Şimdi Ara

ford connect hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20bin tl bütçem var connect doblo ve cady tarzı bir araç almak istiyorum öneriniz ne olur.110 ps connect ilk tercihim bilen kullananlar ne önerirsiniz

• 2011 kangoo alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 26 Mayıs 2014; 21:13:12 >
  • hocam 2006 2007 modelden aşağı araba almak istemiyorum.2001 kango bildiğim kadarıyla turbosuz.kango düşünmüyorum
  • hocam bende 4 adet connect var..çok memnunum diğerlerini düşünmeden alabilirsin
    fakat şunuda belirtmeliyim sana 2013 model veya daha üst model kesinlikle sıkıntılı.2 tanesi 2013 model benim connectlerin euro 5 motor olayı var
    çevreci motor yani.katalitik konvertör eklenmiş durumda araca ve her yaklaşık 20000 km bir filtre temizlemesi gerektiriyor

20000 km çok iyi söylenmiş bir rakamdır.daha erken
    olma ihtimali çok yüksek.benimkiler 25000 de verdiler ilk arızayı 41000 de ikinci arızayı verdiler.
    partikül filtresinin kurum biriktirmesinden kaynaklı bu arıza ve araçlar korumaya aldıkları için kendilerini
    mekanik olarak tamiri yarım saat ancak beyindeki arızaları temizlemek 5 saati buluyor yani bir iş günü asker ediyorlar resmen seni
    garantiden yapılıyor fakat garantisi geçmiş ise 300 tl maliyeti war..
  • Cok yakiyor 110luk.Tamam gidisi guzel ama cok yakiyor. Bence o tip araclarda en temizi kangoo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

hocam bende 4 adet connect var..çok memnunum diğerlerini düşünmeden alabilirsin
    fakat şunuda belirtmeliyim sana 2013 model veya daha üst model kesinlikle sıkıntılı.2 tanesi 2013 model benim connectlerin euro 5 motor olayı var
    çevreci motor yani.katalitik konvertör eklenmiş durumda araca ve her yaklaşık 20000 km bir filtre temizlemesi gerektiriyor

olma ihtimali çok yüksek.benimkiler 25000 de verdiler ilk arızayı 41000 de ikinci arızayı verdiler.
    partikül filtresinin kurum biriktirmesinden kaynaklı bu arıza ve araçlar korumaya aldıkları için kendilerini
    mekanik olarak tamiri yarım saat ancak beyindeki arızaları temizlemek 5 saati buluyor yani bir iş günü asker ediyorlar resmen seni

hocam sanırım egr valfinden bahsediyorsunuz az çekmedim o egrden iki tane opel vardı bezdirdi.2013 model alamam bütçem okadar yok.maksimum 21 22 olur o fiyata da 2007 2008 olur gibime geliyor.yakıtları nasıl kime sorsam çok yakıyor diyorlar 110 beygir altını düşnmüyorum doblo az yaktığı için olabilir diyorum cady de güzel ama ona güç yetmeyecek

• hocam yeni kangolar güzel araba fakat kangoya hiç ısınamıyorum.110luk kmde nekadar yakar ortalama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdvnbzgc

quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

hocam bende 4 adet connect var..çok memnunum diğerlerini düşünmeden alabilirsin

hocam sanırım egr valfinden bahsediyorsunuz az çekmedim o egrden iki tane opel vardı bezdirdi.2013 model alamam bütçem okadar yok.maksimum 21 22 olur o fiyata da 2007 2008 olur gibime geliyor.yakıtları nasıl kime sorsam çok yakıyor diyorlar 110 beygir altını düşnmüyorum doblo az yaktığı için olabilir diyorum cady de güzel ama ona güç yetmeyecek

aynen hocam egr valfi lanet olası bişey..2013 ler yakıt olarak harikalar fakat 11 ve 12 model connectler gerçekten yakıyor.2007 ve 2008 olur demişsin onlar yakıtta yakıcıdırlar.geçen yıllarda kullandığım için biliyorum evet yakıt sarfiyatları var ancak 110 luk senin için en doğru seçim olur
    en az yakan 11o luktur içlerinde..hepsinden kullandım çünkü 75;90;110 luk..halende kullanıcısıyım farkı var kesinlikle..

• tuuuuuuğra kullanıcısına yanıt
    yani 2013 model ile 2008 model arasında yakıt tüketim farkı mı var hocam.eğer öyleyse connecten vazgeçebilirim çünkü 2008lerin alıcısı hiç olmaz sıkıştığım zaman satamam artı yakıtı da çok fazlaysa başka nasıl bir araç alabilirim dacia dokker var ama onlar da çok pahalı bilemedim
  • evet var.uçurum bir fark değil ama satamayacak kadar değil.fikrini değiştirme derim..
  • Hocam bütçeyi zorla 09 sonrası al alabiliyorsan. Farkli bir tercin sunmayacağım ama 110 ps 2011 kullanıcısıyım halen sorularını cevaplayabilirim. Yakıt sorcak olursan şehiriçi 8 lt yakıyor ama dip gaz, kasarsan 7,5 görürsün heralde. Uzun yol 6-6,5 yakar. (2010 75 ps de kullandım 1 sene )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meeta -- 30 Mayıs 2014; 21:36:56 >
  • Meeta kullanıcısına yanıt
    gönlüm 09 sonrası ama hesaba uymuyor ozaman biraz beklemek gerek yıl sonuna doğru almak gerek sıfırlarda kampanyalar oluyor stok eritmek için belki ikinci eller de düşebilir biraz.yakıt olarak da demekki 25 ile 35 kuruş arası yakıyor.babamın toros bile 330 kuruş yakıyor lpgli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.