Şimdi Ara

Focus 2006 1.6 TDCI hakkında.. Yardım lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 model 1.6 TDCI Focus almayı düşünüyorum da bir iki sorum olacaktı?
    -Motorları nasıldır sorun çıkartımı?
    -Yol bilgisayarı bu modellerde tek satır mı yoksa büyük mü?
    -36.000 deki bir araba için 31.500 YTL nasıl bir fiyat?
    -Aklımı karıştırıyor yeni corolla 1.4D4D sizce karıştırmamalı mı?
    Sağolun...

• 51.000 kmdeyim motorunda en ufak bir sıkıntı yok.. Ufak tefek şeyler çıktı onlarda garantiden halledildi zaten.. Yol bilgisayarını ghia kullanan arkadaşlar daha iyi bilir benimki trend bende yb yok.. Fiyat ortalamalar içinde.. Corolla'da güzel araba ama TDCİ performası yok tabiki...
  • Ben de 33 bindeyim, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım ve üstelik bu arabadan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum. Fusion 1600'ün torku, diğer hiçbir arabayla kıyaslanamayacak kadar güçlü.
    Yol bilgisayarında, mevcut yakıtla kaç km, yapılan km, ortalama yakıt, ortalama hız gibi değerler veriyor. sürekli şehir içinde 5.5, şehir dışında 4-4.5 yakıt harcaması var. Araba normal otomobillerden biraz yüksek olduğu için süspansiyonları daha sert.
    fiyatı ve arabanın temiz olup olmadığına sen karar vereceksin.
  • Bilgiler için sağolasın, senin araç kaç model?

quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Ben de 33 bindeyim, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım ve üstelik bu arabadan vazgeçmeyi hiç düşünmüyorum. Fusion 1600'ün torku, diğer hiçbir arabayla kıyaslanamayacak kadar güçlü.
    Yol bilgisayarında, mevcut yakıtla kaç km, yapılan km, ortalama yakıt, ortalama hız gibi değerler veriyor. sürekli şehir içinde 5.5, şehir dışında 4-4.5 yakıt harcaması var. Araba normal otomobillerden biraz yüksek olduğu için süspansiyonları daha sert.
    fiyatı ve arabanın temiz olup olmadığına sen karar vereceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.