Şimdi Ara

fitness yan ekipmanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fitness a yeni başladım. sakatlıklardan uzak durmak istiyorum her zaman ısınmaya dikkat ederim fazla yüklenmemeye çalışırım. videolarda ve salonda özel bileklik bel kemeri eldiven vs takanları görüyorum. yeni başlayan birinin de bu ekipmanlara sahip olması gerekir mi sakatlıkları engellemek açısından? ben şort ve spor formasıyla dımdızlak gidiyorum.

• hayır gerekmez, sakatlanmak istemiyorsan antreman öncesi ısınma ve mobilite egzersizlerini yapacaksın, ve tabi hareketlerin formlarına özen göstereceksin. Bunların ötesinde riskli hareketlerden uzak durabilirsin formuna güvenmiyorsan ( deadlift,squat vs ) eğer sakatlığı çok takıyorsan sadece makine odaklı çalışırsın hatta
    ekipman olarak da ellerini koruma amaçlı eldiven yeterli olacaktır, eldiven alırken de bilek destekli alırsan bileklerin daha stabilize olur.
  • Çok pahalı ekipmanlar değil hocam, bir eldiven al en azından elinde nasır çıkmaz. Ben iki aydır kullanmıyorum eller mahvoldu. Kemeri de salondan kullanıyorum deadlift ve over head press yaparken kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.