Şimdi Ara

Fitness İlk ayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 21 yaşında 190 boy 74.6 kg yüzde 18 yağ oranı ( makine ölçümü) ile fitnessa başladım. Amacım kilo almak. 3000 kalori alıyorum 120-150 gr arası protein 70-90 gr arası yağ gerisi kh. Full body çalıştım. 76.5 kg oldum ilk ay sonunda 1.1 kg kas 0.8 kg yağ. Bana neler önerirsiniz? 2 ay daha full body devam etmek istiyorum. Salon hocam split çalışmamın doğru olacağını söylüyor.

• Up
  • Birincisi, o ölçümler o kadar net bilgi veremez. Fazla takılmadan devam et. Split çalışmak doğru olmayacak, full body devam. Onun dışında bir sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ alımını artır 90gr yağ çok az

• Bana kalırsa beslenmen güzel. Split yapılabilir lakin push pull legs veya upper lower tarzı bir programla her bölgeyi haftada 2 kere çalışmaak en verimlisi

• Diyetin %30 u kadar yağ Max diye düşünüp 90-100 gr arası alıyorum.
  • OzzyKHAN178 O kullanıcısına yanıt
    En azından iki ay fb yapmak istedim hocam. Biraz skinny fat durumu var. Özellikle beslenme sonrası göbek davul gibi. Öneriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skinny fat durumu bende de vardı. Ne kadar kilo versem de gitmedi göbek ben de boşverip hafif dirty bir bulk yaptım. İyice arttı şu an ama kas kütlesi de arttı hissedebiliyorum. Mart gibi diyete girip fazla yağları yakmayı deniyicem. Skinny fat için en mantıklısı temiz bulk sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam nasilsiniz size bir sorum olacak kas yapınca yağ oranı düşer mi yani sadece kas yapıp kas kütlesi arttığında yağ oranı düşer mi?
  • dostum 1 ayda ölçülerinde ne gibi değişiklik oldu paylaşır mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: SADSADSAAD

merhaba hocam nasilsiniz size bir sorum olacak kas yapınca yağ oranı düşer mi yani sadece kas yapıp kas kütlesi arttığında yağ oranı düşer mi?
    Dostum o senin kalori alımına ve seviyene bağlı. Yeni başlayan biri kalori açığıyla yağ yakıp kas kütlesi ekleyebilir ama ileri seviye biri kas eklemek için yağlanmak zorundadır veya en azından sabit yağ oranında bunu yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuna222 T kullanıcısına yanıt
    Ölçüm yapmadım yarın yapayım 1 ay sonra söyleyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.