Bildirim
Focus1 GHİA mı Megane 1 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: thempc
Arkadaşlar bu iki araba arasında kaldık hangisini tavsiye edersiniz acaba?
(Focus çok yakıyor diye bi söylenti var bu doğrumu?)
Yakıt tüketimi hakkında bi bilgim yok fakat megane da işçilik sıfır içerdeki malzemler çok kalitesiz bence focus daki işçilik daha iyidir çünkü çok yakın bi aile dostumuzda 1999 model megane 1.9dti var motoru süper hızlanma filan oldukça iyi yol tutuş fena sayılmaz fakat en ufak bi çukurdan geçse arabanın içinde çatur çutur ses gelmeyen yeri kalmıyor. Belki onların kullanımarından kaynaklı araba o hale gelmiştir diyebilim. Fakat 2007 magane vardı bizde onunda işçiliği hiç hoşuma gitmemişti sanki dokunduğunda kırılacak gibi bide onlarda mı öyle hepsindemi o şekilde bilmem ama 1999 meganeda arka tarafta hoparlör yok neden böyle ilginç bişey yapmışlar hiç anlamış değilim.
-
Babamda Megane 2, eniştemde focus1 var.Megane 1'in megane 2 ye nazaran daha kalitesiz olduğu düşürsek kesinlikle focus 1 tavsiye ederim.Eniştem sıfır aldı, hala sürer.Ben de bindiğimde hem iç mekan kalitesi olsun hem konforu olsun çok hoşuma gider. -
Focus bence işçilik açısından -
Focus 1 'den yana oy kullanıyorum ben de -
Focus 1 kullanımı en keyifli arabalardan biridir. 8-10 yaşında ikinci el C-segmenti araba dedin mi Focus 1'i tek geçerim... -
quote:
Orijinalden alıntı: barisozyurt
Focus 1 kullanımı en keyifli arabalardan biridir. 8-10 yaşında ikinci el C-segmenti araba dedin mi Focus 1'i tek geçerim...
kesinlikle katılıyorum.hele dizel olsa tadından yenmez bir de -
Evet arkadaşlar focus1 ghia araştırmalarıma göre daha konforlu ,yol tutuşu daha iyi,daha kaliteli deniyor ama kafamıza takılan tek şey yakıt tüketimi acaba megane1 ile kıyaslarsak çok fazla bi fark olurmu yakıtta?
Hepinize şimdiden teşekkürler. -
Dostum hiçbir fark olmaz ikiside 1.6 araba güçleri yakın kiloları yakın.Bakımlı ve tüplü olursa iki araçta üzmez seni.
Ben bu ikisinden focus diyorum.Çok oturaklı ve sağlam araç( zamanına ve sınıfına göre) -
bende 2001 model megane 1 var her iki arabayıda denemişliğim var. Sen deseydinki focus 1 mi megane 1 mi diye kesinlikle megane derdim ancak ghia dediğin için focusu öneririm. -
bencede focus -
Yine o fiyatlarda 2000 model Opel Vectra 2.0dti var. Bence daha iyi bi seçim olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-2000-model-opel-vectra-2-0-dti-comfrot-dizel/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-yok-boyle-bi-vectra-daha-turkiyede-tek-100-yil-ozel-paket/detay
2. ilandakinin aynı rengi bizde var çok hoş duruyor.
-
Focus1 ghia alirsan temizini pisman olmazsin asla ve asla....... -
eğer lpg düşünüyorsanız focus önermem özellikle makyajsız focuslar lpg ye uyumlu değil birde focuslarda çok ses alma sorunu var -
quote:
Orijinalden alıntı: buZz_uTqu
Yine o fiyatlarda 2000 model Opel Vectra 2.0dti var. Bence daha iyi bi seçim olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-2000-model-opel-vectra-2-0-dti-comfrot-dizel/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-vectra-yok-boyle-bi-vectra-daha-turkiyede-tek-100-yil-ozel-paket/detay
2. ilandakinin aynı rengi bizde var çok hoş duruyor.
Başına bela olur
-
buZz_uTqu kardeş önerilerin için teşekkürler ama dizel düşünmüyoruz, 1.6 motor lpg li bir araç düşünüyoruz,hatta aracı benzinde alıp lpg yi biz takmayı düşünüyoruz.
efsanea_06 ustam bunu ilk senden duyuyorum makyajsız focus un lpg ye uyumlu olmadığını ve içeri çok ses aldığını ve makyajlı ve makyajsız focusları nasıl ayırt ediyosunuz benim pek bilgim yokta açıklatmısınız acaba?
Teşekkürler. -
quote:
buZz_uTqu kardeş önerilerin için teşekkürler ama dizel düşünmüyoruz, 1.6 motor lpg li bir araç düşünüyoruz,hatta aracı benzinde alıp lpg yi biz takmayı düşünüyoruz.
efsanea_06 ustam bunu ilk senden duyuyorum makyajsız focus un lpg ye uyumlu olmadığını ve içeri çok ses aldığını ve makyajlı ve makyajsız focusları nasıl ayırt ediyosunuz benim pek bilgim yokta açıklatmısınız acaba?
Teşekkürler.
1999-2001 modeller makyajsız,2002-2005 makyajlı focus,farlarından anlayabilirsiniz.ayrıca motorlarıda farklıdır bu arada ses alma sorununu bilmeyen yoktur bu tüm focuslarda vardır tabi bunlar aracı almamak için bir sebep değil bunları kafaya takmazsanız gayet güzel araç birde lpg ile ilgili bir yazı:http://www.fordclubtr.com/forum/Lpg-li-Focus-ta-Ya-Yakma-t193455.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
quote:
Teşekkürler.
1999-2001 modeller makyajsız,2002-2005 makyajlı focus,farlarından anlayabilirsiniz.ayrıca motorlarıda farklıdır bu arada ses alma sorununu bilmeyen yoktur bu tüm focuslarda vardır tabi bunlar aracı almamak için bir sebep değil bunları kafaya takmazsanız gayet güzel araç birde lpg ile ilgili bir yazı:http://www.fordclubtr.com/forum/Lpg-li-Focus-ta-Ya-Yakma-t193455.html
Makyaj davasını öğrenmem iyi oldu:)
Peki bu araçların 2. el fiyatları sonbahar kış gibi düşermi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
quote:
Teşekkürler.
Motorların neresi farklı?
-
Focus ile Megane'ı karşılaştırmak Focus'a hakaret olur.Megane I çok başarısız bir kasa diğer sınıf arkadaşlarına nazaran.Focus'tan tek üstün yanı makyajlı kasayla sunulan 1.6 110hp motor oldukça performanslı ve yakıt tüketimi düşük bir motor.Makyajsız kasalarda 1.6 90hp R19'lardaki motor var diri bir motor,ortalama bir kullanıcıya yeter fakat Focus'un 1.6 100hp'sine göre ölüdür.Tavsiyem FocusI olacaktır,piyasada çok yakıyor söylenti var evet.Evet biraz fazla yakıyor fakat kaydadeğer bir mevzu değl.Megane aldığına deymez.Focus'la ilgili birçok paylaşımım oldu,bıktım artık açıklamaktan.Geçmiş konuları incelerseniz sayfalarca bilgiye ulaşırsınız.Benim yazdıklarıma da ulaşırsınız zaten.Şimdiden hayırlı olsun.
Benzer içerikler
- fluence otomatik şanzıman
- oto servis isim önerileri
- toyota corolla 3 silindir yorumları
- radyatör hortumu sertliği nasıl olmalı
- seyir halinde aracın stop etmesi
- ford f-line fiyat
- ford transit 2023
- volvo xc90 elektrikli
- km sorgulama
- toyota prado 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X