Şimdi Ara

Focus 2008 1.6 TDCİ TREND 109PS Piyasası Ne Kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb Arkadaşlar Focus 2008 Model Makyajlı Kasa Araç Alıcam
    Bi Arkadaşım Satıyor Araç 55.000de. Bakımları Yapılmış
    2008 Model. 1.6 Tdci 109bg trent modelı
    ufak bı arka camurlukta darbe var daha yaptırmamış bildigim kaskodan yaptıracaktı.
    renk gri standart donanımlı extra bişeyi yok
    fiyat ne kadar eder.?
    28.000 tl istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 10 Temmuz 2010; 14:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.
    ben olsam o paraya makyajsızının ghia sına bakarım düşük km bulabilirseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: Technik

Mrb Arkadaşlar Focus 2008 Model Makyajlı Kasa Araç Alıcam
    ufak bı arka camurlukta darbe var daha yaptırmamış bildigim kaskodan yaptıracaktı.
    fiyat ne kadar eder.?
    28.000 tl istiyor

araç makyajlı ise fiyat uygunmuş....biraz pazarlık yaparsınız yine de km de uygun...ama şunu da bilin trend, donanım isteyen birisiyseniz sizi tatmin etmeyecektir....

evet araç makyajlı bugun bıraz once arkadasımla gorustum araba altımda benım aldım bı kac gun kullanım dıye. motor gıden aksamında bı sorun yok gıbı araç 55.000 olmuş uzun yola gıtmıştı.
    trendde malesef donanım yok.
    araççı alırsam sis farı taktıracam yeterli benim icin klime muzık sıstemı felanda guzel=).
    27.000 tl ye bırakırsa güzel bi fiyat gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

baktım abicimde malesef düşük km hiç yok hep 150.000 km üstü bu aracın km sı dusuk ve araçı bıldıgım ıcın heveslenıyorum
    yanlız 4 lastik degişmesi lazım. bide 60.000 de bakıma gırmesı lazım. en son 45.000 de bakıma gırmış yag felan fılıtreler degısmıs.
    60.000 bakımı 300ile 400 lıra arasına patlıyormuş ford servısınde ford konusunda okuduguma göre
    yanlız ben şunu merak edıyorum bu araşta kronık bı sorun bı problem varmı aldıktan sonra araç benı uzermı?
    zaten arabaya expertız yaptırıp ole alacam 100 lıraya ford rapor felan verıyormuş bakıyormuşta. her yerıne. ne kadar tanıdıkta olsa :) insan cekınıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

baktım abicimde malesef düşük km hiç yok hep 150.000 km üstü bu aracın km sı dusuk ve araçı bıldıgım ıcın heveslenıyorum
    yanlız 4 lastik degişmesi lazım. bide 60.000 de bakıma gırmesı lazım. en son 45.000 de bakıma gırmış yag felan fılıtreler degısmıs.
    60.000 bakımı 300ile 400 lıra arasına patlıyormuş ford servısınde ford konusunda okuduguma göre
    yanlız ben şunu merak edıyorum bu araşta kronık bı sorun bı problem varmı aldıktan sonra araç benı uzermı?
    zaten arabaya expertız yaptırıp ole alacam 100 lıraya ford rapor felan verıyormuş bakıyormuşta. her yerıne. ne kadar tanıdıkta olsa :) insan cekınıyor.

Alıntıları Göster
    Bir Focus TDCI kullanıcısı olarak söylüyorum;

Araçta kronik bir sorun yoktur...
    Motoru çok ses yapar ama peformanslıdır...
    Yol tutuşu gayet iyidir...
    Fiyatı uygun Km 55000km ise...
    Trend donanımı biraz zayıf kalıyor...
    Bakımları fazla üzmez, garantisi bitince yetkili servise gitmezsen tabii...
    Turboya iyi davranmak lazım...
    Lastikleri değiştirirken 205/55/16 yapar güzel bir de jant takarsınız görünüm güzelleşir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 10 Temmuz 2010; 16:22:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mrb Arkadaşlar Focus 2008 Model Makyajlı Kasa Araç Alıcam
    fiyat ne kadar eder.?
    28.000 tl istiyor

araç makyajlı ise fiyat uygunmuş....biraz pazarlık yaparsınız yine de km de uygun...ama şunu da bilin trend, donanım isteyen birisiyseniz sizi tatmin etmeyecektir....

evet araç makyajlı bugun bıraz once arkadasımla gorustum araba altımda benım aldım bı kac gun kullanım dıye. motor gıden aksamında bı sorun yok gıbı araç 55.000 olmuş uzun yola gıtmıştı.
    trendde malesef donanım yok.
    araççı alırsam sis farı taktıracam yeterli benim icin klime muzık sıstemı felanda guzel=).
    27.000 tl ye bırakırsa güzel bi fiyat gibime geliyor.

araç hazır sizdeyken bence ekspertisini yaptırın derim....500 tl de pazarlık olsa iyi olur bakımını öder fazla da pazarlık olmaz herhalde,araç makyajlı kasa imiş çünkü....bence ekstradan orjinal jant taktırsanız aracı dıştan toparlarsınız diye düşünüyorum...trend jant kapakları gerçekten araca yakışmıyor bence.....bir de o pijama desenli koltular olmasa.....

daha kararımı tam olarak vermedigim için ekspertıs yaptyırmadım sorun degıl ıstedıgım dakka arabayı alırım. malesef benımde tek ıstegım orjınal focus cantları 17 ınc bıde sis farkı onları taktıracam. zaten lastıkler degısınce jantlarıda degıstırırım.
    koltuk dosemesıde ıdare eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Lastikleri değiştirirken 205/55/16 yapar güzel bir de jant takarsınız görünüm güzelleşir...

evet motor bıraz seslı ama gayet performanslı 2 de 90nı goruyor araba.
    evet şu anda 54.654km de
    donanım olarak malesef zayıf.
    benımde bi sis farıyla orjınal focus celık jantla takvıye yapacam.
    turbosuna baktıracam servıste karar verdıkten sonra araca kompıle her yerıne baktıracam
    ekspertız raporu alıcam.
    lastıklerı degıstırıken guzel bı jantta alırım.=)
    servısse sis farı sordum 500 lira dedi montaj dahıl
    dışarda bi yere sordum orjınal sis farı dugme 250lira montaj dahıl yan sanayi 150 lira.
    orjinal dışartta taktırırım bide lastikleri degiştirirken cıkma temız bı focus janttı buldukmu iş tamam
    muanesıde 11.12.2010 tarıhıne kadar varmış:S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

evet motor bıraz seslı ama gayet performanslı 2 de 90nı goruyor araba.
    evet şu anda 54.654km de
    donanım olarak malesef zayıf.
    benımde bi sis farıyla orjınal focus celık jantla takvıye yapacam.
    turbosuna baktıracam servıste karar verdıkten sonra araca kompıle her yerıne baktıracam
    ekspertız raporu alıcam.
    lastıklerı degıstırıken guzel bı jantta alırım.=)
    servısse sis farı sordum 500 lira dedi montaj dahıl
    dışarda bi yere sordum orjınal sis farı dugme 250lira montaj dahıl yan sanayi 150 lira.
    orjinal dışartta taktırırım bide lastikleri degiştirirken cıkma temız bı focus janttı buldukmu iş tamam
    muanesıde 11.12.2010 tarıhıne kadar varmış:S

Alıntıları Göster
    jant olarak bu hoşuma gidiyor bu arabada.

kaç inç bılmıyorum bu jantlar ama tahmınım 17 yada 18 dır
    arabayı yorarmı bu jant hıc bılgım yok ama gorsellık bakımından güzel duruyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 10 Temmuz 2010; 16:32:46 >

• quote:

jant olarak bu hoşuma gidiyor bu arabada.

kaç inç bılmıyorum bu jantlar ama tahmınım 17 yada 18 dır
    arabayı yorarmı bu jant hıc bılgım yok ama gorsellık bakımından güzel duruyor:)

Alıntıları Göster
    Jantlar 17'',Focus'a yakışıyor bence de.Fakat yay istiyor,hele 17 takarsan kesin yay işini de halletmen lazım.Biz de alaşım jant baktık uzun süre.Bu Mondeo jantına benzer yurt dışında Ford modellerinde kullanılan bir jant buldum hoşuma gitti taktırdık

http://forum.donanimhaber.com/m_38969224/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Jantlar 17'',Focus'a yakışıyor bence de.Fakat yay istiyor,hele 17 takarsan kesin yay işini de halletmen lazım.Biz de alaşım jant baktık uzun süre.Bu Mondeo jantına benzer yurt dışında Ford modellerinde kullanılan bir jant buldum hoşuma gitti taktırdık

http://forum.donanimhaber.com/m_38969224/tm.htm

evet gercekten focussa yakısıyor yayla felan hıc ugrasmıyalım en ıyısı

focus ghai orjınal janttından alıp takalım 16 ınc galıba bu
    sizin jantta guzel olmuş ama 17 ınc forddun orjınal janttı daha guzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 10 Temmuz 2010; 17:26:37 >

• Bugün bir galerici aracıma 29500 TL nakit teklif etti.

Araç;

2007 Yarı Makyajlı Focus GHIA TDCI Sedan

56000 km

Kaza boya vuruk vs. hiçbirşey yok.

Benim fikrime gelince;

Makyajlı da olsa makyajsız da olsa trend donanım bir Focus asla almam, ciddi anlamda fark var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Bugün bir galerici aracıma 29500 TL nakit teklif etti.

Araç;

56000 km

Benim fikrime gelince;

Makyajlı da olsa makyajsız da olsa trend donanım bir Focus asla almam, ciddi anlamda fark var çünkü.

araştırmalarıma göre focus yenı kasa trent 30 dan aşşagı yok. temiz pazarlıkla 27. 27.500a felan baglıyabılırım.
    ıyı bı fıyata ekspertız yaptırıp alıcam.
    krediye başvurdum pazartesi belli olucak
    donanım olarak bana yeterlı geldı klıması ses sıstemı super.
    4 tam otomatık full bana yeterlı geldı:) dıjıtal klıma ıle hız sabıtlıyecı olsa super olurdu ama buda ıyı:D fıyatına gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technik -- 10 Temmuz 2010; 20:09:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Bugün bir galerici aracıma 29500 TL nakit teklif etti.

Araç;

56000 km

Benim fikrime gelince;

araştırmalarıma göre focus yenı kasa trent 30 dan aşşagı yok. temiz pazarlıkla 27. 27.500a felan baglıyabılırım.
    ıyı bı fıyata ekspertız yaptırıp alıcam.
    krediye başvurdum pazartesi belli olucak
    donanım olarak bana yeterlı geldı klıması ses sıstemı super.
    4 tam otomatık full bana yeterlı geldı:) dıjıtal klıma ıle hız sabıtlıyecı olsa super olurdu ama buda ıyı:D fıyatına gore

Alıntıları Göster
    Hiç kaçırmayın alın bu fiyata makyaj kasa focus bulmak cidden çok zor eğer cayarsanız haberimiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cygor06

Hiç kaçırmayın alın bu fiyata makyaj kasa focus bulmak cidden çok zor eğer cayarsanız haberimiz olsun

yok hocam alıcam satmayı dusunmuyorum kullanmak ıcın alıyorum zaten
    kredım pazartesı bellı olacak ıns onaylanır.
    onaylanmassa ıhtıyac kredısı oto kredısı cekecem aracın uzerıne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cygor06

yok hocam alıcam satmayı dusunmuyorum kullanmak ıcın alıyorum zaten
    kredım pazartesı bellı olacak ıns onaylanır.
    onaylanmassa ıhtıyac kredısı oto kredısı cekecem aracın uzerıne

Alıntıları Göster
    TDCI motorların periyodik bakım masrafları tahmini nekadara mal oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: concorde99

Alıntıları Göster
    Biz sana megane 2 dci dynamique bakmıyor muyduk?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Araç hakkında fikrime gelirsek valla ne alırsan al ama trend focus alma.Araç donanım olarak çok boş.Sis farı bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Biz sana megane 2 dci dynamique bakmıyor muyduk?Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Araç hakkında fikrime gelirsek valla ne alırsan al ama trend focus alma.Araç donanım olarak çok boş.Sis farı bile yok.

abi megane 2 dinamik istiyordum ama bütceyi arttırdım.
    dogru hatırlıyorsun megane 2 temız ve servıs bakımlı hıc bulamadım hep km sı ıle oynanmış sorunlu araclar karsıma denk geldı.
    bu yuzden bıldıgım tanıdıgım aracı almaya karar verdım kredı pazartesı bellı olacak ıns onaylanır.
    evet malesef trentte hıc bıse yok sis farı ve celık orjınal jant takttıracam extradan ama guzel fıyat ve arabayı bılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: concorde99

her 15.000de bır genel bakım yanlıs bılmıyorsam
    90.000 - 120.000 arası agır bakım
  • quote:

quote:

dogru hatırlıyorsun megane 2 temız ve servıs bakımlı hıc bulamadım hep km sı ıle oynanmış sorunlu araclar karsıma denk geldı.
    bu yuzden bıldıgım tanıdıgım aracı almaya karar verdım kredı pazartesı bellı olacak ıns onaylanır.
    evet malesef trentte hıc bıse yok sis farı ve celık orjınal jant takttıracam extradan ama guzel fıyat ve arabayı bılıyorum.

aracı biliyorsan ve içine sindiyse sorun yok.Alınca 1-2 resim isterik tabi daha sonra yapacağın işlemlerden sonrada koyarsın artık resimleri.Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

aracı biliyorsan ve içine sindiyse sorun yok.Alınca 1-2 resim isterik tabi daha sonra yapacağın işlemlerden sonrada koyarsın artık resimleri.Şimdiden hayırlı olsun.

araç icime sindi kullanıyorumda sorun yok güzel araba şu anda tek sorun pazartesi ihtiyac kredısı onaylanmışmı onaylanmamışmı onu ogrenmeye kaldı:D ıhtıyac onaylanmazsa araç uzerıne cekecem kredı. pazartesı gunu aracın resımlerını yuklerim. arabaya çok ısındım ve km si düşük fiyatta uygun dedı bana. ama gıne bana extradan masrafları olacak

plaka degısecek
    ruhsat devir.
    muane 12cı aya kadar var.
    trafık sgortası
    kasko.
    4 teker
    orjınal focus jant celık.
    sıs farı.
    60.000 bakımı felan

4 teker sis farı ve jant acil degil muanede
    acil plaka degısecek
    ruhsatdevir işlemı hallolacak
    bunlar kolay işte
    önemli olan şu kredının onaylanması:S

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.