Şimdi Ara

Flash Player Yavaş Çalışma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim flash uygulamaları(oyun,video.müzik) çok yavaş bir şekilde çalıştırıyor. İşlemcim %100 çalışmaya başlıyor. Bu olay Xp Home kullanırkende böyleydi, Win 7 Home(64x) yükledim genede değişmedi. Acer laptop kullanıyorum,
    P7450 Duo 2.13
    4Gb Ram
    GT 240m
    Win 7 Home ( 64 bit ) işletim sistemim var.

Arkadaşlarımın 3 senelil pcleri bile flash uygulamaları takır takır çalıştırırken benim böyle sorunlar yaşamam gerçekten çok sinir bozucu:)

İnternette ve bu forumda bakmadığım yer kalmadı ama gene sorunumun cevabını bulamadım.
    Teşekkürler.

• Aynı sorun bende de vardı. Acer laptopu aldığım ilk zamanlarda. Normalde bu bir problem değil. Windowsun laptop pilini daha uzun süre kullanabilmesi için performansı kısmasından kaynaklanıyor.
    Çözümü ise Windows Mobility Center içerisinde gizli. Vista için yazmak gerekirse; Denetim Masası içerisinde Taşınabilir Bilgisayar içerisinde Windows Mobility Center açın. Pil durumu bölümünde Dengeli yazar siz bunu Yüksek Performans olarak değiştirin. Sonra yine aynı bölümde Güç Seçenekleri bölümüne girerek Yüksek Performans ı seçiniz. Bunları yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatınız. Büyük bir ihtimalle sorununuz çözülmüş olacaktır. Bu şekilde ayarladıktan sonra çok gerekli anlar dışında laptopunuzu kablosuyla beraber kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Teşekkürler, ama Pc zaten o modlardaymış :( Herangi bir flash uygulamada pc Crysis'den daha fazla kasılıyo :(
  • Valla dostum bende bu çözümler işe yaramıştı. Flashı komple kaldırıp tekrar kurman belki sorununu çözebilir. Ama muhtemelen bunları denemişsindir. Internet Explorer kullanıyorsan Firefox veya Opera kullanmayı dene. Son olarak 32 bit sistemde denedin mi hiç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.