Şimdi Ara

fn tuşu ses açma kapamada çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus a52j model laptopum var geçenlerde gereksiz programları silmiştim. ve fark ettimki fn tuşum ses açma kapama yapmıyor diğer fonksiyonlarda çalışıyor. ne yapmam gerekir. fn tusunu dewamlı kullanıyorum.
    yardımlarınz için şimiden tskkler

• quick button gibi bir uygulaması var ise onu yükleyerek sorunu çözebilirsiniz..
  • sürücü adı ATK0100 olması lazım. kendi sitesinde vardır.
  • Merhaba. Benim de bu yıllara ait bir laptopumda aynı sorun var(dı). Çözüm arayınca bu konu ilk bulunanlardan oldu. Olur da benim gibi hala arayan varsa ve bu konuya rastlarsa yardımı olur diye buraya yazacağım. Maksadımı yazdım işte.

Asus sitesindeki ATK driverlar malesef yardım etmedi. Olmaz diye diye bir driver sitesinden bulduğum ama modeli uyanı yükledim ve bu dertten kurtuldum çok şükür. Dönüp dönüp uğraştığım sorunu aklımdan çıkardım artık.

Eğer 2009-2010 veya buna yakın yıllarda piyasaya çıkanlardansa modelinize göre driver sitelerine şansınızı deneyin. Belki benimki bile işinizi görebilir.

ATK Hotkey Utility (ver. 1.­0.­0052) ZIP released 2009.09.07. güvendiğiniz yerden indirin. Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.