım acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
kredi kartı ve kredi hareketler işliyor mu ay içinde günlük findeks te bu rapor ile,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda hangikredi kupon konusu vardı, toplamda 10 15 tane kupon var, bu kuponlarda ücretsiz kredi notu alabiliyorsunuz. Raporu aldıktan sonra findeks girip puanı görebiliyorsunuz.
-
Konu nerde acaba?
Varsa link bende alırım bi dal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Paketi aldım. Hangi kredi üzerinden rapor gözükmüyor. Kredi notu ve limitin gözüyor. Ayarlardan aylık oto yeni rapor al seçeneğini açtım. Findeks üzerinden geçmiş raporlarım kısmından takip edeceğim.
Paylaşım için teşekkürler
-
Site kolpa bilgiler içeriyor, bir şeyi satın almadan önce araştırmayı boş geçmeyin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 5 Şubat 2024; 9:7:51 > -
Bu kadar, sonunda anlayan çıkmış, ayda bir ekmek parasına senelik faydalanmış oldunuz, ücretsiz sunan kodlar devam edecekmi acaba 12 ay boyunca
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bedava almak varken neden 120 TL vereyim komik
-
her ay kredi notunuzu merak edecek ne is yapiyorsunuz merak ediyorum. kredilerin %6 7lerde dolastigi bir donemde, bankanin 100 metre ilerisinden gecsenuiz dahi size kredi vermeye bahane ariyorlar. kredi notu bedava olunca ogrenilecek bir sey bana gore.. o da maksat is olsun. yoksa o da gereksiz. zaten istesem bir milyon lira krediyi kredi kartimdan taksitli cekerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 5 Şubat 2024; 14:42:36 > -
Aksine bankalar kolay kredi vermiyor o kadar da. Kredi puanım 1500 üstünde olmasına rağmen bazı bankalardan red yiyorum. Hem de mevduat tuttuğum banka. Öbürü de maaş bankası.
findekste kredileri borclari gunluk izleme var mi bu pakette? sadece rapor mu veriyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankalar borç - limit durumunu anlık iletmiyor, minimum borç ödemesinden 1 hafta sonrasında kredi notuna bakın
Benzer içerikler
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- bonus forum
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- enpara youtube premium
- getir finans nedir
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X