Şimdi Ara

FOCUS MOTOR ÜFLEME ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun arabanın 10.000 bakımı geldigi icin sanayi ye gittik ve ordaki 30 yaslarındaki usta motor üfleme yapıyor dedi turbonun ıcınde biraz yağ vardı onu gosterdi ve herseyi hallettikden sonra arabayı calıstırıp yağ cubugunu cıkarttı ne yağ atması ne de duman veya benzeri bisey cıktı sonra turbo hortumunu cıkartıp bak burdan buhar benzeri cıkıyor dedi motorun üfleme yapıyor falan dedi gozum gibi baktıgım araba nasıl boyle bisi yapar sizce dogrumudur boyle kontrol yapılarak anlasilirmi araba daha 140 binde 2007 model

• Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her araba biraz üfleme yapar sorun yok içiniz rahat olsun.
  • Araç çalışırken yağ çubuğunu çektiğin zaman yağ atmaz mı ? Benim araç yağ atıyor ama normali bu şekilde diye biliyorum.

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Yag atmiyor cok hafif zor gorulen buhar gibi cikiyor

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Bugun baska bi ustaya gittim bakti yan tarafta duran volvonun s40 motorunu acti ayni sekilde hic sikinti yok dedi 300bine kadar yolu var motorun dedi sikinti yokmus

• 200 binde yağ yakmaya başlarsa bile korkma o motorcu dediğin adam bi ümit para koparmaya çalışmış senden. 140 binde güzel bakımlı araba bozulmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus motor sistem arızası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • way arkadaş bu milletin amacı ney yaaa normal hocam normal dizel le karıştırmıştır
  • Anladim hocam sanayi kurtlar sofrasi gibi olmus kimseye guven kalmadi para icin neler yapiyorlar

• O nasıl motor testi öyle :)) bence arabanın birşeyi yok eğer merak ediyorsan bujileri cikartin bi kompresyon aletiyle ölçtürün:D

• upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Tamam baska ustalar sıkıntısı yok 300bine kadar gider dedi

• Ölçtürseydin aleti oluyor onun:) ustayida degistir gecmis olsun :) üflemeye göre motorun ömrü anlaşılmaz zaten.

• upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler sagol en yakın zamanda gıdıp olcturucem
  • bakımları zamanında yapılmış bir focus motoru 140binde bitmez. 200binde de bitmez. ustalara kalsa 100binin üstü bitik.

• Turbo da yağlama olur diye biliyorum?

Yanlışsam düzeltin üstatlar.
  • yağ kapakları açılınca çıkan duman yağ buharı olup motorun bittiği anlamına gelmez. üstten çift egzantrikli motorlarda bu buhar daha yoğun olabilir. moturun durumu ilk etapta komperasyon testi ve piston segman yataklarının kontrolüyle anlaşılır. Uzun süreli kullanımda yağ yakma fazlaysa motor gitmeye başlamış demektir.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    evet hocam hatta şöyle bi durum vardır dizel turbolarda ilk calıstırmada ve yoldan geldıkden sonra araci stop etmeden 1 dka civari bekletilip turbonun yaglanması lazım bu ıcındekı ya turbo yagı olamazmı cunkı hava filtresinde hiç lekesi yoktu
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    yag atma flan yok aslında hiç bı sıkıntısı yok motorun saat gibi calısıyor yolda ve yokuslardada cok iyi cekiyor yani bi sıkıntısını gormedım şuana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

evet hocam hatta şöyle bi durum vardır dizel turbolarda ilk calıstırmada ve yoldan geldıkden sonra araci stop etmeden 1 dka civari bekletilip turbonun yaglanması lazım bu ıcındekı ya turbo yagı olamazmı cunkı hava filtresinde hiç lekesi yoktu

Benim araç benzinli ben de turbo standartlarına göre kullanıyorum, dediğiniz gibi git gel de hep beklerim, umarım bir şey yoktu, şahsen bana yok gibi geldi.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    ınsallah yoktur cunku bı motor yaptırmak nerden baksan 7 bin lirayi geçik bi ucreti var cok yuksek bi meblağ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.