Şimdi Ara

Fitness a yeni başladım aydınlatın beni lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır gidiyorum fakat ne kadar düzenli olduğu muamma
    Gelişme yok beslenmeme dikkat etmiyom ama 2 3 kilo aldım bu ay
    174 üm
    60 kiloyum 58 de denebilir
    Ben hacimli vücut istiyom
    Hayvan gibi olmak istemiyorum
    Ben ne yiyecem ne içecem hangi hareketi hangi gün yapacam falan fişman hiç birşey bilmiyorum bilen varsa bana döksün bilgisini
    Bide benim hedefim şu adam gibi olmak Fitness a yeni başladım aydınlatın beni lütfen Fitness a yeni başladım aydınlatın beni lütfen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu tarz bilgiler için artık her yerde yeterince kaynak var hocam, bunun gibi başlıklar zaten sürekli açılıyor ve herkese tek tek anlatılması da bana saçma geldiğinden açıklama da yapmıyorum. Youtube da ağırsağlam diye bir kanal var takip edersen cevaplarını bukursun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle fotoğraftaki kişi muhtemelen ilaçlı. Ve diyetini aşırı sıkı tuttuğu aşikar.

Öncelikle spora başlayın, temiz beslenin iyi dinlenin. Kısacası kendinize bir düzen oluşturun. Bir önceki mesaj atan arkadaşın dediği gibi ağırsağlamda sıfırdan temel bilgiler var. Okuyun araştırın öğrenin, hata yapın, sonra sizin için doğrusunu tekrar öğrenin :) Bu işin taşa yazılı kuraları yok. Araştırıp deneyip doğru yolu bulursunuz. Ama ne fotoğraftaki gibi bir vücut nede hayvan gibi bir vücut yanlışlıkla birkaç ayda oluşmaz. Seneler süren bir süreçtir. Yani böyle olmak yada şöyle olmak istemiyorum demeyin. Bir an önce çalışmaya başlayın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni başlıcam da
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.